Upopulære Lalandia rabatkoder og tilbud

Book en forlænget weekend – og få en ekstra feriedag

Tilbud
Lalandia giver 50% rabat på første overnatning, når I ankommer...Mere

Lalandia giver 50% rabat på første overnatning, når I ankommer torsdag-søndag. Tilbudet kræver ikke nogen rabatkode at benytte. Mindre

Se Rabat
14% Succes

Lalandia startede i Rødby

Lalandia slog deres første døre op i Rødby i midten af 90’erne og blev hurtigt et populært feriested for hele familien. Dengang var badelandet det store trækplaster, der både have bølgebad, børnebassiner, store vandrutsjebaner, boblebad, sauna og meget mere. Derudover var centeret også spækket med aktiviteter og restauranter. Særligt Monkey Tonky land var populært blandt både store og små. For de aktiv var sportshallen og skøjtehallen særligt populær, ligesom den smukke natur også blev værdsat af de besøgende. Den smukke natur omkring Lalandia i Rødby ligger op til lange gåture i klitter, ved havet og i skoven.

Senere gik det op for teamet bag Lalandia, at det efter lille center slet ikke var nok, så de besluttede at åbne Lalandia i Billund lige ved siden af Legoland, som også er en populær og ikke mindst ærekær attraktion for danske familier. De åbnede med et endnu større vandland, som i dag er bedre kendt som AquaDome.

Lalandia er den perfekte familieferie

Lalandia er en yderst populær destination for en perfekt familieferie. Her er plads til masser af leg, hygge, ro og sjov. Der findes et hav aktiviteter for hele familien i både Billund og Rødby.  Aktiviteterne spænder lige fra fart og spænding til ro og afslapning, så der er garanti for en hyggelig ferie for de helt små til oldeforældrene.

Når I booker jeres ferie i Lalandia Billund eller Lalandia Rødby bor I i egne hytter, som ligger tæt på hovedbygningen. Hytterne findes i alle størrelser, så der er plads til, at hele familien kan komme af sted sammen.

Har i allerede valgt hvilken Lalandia i skal besøge, så kan I klikke jer ind på siden og se hvilke muligheder I har for, at spise, shoppe og kommende arrangementer. Det er nemlig sådan, at de hos Lalandia altid sørger for, at have et spændende og varieret program for hele familien, så I hver dag kan opleve noget lidt ud over det sædvanlige.

Gå på opdagelse i de forskellige aktiviteter, hvor I kan se alt hvad de forskellige områder byder på. Se f.eks. små film med de vilde vandrutsjebaner eller gå på opdagelse i det store wellnessområde.

Under ”Feriehuse” finder I mere information omkring de hytter I skal bo i, når I booker et ophold i Lalandia. Der findes feriehuse fra 4-8 personer.

Slutteligt finder I naturligvis også en række praktiske informationer, så I kan planlægge jeres bedste familieferie.

Ophold for grupper og virksomheder

Udover at skabe de bedste ferier for familier fra Danmark og udlandet, så er det også muligt, at booke f.eks. uforglemmelige firmafester i Lalandia. Hold en firmafest for hele familien. Mens I fordyber jer i arbejde, så kan familien boltre sig i Lalandia blandt de mange aktiviteter. Om aftenen kan I afslutte med en fælles fest for store og små.

Lav en firmaaftale med Lalandia, så I kan tilbyde jeres medarbejdere en frynsegode lidt udover det sædvanlige.

Tiden for konfirmander nærmer sig og det betyder også Blå mandag. Nu er det også muligt, at holde blå mandag hos Lalandia. Her kan I købe en samlet pakke med adgang til AquaDome og alle de andre spændende aktiviteter. Derudover er der også inkluderet frokost og kæmpe aftenbuffet til de unge mennesker.

Anerkendt familieferie i Lalandia

Lalandia er en prisvindende feriedestination for mange danske familier, men også familier fra udlandet nyder godt af de mange gode faciliteter, som du finder både hos Lalandia Rødby og Lalandia Billund. Du finder Lalandia i en række forskellige medier, hvor de har fået udmærkelser af både tidligere gæster, men også professionelle organisationer, der arbejder med at præsentere Danmarks mange feriemuligheder.

Læs f.eks. anmeldelser fra tidligere gæster i Lalandia på trustpilot.com. Her opnår de en samlet rating på hele 7,5 ud af 10. Gæsterne er blandt andet glade for deres mange faciliteter, hvor hele familien kan være med. Læs alle anmeldelser på Trustpilot.com.

Booking af ophold kan ske via Hotels.com og booking.com, som begge er 2 alment kendte platforme, hvor du kan finde billig hotelovernatninger. Her har en række gæster også givet Lalandia virkelig positive anmeldelser.

Desuden har Lalandia i 2016 modtaget et udmærkelsescertifikat fra Tripadvisor og i 2014 modtog Lalandia oplevelsesprisen, der anerkender de turistattraktioner, der gør det lille ekstra for, at give deres gæster den bedste oplevelse.

Også i udlandet er Lalandia blevet bemærket og har 6 år i træk modtaget den prestigefyldte pris ”Zoover Awards”. Herudover har scorer Lalandia også absolut topkarakter på Holidaycheck.com med en rating på hele 5,9 stjerner ud af 6. Hos holidaycheck.com finder du anmeldelser fra hele verden.

Der er altså rig mulighed for, at danne dig et indtryk af andre gæsters oplevelser inden du vælger Lalandia, som din næste feriedestination.

Glæd én du holder af

Det kan ofte være svært, at finde den perfekte gave – Men Lalandia har svaret. Køb et gavekort til én du holder af og giv en gave, der skaber masser af gode minder fremover. Du kan vælge mellem de valgte beløb eller vælge et valgfrit beløb. Gavekortet kan sende til dig direkte på mail eller du kan vælge, at købe et pænt omslag og få det sendt med Post Nord. Uanset hvordan du ønsker, at give gavekortet til Lalandia, så kan du få ønsket opfyldt hos Lalandia.

Hold dig opdateret hos Lalandia

Der sker altid noget hos Lalandia, enten finder de på nye tilbud, nye aktiviteter eller noget helt tredje. Det er det, der gør Lalandia til et perfekt feriested for familier.

Hold dig opdateret på gode tilbud, rabatkoder til Lalandia, arrangementer og meget mere ved, at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du finder også Lalandia på de sociale medier, hvor du også kan holde dig opdateret. Følg Lalandia på Facebook, Instagram og YouTube.

Masser af gode tilbud

Der er altid masser af gode tilbud på ophold hos Lalandia.  Du kan lidt længere nede på forsiden altid finde aktuelle tilbud hos Lalandia. Det kan blandt andet være ophold, hvor du får 3 overnatninger for 2 overnatningers pris. Det kan også være en forlænget weekend med rabat. Du kan også i bunden af siden altid klikke dig ind på én af feriemenuerne og finde andre gode tilbud hen over hele året. Hold Påskeferie, pinseferie eller sommerferie med gode rabatter til Lalandia.

Sådan booker du et ophold med rabatkode til Lalandia

Når du gerne vil forkæle familien med en ferie, hvor I kan hygge jer sammen og blive boostet med masser af aktiviteter, så skal I vælge Lalandia, som jeres næste feriedestination. Det er nemt, at book et ophold med rabatkoder til Lalandia. Rabatkoder til Lalandia kan du modtage på Nyhedsmails eller finde dem her på siden, hvor du altid kan holde dig opdateret med aktuelle rabatkoder til Lalandia og andre spændende virksomheder.

 1. Gå ind på Lalandia.dk
 2. På forsiden vælger du: center, antal personer, ankomst- og rejsedato.
 3. Vælg feriehus og det ophold I ønsker.
 4. Godkend dine foreløbige valg
 5. Gå videre til næste trin
 6. Vælg eventuelle tilvalg.
 7. Vælg afbestillingsforsikring.
 8. Indtast dine kontaktoplysninger
 9. Indtast også din rabatkode til Lalandia
 10. Accepter betingelserne
 11. Gå videre til ”Næste”
 12. Gennemfør din bestilling og betal for dit ophold
 13. Nu skal I bare pakke kufferten og glæde jer til, at skulle på en skøn familieferie.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon:

Servicecenter Billund +45 7614 9470

Servicecenter i Rødby +45 5461 0505

Privatlivspolitik

Adresse:

Lalandia i Billund

Ellehammers Allé 3

DK-7190 Billund

Lalandia i Rødby

Lalandia Centret 1

DK-4970 Rødby