Spar 10% på ALT hos KræZen med Eksklusiv rabatkode

Kode
Få 10% rabat på alt med denne eksklusive rabatkode fra...Mere

Få 10% rabat på alt med denne eksklusive rabatkode fra Rabatbanditten til KræZen.dk. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Du er lige gået glip af disse KræZen rabatkoder og tilbud

Få 10% rabat ved køb hos Kræzen.dk

Tilbud
Du opnår rabatten ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Du...Mere

Du opnår rabatten ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Du vil derefter modtage rabatkoden. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Altid gratis fragt hos KræZen

Tilbud
Køb indretning til boligen eller hudplejeprodukter af høj kvalitet hos...Mere

Køb indretning til boligen eller hudplejeprodukter af høj kvalitet hos KræZen. Du får altid gratis fragt, når du handler hos KræZen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

En hyggelig og anderledes gaveshop

Da KræZen startede tilbage i 2013, var det under navnet Gavemageren, hvor idéen var at lave en anderledes gaveshop end dem, vi ellers kender. Som interessen steg, og forespørgslerne tiltog, ændrede de navn til KræZen, hvis fokus er at tilbyde unikke og særlige produkter, hvor kvalitet, design og funktionalitet går op i en højere enhed. I modsætning til mange andre webshops, hvor det handler om at have et så bredt udvalg som muligt, har KræZen valgt at fokusere på at have en begrænset sortiment, men med særligt udvalgte produkter – på den måde får du en overskuelig og simpel shoppingoplevelse uden nogen dikkedarer. Sortimentet udskiftes dog ofte og løbende, og du finder produkter fra både nye og gamle brands, kendte som ukendte. Hos KræZen er det nemlig ikke mærket, men produktet, der er i fokus, og det mærkes hurtigt på den collage-lignende måde, de har valgt at designe og organisere webshoppen på.

KræZen er for dig, der ønsker at forkæle dig selv eller en, du holder af.

 

Få inspiration og gode tips efter behov

KræZen har gjort meget ud af at give deres kunder særligt udvalgte og unikke produkter, men med et løbende og lettere flygtigt sortiment kan det måske være svært at følge med i, hvad der er nyt og spændende, hvis ikke man holder øje med webshoppen hver dag. Derfor tilbyder KræZen dig inspirationskilder på flere platforme – helt efter dit behov. På selve webshoppen finder du menupunktet ’Inspiration’ og ’Blog’, hvor du henholdsvis finder et udpluk af produkter, indlæg med nyheder og små anekdoter bag produkterne. Alt sammen om produkter du kan købe på webshoppen. Desuden er KræZen meget aktive på de sociale medier, og du har mulighed for at følge dem på både Facebook, Instagram og Pinterest. Her kan du få inspiration til indretning, se billeder, modtage nyheder om tilbud og deltage i konkurrencer. Slutvist kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, hvilket tilmed giver dig 10 % rabat på dit næste køb – så får du nyhederne direkte i indbakken, uanset hvor du er.

 

Fordelagtige leveringsvilkår

Hos KræZen får du altid fri fragt uanset beløbets størrelse, og leveringen foregår med Post Danmark. Du kan både vælge levering med omdeling til døren, hvilket er smart, hvis du ved, du er hjemme, og uden omdeling, så du kan hente pakken lige, når det passer dig.

Større varer som f.eks. møbler leveres med Danske Fragtmænd og er som udgangspunkt kun med levering til kantstenen, men her har du mulighed for at betale en lille smule ekstra for at få båret varen helt ind til dig, hvis du foretrækker dette. Ved denne slags varer kan leveringstiden variere, men du vil typisk modtage din pakke allerede indenfor 1-3 hverdage. Ingen fordyrende fragtgebyrer; igen kedsommelige leveringstider. Bare god service og lynhurtig ekspedition.

 

Brug din rabatkode hos KræZen

 1. Find og kopiér den rabatkode her fra siden, du ønsker at anvende
 2. Vælg blandt de mange fine varer hos KræZen
 3. Læg dine varer i kurven
 4. Gå til checkout ved at trykke på ikonet i øverste højre hjørne
 5. Indtast rabatkoden i rabatkode-feltet og tryk ’Indløs’
 6. Fortsæt til kassen
 7. Udfyld dine personlige oplysninger
 8. Vælg fragt og betaling
 9. Her kan du også indsætte din kode, hvis du glemte det i forrige trin
 10. Eventuelle kommentarer til ordren skal skrives i feltet til højre
 11. Acceptér betingelserne og gå til betaling
 12. Indtast dine kreditkortoplysninger
 13. Gennemfør og afslut købet.

kraezen kampagnekode og rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 64 85 12 74

Handelsbetingelser

Adresse:

Bredgade 14
5485 Skamby
CVR-nummer: 10305683
kraezen på facebook