Bestil et gratis tagtjek hos Jydsk Tagteknik.

Tilbud
Hos Jydsk Tagteknik kan du bestille et gratis tagtjek og...Mere

Hos Jydsk Tagteknik kan du bestille et gratis tagtjek og få gennemgået dit tag for eventuelle skader. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Beregn din pris på nyt tag hos Jydsk Tagteknik.

Tilbud
Hos Jydsk Tagteknik kan du helt uforpligtende beregne din pris...Mere

Hos Jydsk Tagteknik kan du helt uforpligtende beregne din pris på nyt tag til din bolig. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få et gratis hustjek hos Jydsk Tagteknik

Tilbud
Lige nu kan du få et gratis hustjek hos Jydsk...Mere

Lige nu kan du få et gratis hustjek hos Jydsk Tagteknik. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bestil et gratis tagtjek på JydskTagteknik.dk

Et tag beskytter mod vind, vand og vejr fra oven, og det er vigtigt at vedligeholde. Men et tag holder ikke evigt, og med tiden udvikles også ny teknologi, der gør tage smartere, billigere og bedre. Hvornår har du sidst fået tjekket dit tag? Det kan være, at det er på tide at få udskiftet taget eller lave en energirenovering. Ved at få foretaget et tagtjek kan man tit undgå, at små skader udvikler sig til dyre reparationer. Hvis du overvejer at få dit tag tjekket, så kig først på JydskTagteknik.dk!

På JydskTagteknik.dk kan du nemlig bestille et gratis og uforpligtende hustjek, tagtjek, eller i stedet for vælge at booke et onlinemøde, hvis du i første omgang ikke har tid til at være hjemme. De har også en beregner, der kan give dig en vejledende pris på tag- og energiløsninger til din bolig. Du indtaster blot postnummer, vejnavn og husnummer, og så henter programmet oplysninger om din bolig fra BBR-registeret og giver dig en vejledende pris ud fra disse oplysninger.

Det er også muligt at læse om alle deres gode løsninger til boligen. Jydsk Tagteknik tilbyder fx også effektiv isolering, der hurtigt kan give store besparelser, så du smertefrit tjener den investering hjem igen. De er også eksperter inden for energivinduer, algebehandling og varmepumper, så dit energirenoveringsprojekt er i sikre hænder hos Jydsk Tagteknik.

Du kan læse dig til masser af information omkring deres tag- og energirenoveringsløsninger. Øverst på hjemmesiden finder du kategorier, der har en masse underkategorier, hvor du kan læse om lidt af hvert. Under ”Nyt tag” kan du eksempelvis læse om decrata-, quadro-, tegl-, beton- eller eternittag, og under ”Isolering” finder du information om efterisolering, loft- og hulmursisolering og besparelser vedrørende isoleringer. Under kategorien ”Referencer” kan du også se en masse billeder og artikler fra færdige projekter, som Jydsk Tagteknik har taget sig af. Det er også muligt at læse om finansiering, da Jydsk Tagteknik tilbyder at finansiere dine boligforbedringer med store fordele.

Jydsk Tagteknik laver løsninger til både private boligejere og erhverv.

Hvorfor skal du vælge Jydsk Tagteknik?

Det skal du, fordi de har fokus på kunden og godt håndværk. Jydsk Tagteknik sørger for, at du overholder alle lovkravene til byggeriet, og de anvender kun de bedste materialer – de går ikke på kompromis med kvaliteten. Deres planlægning foregår elektronisk, så tidsrammer og aftaler nemt overholdes, og de kontrollerer altid arbejdet under og efter byggeforløbet, så du er sikret 100 % tilfredshed.

Jydsk Tagteknik har så meget erfaring, at de også er villige til at garantere prisgaranti. Hvis du får et billigere tilbud med samme materialer og ydelse, matcher de prisen. I forhold til planlægning korresponderer de primært på e-mail, så aftaler mellem parterne er på skrift, hvorved man undgår problemer med mundtlige aftaler. Der udføres altid slutkontrol af en erfaren formand, så opgaven er korrekt og uden fejl, og med Håndværkernes Tryghedsgaranti er du garanteret en kontant betaling på op til 200.000 kr. inkl. moms pr. entreprise fra det uafhængige garantiselskab, hvis der opstår fejl og mangler, som entreprenøren ikke kan udbedre.     

Hvis du stadig ikke er overbevist, så hør det fra kunderne selv!

Et firma kan påstå en masse, men det betyder ikke noget, før kunderne giver deres bedømmelse. Som tidligere nævnt har du mulighed for at se en masse færdige projekter under kategorien ”Referencer” på JydskTagteknik.dk, men tag også gerne et kig på deres kundeanmeldelser. På Trustpilot kan man nemlig se, at Jydsk Tagteknik holder, hvad de lover – de har nemlig en score på 9.1 ud af 10, baseret på 615 anmeldelser, der indikerer en ifølge Trustpilot fremragende kundeservice. Kunderne er meget tilfredse med deres hurtige, effektive og professionelle løsninger og deres venlige håndværkere, der altid er i godt humør. En masse kunder har også været imponerede over den rådgivning, de blev givet ved byggeprojektets begyndelse.

Så brug JydskTagteknik.dk til at bestille et tagtjek og kom i gang med din boligforbedring!


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 15 33 44

E-mail: [email protected]

Alle referencer

jydsktagteknik på facebook jydsktagteknik Google-plus jydsktagteknik på Youtube