Spar op til 80% på udsalg

Tilbud
Lige nu er der kæmpe udsalg hos labforum. Du kan...Mere

Lige nu er der kæmpe udsalg hos labforum. Du kan spare 50-80% på Sneakers, Sweatshrits, jakker og meget andet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Labforum.dk rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% i OUTLET

Tilbud
Der er Sko, Caps, Bukser, Sweats, Tees og Jakker i...Mere

Der er Sko, Caps, Bukser, Sweats, Tees og Jakker i OUTLET med besparelser på op til 50% hos labforum. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb et gravekort til labforum

Tilbud
Du kan give et gavekort til labforum. Beløbet kan du...Mere

Du kan give et gavekort til labforum. Beløbet kan du selv vælge og du modtager gavekortet på e-mail. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Black Friday – Min. 20% på alle sneakers

Tilbud
Hos Labforum er Black Friday startet med besparelser på 20-70%.
Se Rabat
100% Succes

Streetwear til den stilbevidste

Hvis du er vild med streetwear og den mere casual modetendens, der er meget oppe i tiden, hvor ting gerne må være oversized, trøjerne lange og skoene komfortable, så er LabCPH lige stedet for dig. Her finder du nemlig al slags tøj indenfor streetwear fra nogle af verdens største og mest anerkendte sports brands som Nike, Adidas, Puma og Reebok, samt modemærker som Vans, Stüssy, HUF og Supra. Fordelen ved streetwear er, at der ikke er ret mange regler; du kan gå med mange lag, forskellige længder og sammensætte mange forskellige farver. Det er det, der gør streetwear så alsidigt og personligt.

Tøjet er super komfortabelt at have på, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du nu kan holde ud at have det på hele dagen, da det er designet til at bevæge sig i – store dele af street moden stammer nemlig fra sportsverdenen og hiphopkulturen.

Uanset om du er den helt passionerede skater, kender en, der er eller bare leder efter et par fede sneakers, finder du, hvad du søger hos LabCPH.

Tag eventuelt et kig på det store lagersalg, hvis du vil spare endnu flere penge, eller køb et gavekort til en, du holder af.

 

Køb dit næste skateboard hos LabCPH

Når man snakker om streetwear, er det svært at komme udenom skateren, der unægtelig har gjort et stort indhug i hele kulturen omkring streetwear, og således kan du naturligvis også købe skateboards hos LabCPH. De forhandler skateboards fra kendte mærker som Krooked, Real, Polar, Plan B, Antihero og mange flere. Du kan købe et samlet board, eller selv sammensætte dit eget unikke board med fede trucks og hjul, som fås i forskellige størrelse alt efter behov. Vælg blandt de mange farver, mønstre og print på webshoppen, og giv dit board personlighed og særpræg.

På LabCPH kan du desuden købe voks, bearings, griptape og andet tilbehør fra f.eks. Shake Junt eller Spitfire, så du kan holde dit skateboard ved lige og sikre dig selv endnu større sikkerhed. Hos LabCPH får du boards og udstyr i verdensklasse, lavet i en kvalitet, der ikke er til at tage fejl af. Kig selv og find det, der passer til dig.

 

Fragt og levering

Når du shopper hos LabCPH, får du fri fragt ved køb, der overstiger 600 kroner, og med det store udvalg er det svært at købe for mindre. Skulle dette dog alligevel være tilfældet, får du fragten fra blot 29 kroner i hele landet med enten Post Danmark eller GLS. Du får lynhurtig fragt, så du ikke skal vente i ugevis på at få lov til at tage dit nye board i brug – LabCPH afsender nemlig de fleste ordrer indenfor 1-2 hverdage. Du har 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos LabCPH, såfremt skaden ikke er forårsaget af almindelig slitage eller uagtsomt brug. Skulle varen være defekt eller gå i stykker grundet en produktionsfejl eller lignende, kan du altså få varen byttet helt op til 2 år efter køb. Desuden tilbyder LabCPH udvidet fortrydelsesret, så du får 30 dage i stedet for de 14 dage, som loven foreskriver. Det er god service, og det er LabCPH.

 

Sådan anvendes en rabatkode hos LabCPH:

  1. Vælg en rabatkode her fra siden, som du finder interessant.
  2. Læg dine ønskede varer i kurven på webshoppen hos labforum.dk.
  3. Vælg ’SE DIN KURV’ øverst til højre på siden.
  4. Indsæt din valgte rabatkode i rabatkode-feltet under din vareoversigt og tryk ’AKTIVER’. Rabatten bør fremgå af det samlede beløb.
  5. Fortsæt til næste trin.
  6. Udfyld alle felterne med adresse- og kontaktoplysninger.
  7. Vælg om du vil betale med kreditkort, PayPal, Mobilepay eller afbetale rente- og gebyrfrit med Viabill.
  8. Gennemse din ordre for fejl og mangler.
  9. Accepter betingelserne og tryk ’GODKEND’.
  10. Betal for dine varer.

labforum rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 51 95 33 34

Vilkår

Adresse:

Labforum.dk / LabCph
Njaldsgade 19C, bygn 1, 2. Sal
2300 København S

Se på google maps

labforum på facebook