Spar 10% på alle køb hos Keller Sports

Tilbud
Du kan spare 10% på alle køb hos Keller Sports...Mere

Du kan spare 10% på alle køb hos Keller Sports ved at blive Premium medlem. Det koster 75 kr. at være medlem i 12 måneder.  Du for ud over de 10% rabat også altid gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Keller Sports rabatkoder og tilbud

10% rabat på alle løbesko

Kode
Minimum ordreværdi: 740 kr. Gældende frem til: 12/4-2017. Gælder ikke...Mere

Minimum ordreværdi: 740 kr. Gældende frem til: 12/4-2017. Gælder ikke Nike produkter Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

10% rabat på alle tennissko:

Kode
Minimum ordreværdi: 740 kr. Gældende frem til: 12/4-2017. Gælder ikke Nike...Mere

Minimum ordreværdi: 740 kr. Gældende frem til: 12/4-2017. Gælder ikke Nike produkter Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

10% rabat på alle udendørs sko

Kode
Minimum ordreværdi: 740 kr. Gældende frem til: 12/4-2017. Gælder ikke Nike...Mere

Minimum ordreværdi: 740 kr. Gældende frem til: 12/4-2017. Gælder ikke Nike produkter Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

10% rabat på alle løbesko hos Kellersports

Kode
10% på alle løbesko Gælder ikke Nike sko, mindste ordreværdi...Mere

10% på alle løbesko Gælder ikke Nike sko, mindste ordreværdi 740 DKK Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

10% rabat på alt løbetøj hos Kellersports

Kode
10% på alt løbetøj Mindste ordreværdi 515 DKK
Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Det bedste udstyr til diverse sportsgrene

”Best sports products” er sloganet, og Keller Sports har da også samlet de bedste og mest anerkendte sportsbrands, der virkelig ved, hvad de laver. Du finder et bredt sortiment fra blandt andet Asics, Peak Performance, Nike, The North Face og mange, mange andre. Du kan her få gode løbesko, der skåner dine knæ, og skihjelme, der beskytter dig, hvis uheldet skulle være ude. Du kan desuden købe tøj, du kan bevæge dig i, og som hjælper dig til at præstere bedre, hvad end det kræver, at det transporterer sved under tenniskampen eller holder dig varm på sejladsen. Generelt set kan du købe alt sportsudstyr til fitness, tennis, løb, vintersports og outdoor aktiviteter. Der skulle ikke være noget, du ikke kan finde.

 

Guidance og inspiration

Keller Sports er ikke kun ude på at sælge dig helt fantastiske produkter. De har en intention om at gøre sport til en glæde for dig, og de vil hjælpe dig til at opnå en sund og aktiv livsstil. På deres hjemmeside kan du under fanen ”Guide” finde masser af spændende, inspirerende og hjælpsomme artikler om det nyeste innovation inden for sportsprodukter; nye samarbejder mellem brands, guides til at blive fit i frokostpausen og meget andet.

Følg også forhandlerens Instagram ”kellersports”, hvor flotte billeder vil give dig motivation til at yde dit absolut bedste og nå mål, du ikke regnede med, du kunne.

 

Super god service

Sådan skriver en del folk på Trustpilot. Det er blandt andet den hurtige levering og det høje informations niveau, kunderne nævner. Når man har bestilt sine varer, bliver man nemlig løbende opdateret med forsendelses processen – frem til pakken lander hos dig.

Derudover bemærker størstedelen, at prisen er rigtig god sammenlignet med alternative forhandlere og kvaliteten af produkterne. En anden kunde skrev, at han havde modtaget en fantastisk assistance fra kundeservice, der havde guidet ham igennem købet. ”Man kan tydeligt høre, at personalet er uddannet i deres fag, og ønsker at hjælpe dig” – skrev vedkommende.

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder ved at sende en e-mail eller ringe ind. Telefonerne er åbne mandag til torsdag mellem klokken 9:00 – 18:00 og fredag mellem 8:00 – 16:00.

 

Bliv Premium Member

Handler du ofte nyt sports udstyr, har du hos Keller-sports.com mulighed for at købe et Premium Membership til den nette pris af 9,99 € pr. år. Som medlem får du 10 % rabat på alle ordrer, og du modtager derudover hyppigt eksklusive tilbud og information på e-mail.

Skal du til at starte på en helt ny sportsgren, og skal købe alt udstyr fra top til tå, kan det sikkert også svare sig at købe medlemskabet oveni. Det er også en ideel løsning til dig, der hurtigt slider på skoene eller gerne vil have det nyeste tøj, der passer til tidens trends og tendenser. Du kan til enhver tid ophæve abonnementet.

Udover diverse rabatkoder, vi oplyser dig om her på siden, kan du altså spare en god sjat penge ekstra, hvis du handler på siden jævnligt.

 

Sådan indløser du rabatkoden

Har du skaffet dig en rabatkode til Keller-sports.com, kan du gøre brug af den på følgende måde:

  1. Læg alle dine varer i kurven
  2. Gå til indkøbskurven ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne på din side
  3. Du vil nu se en oversigt over de produkter, du er i gang med at bestille, samt en prisoversigt
  4. Nedenunder vil du se en lille sort firkant med et ’+’ indeni. Der står også ”Do you have a voucher code?”. Tryk herpå, og et lille felt vil rulle ned. Indtast din kode og tryk ”Redeem”
  5. Tjek, at rabatten er fratrukket korrekt i prisoversigten. Stemmer alt overens, tryk ”Go to checkout” for at fuldføre dit køb.

keller-sports rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 787 617 17

Vilkår og betingelser

keller-sports på facebook