Du er lige gået glip af disse Huskhaven rabatkoder og tilbud

Få gratis levering på din ordrer hos HuskHaven

Tilbud
En af de store fordele ved at handle hos HuskHaven...Mere

En af de store fordele ved at handle hos HuskHaven er gratis levering. Der bliver leveret til kantsten helt uden beregning. Mindre

Se Rabat
100% Succes

40% på havemøber, haveredskaber og maskiner

Tilbud
Gør din have sommerklar med gode tilbud hos Husk Haven....Mere

Gør din have sommerklar med gode tilbud hos Husk Haven. Lige nu kan du spare op til 20% på havemøbler, haveredskaber og maskiner. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Unikke tilbud på haveredskaber og maskiner

Tilbud
Husk Haven har et stort udvalg af haveredskaber og havemaskiner....Mere

Husk Haven har et stort udvalg af haveredskaber og havemaskiner. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag unikke tilbud og information om nyheder. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt – og vi mener alt – til haven

På HuskHaven er der ingen smalle steder. Her har man nemlig gjort en dyd ud af at sammensætte et komplet sortiment, så du aldrig kommer til at mangle noget til din have, hvad enten det er dekoration eller produkter til praktiske formål.

Du finder havemøbler i massevis, flotte havedekorationer, planter, pejse og terrassevarmere; blomsterkasser, bålfade, hønsehuse, hængekøjer og flagstænger. Ja, der er sågar gyngestativer og legehuse til dig med børn og en stor have.

Med et udendørskøkken med grill kan du lave mad i høj solskin og langt ud på de sene sommernætter, hvor du virkelig kan nyde naturen og en aften i godt selskab. Så behøver du ikke vade frem og tilbage mellem grillen og dit køkken, men kan have det hele ved hånden, som stod du indenfor.

Det er faktisk svært at komme i tanke om et produkt, de ikke sælger på huskhaven.dk – tag et kig og se, om du kan.

 

Giv et gavekort til en, du holder af

Vi er efterhånden blevet givet utallige haveprogrammer i fjernsynet, hvor folk bygger og dekorerer en have til en, de holder af, og lykken vil nærmest ingen ende tage. Det kan du også gøre for en af dine nærmeste – på en måde. HuskHaven sælger gavekort til deres webshop, så du kan lade modtageren gå på eventyr i det kæmpe udvalg af haveudstyr og –dekorationer. Der er noget til entusiasten med en kæmpe have, men også noget til lejlighedsbeboeren, der blot har en lille terrasse eller altan på et par kvadratmeter – hvorfor ikke gøre det hyggeligt med en terrassevarmer og et par altankasser med blomster i? eller med en lille grill og et havemøbelsæt til to? Prøv med et par lanterner eller olielamper, en plantekumme og et fuglehus.

Et gavekort til HuskHaven er noget, alle kan bruge, hvad end du er passioneret haveejer eller blot ønsker en lille smule udendørs hygge til de lune nætter. Som en ekstra fordel har gavekortene ingen udløbsdato, så skulle du komme til at give et gavekort til en, der ingen have eller terrasse har, kan det gemmes lige så længe, det ønskes.  

 

Slut med lange ventetider

Når du shopper produkter og artikler på HuskHaven, skal du hverken bekymre dig om dyre leveringsomkostninger eller lange ventetider. Alle ordrer bliver leveret helt gratis, og leveringen sker indenfor 2-7 hverdage. Tunge varer leveres til kantstenen, men du har mulighed for at lave særlige forespørgsler på ønsker til levering, hvorefter det er op til den enkelte fragtmand at vælge, om han vil efterleve dette. Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, så skulle du modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger eller af andre årsager ikke falder i god jord, kan du få pengene tilbage eller bytte den til en anden vare fra webshoppen.

På hverdage mellem 8-16 har du mulighed for at komme i kontakt med HuskHavens kundeservice via telefon eller e-mail, hvor henvendelser besvares efter meget kort tid. Ønsker du at holde dig opdateret på gode tilbud og nyheder i webshoppen, kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet – så går du aldrig glip af vigtige informationer.

 

Anvend en rabatkode på huskhaven.dk – sådan gør du

 1. Indledningsvist skal du finde din foretrukne rabatkode her fra siden
 2. Kopiér den, du synes bedst om
 3. Gå til huskhaven.dk og gå på udkig i det store sortiment af spændende varer
 4. Tilføj dine varer til kurven
 5. Gå til kassen
 6. Tryk på ’Har du en kupon? Klik her for at indtaste din kode’ øverst på siden
 7. Indtast din rabatkode i feltet
 8. Udfyld alle felterne med de påkrævede oplysninger eller log ind, hvis du er eksisterende kunde
 9. Vælg fragtmetode
 10. Betal med enten kreditkort eller rente- og gebyrfri afbetaling med Viabill
 11. Acceptér handelsbetingelserne
 12. Afgiv din ordre.

huskhaven kupon rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 28 37 00 84

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Grønløkke Alle 108
8310 Tranbjerg J
CVR nummer: 33309961

huskhaven på facebook