Du er lige gået glip af disse Hotelopia rabatkoder og tilbud

Find et billigt hotel hos Hotelopia

Tilbud
Er du på udkik efter et hotel skal du starte...Mere

Er du på udkik efter et hotel skal du starte hos hotelopia.dk. Her kan du søge efter det billigeste hotel. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Garanti for bedste pris hos Hotelopias

Tilbud
Når du køber dit hotel igennem Hotelopias for du prisgaranti.
Se Rabat
100% Succes

En søgemaskine til det hele

Står du og har et ønske om at komme på ferie, men gider du ikke betale en formue for det? Hotelopia er din søgemaskine på nettet, der samler alverdens hoteller, så du kan finde din rejse så billigt som muligt. Fordelene ved Hotelopia er mange – du slipper blandt andet for at lede i timevis på forskellige rejseselskabers hjemmeside efter de bedste priser.

 

På Hotelopia søger du på mere end 70.000 hoteller, så du er garanteret at finde den billigste pris på din rejse, uanset hvor du er på vej hen – Mallorca, San Francisco eller Bangkok. Hotelopia giver dig også mulighed for at bestille transfer fra lufthavnen til dit hotel med enten bil eller bus, og her finder du igen nogle af markedets skarpeste priser. Du skal blot vælge destination, dato og antal personer, og så er du kun tre trin fra at fuldføre din bestilling.

 

Leder du efter attraktioner, turistture eller lignende? I kategorien ’Entrébilletter’ forhandler Hotelopia diverse oplevelser på din destination, så I sammen kan få nogle sjove og unikke minder, I kan tage med jer hjem. Du finder alt fra turistbusser til snorkelture, så der er noget til enhver smag.

 

Betal nu eller på hotellet

Nogle gange kan man godt komme til at sidde og drømme sig væk til et varmere sted eller en storby med masser af mindeværdige oplevelser og gode shoppingmuligheder. Desværre er det ikke altid, at ens økonomi tillader en at rejse lige nu og her. Det er typisk sådan, at jo tidligere du booker din rejse, des billigere er den, og hvis du ikke har råd til at betale med det samme, risikerer du, at rejsen samlet set bliver dyrere.

 

På Hotelopia får du muligheden for at betale nu og her eller at vente med at betale, til du kommer frem til hotellet. Det betyder altså, at du kan få de fordelagtige priser ved at bestille i god tid, men samtidig vente med at betale til senere, og du har altså mulighed for at spare op i mellemtiden. Du kan filtrere din søgning efter denne betalingsform, så der kun dukker hoteller op, der muliggør denne betalingsform. Det eneste, det kræver, er et gyldigt kreditkort, hvilket langt de fleste danskere har. Disse oplysninger skal hotellet bruge som verificering, og det er ligeledes din sikkerhed for, at din booking kan bekræftes.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud i din indbakke

Det kan nogle gange være svært at finde tid til at browse rundt efter gode priser, og hvis du ikke helt ved, hvor du gerne vil hen på ferie, gør det din søgning endnu mere besværlig. Tilmelder du dig Hotelopias nyhedsbrev, får du information om nye destinationer, udsalg og gode tilbud direkte i din indbakke, så du ikke skal gøre andet end at åbne en mail. Du får også guides til de forskellige destinationer, vejledning til seværdigheder, gode spisesteder og lignende, så du altid kan holde dig opdateret.

Med nyhedsbrevet finder du måske din næste drømmerejse billigt.

 

Sådan anvender du en rabatkode på Hotelopia

 

Med en rabatkode fra Rabatbanditten til Hotelopia.dk har det aldrig været nemmere at spare penge på din næste ferie. Nedenfor finder du en udførlig guide til, hvordan du benytter din rabatkode, så du kan spare penge, når du rejser:

 

  1. Her på siden har vi et bredt udvalg af rabatkoder til diverse sider på nettet. Find din ideelle rabatkode til Hotelopia her
  2. Gå til Hotelopia og find det hotel, du gerne vil booke. Modsat mange andre sider, bliver du ikke viderestillet, og du booker således dit hotel direkte fra Hotelopias egen side
  3. Når du har besluttet dig for værelsesform, trykker du på ’reservér’
  4. Herfra bliver du sendt videre til reservationssiden. Indtast dine oplysninger, og tryk på feltet ’+RABATKODE’. Indsæt din rabatkode fra Rabatbanditten her
  5. Dobbelttjek, at rabatkode er aktiveret, så du ikke går glip af rabatten
  6. Acceptér betingelserne og bekræft din reservation
  7. Betal med kreditkort eller betal på hotellet, hvis dette er en mulighed
  8. Afslut dit køb.

hotelopia rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 7089 9911

Generelle vilkår

hotelopia på facebook hotelopia på Twitter