Spar op til 40% på nedsatte varer

Tilbud
Der er lige nu udsalg med massere af varer sat...Mere

Der er lige nu udsalg med massere af varer sat ned 10-40%. Tilbudet gælder så længe lager haves. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos Lace

Tilbud
Du kan få gratis fragt hvis du handler for over...Mere

Du kan få gratis fragt hvis du handler for over 200 kr. hos Lace.dk Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 25% rabat på allerede nedsatte varer

Kode
Ved at bruge denne rabatkode for du yderligere 25% rabat...Mere

Ved at bruge denne rabatkode for du yderligere 25% rabat på nedsatte varer hos Lace.dk Mindre

Du er lige gået glip af disse Lace rabatkoder og tilbud

Få 10% rabat på alt hos LACE

Kode
Lige nu kan du bruge denne rabatkode og få 10%...Mere

Lige nu kan du bruge denne rabatkode og få 10% rabat på alt hos LACE. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Føl dig sexet igen med undertøj fra Lace

Hvis du er en af de kvinder, som har en større barm end gennemsnittet, kender du helt sikkert til dette problem: du har fundet den smukkeste BH, der både er sexet og feminin, og du glæder dig til at få den med hjem. Desværre kan du i prøverummet både mærke og se, at den ikke sidder godt, og du må til din store skuffelse hænge den tilbage og gå tomhændet hjem. Det er nemlig et meget velkendt problem, at det er svært at finde flotte BH’er i store størrelser, og det er ærgerligt, for hvorfor skal kvinder med større bryster ikke have lov til at føle sig sexede? Hos Lace har man taget kampen op, og specialiseret sig i undertøj til storbarmede kvinder. Du finder BH’er i størrelserne D-L, der ikke bare er flotte at se på, men også sidder lige som de skal for at give optimal støtte og høj komfort. De fleste kvinder har sandsynligvis prøvet at gå med en BH, der enten gav røde mærker eller gnavesår, fordi den sad dårligt, og der findes næsten ikke noget værre, og derfor er lige netop komforten noget af det mest essentielle.

Udover BH’er forhandler Lace undertøj, badetøj, nattøj, sports- og amme-BH’er, shapewear og corsager.

 

Nem og bekvem shopping

Når du shopper på Lace, vil du hurtigt mærke, hvor nemt og hurtigt det er at navigere rundt på siden. Blandt andet har de en smart funktion, der hedder ’Quick Shop’, hvor du, i stedet for at skulle loade hele produktsiden for at se nærmere, for derefter at gå tilbage og måske endda miste det sted, du var kommet til, blot åbner produktet i et pop-up vindue, som du hurtigt kan lukke ned igen og derfra shoppe videre. Ønsker du at købe produktet, kan dette ligeledes gøres fra quick shoppen.

De kategori inddelte faner i toppen gør det hurtigt at shoppe efter bestemte produkter, og du kan altså indsnævre din søgning, så resultaterne bliver endnu mere specifikke. Det vil altså sige, at leder du efter en hvilken som helst BH og vil gerne se hele udvalget, kan du i fanen ’Lingeri’ og vælge ’Alle BH’er’. Leder du efter en særlig type BH, f.eks. push-up, vælger du naturligvis bare den kategori. Her kan du specificere din søgning yderligere ved hjælp af filtrering funktionen, hvor du kan vælge størrelse, mærke og farve, samt sortere efter bestemte kriterier som f.eks. lav til høj pris, hvis du ønsker at se de billigste varer først.

 

Lace hjælper dig til at købe det perfekte lingerie

Man ser alt for ofte kvinder, der går med enten for store eller for små BH’er, og det er ikke uden grund. Det er nemlig ikke altid lige let at finde ud af, hvilken størrelse man bruger, hvis ikke man har en professionel ved hånden. Derfor har Lace samlet en lang række guides, så du helt selv kan tjekke din størrelse derhjemme. Du får både vejledning til BH’er, bikinier og shapewear, samt guides til, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit undertøj. Desuden kan du få hjælp til forskellen mellem de forskellige størrelses enheder og se YouTube-videoer af nyheder og en detaljeret guide over, hvordan du tjekker din egen størrelse.

Ønsker du personlige betjening, tilbyder Lace som noget helt særligt personlig rådgivning over Skype, så du kan få professionel hjælp, mens du sidder derhjemme. Alle konsulenterne er kvinder, og fittingen er helt og aldeles gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er at booke din tid via mail indenfor de gældende tidsrum, og for at gøre det så let som muligt, opgive dine mål, din tøjstørrelse og dine præferencer og ønsker i mailen. Så kan I bruge tid på det, der er vigtigt – nemlig dig.

 

Således anvender du en rabatkode til Lace

Vil du gerne spare penge, når du handler hos Lace? Nedenfor finder du en guide til, hvordan du bruger din rabatkode til Lace.dk:

 

  1. Find din foretrukne rabatkode her på siden og kopiér den fra pop-up vinduet
  2. Gå til lace.dk og læg dine produkter i kurven
  3. Tryk på ikonet af shoppingnettet øverst i højre hjørne for at gå til bestilling
  4. Her kan du indsætte din rabatkode fra Rabatbanditten i feltet ’Rabatkode’. Husk at trykke på aktivér
  5. Fortsæt til betaling, og udfyld alle de påkrævede felter
  6. Bekræft købet og betal.

lace rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail:  [email protected]

Telefon: 70 21 10 84

Salgs og leveringsbetingelser

lace på facebook lace på Youtube