Billig aromaterapi hos Helsehelse.dk

Tilbud
Køb billige aromatiske olie og lys hos Helsehelse.dk og forøg...Mere

Køb billige aromatiske olie og lys hos Helsehelse.dk og forøg din indre glæde. Aromaterapi omfatter både æsteriske olie og duftlys hos Helsehelse.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis fragt hos Helsehelse.dk

Tilbud
Køb kosttilskud og helseprodukter hos Helsehelse.dk og få gratis fragt....Mere

Køb kosttilskud og helseprodukter hos Helsehelse.dk og få gratis fragt. Køb for mere end 650 kr. og få gratis fragt på kosttilskud og helseprodukter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Helsehelse.dk rabatkoder og tilbud

Spar op til 25% på kvalitets kosttilskud

Tilbud
Hos Helsehelse.dk har de over 400o kvalitets produkter inden for...Mere

Hos Helsehelse.dk har de over 400o kvalitets produkter inden for helse og kosttilskud. Deres priser så super gode sammenlignet med andre butikker på nettet. Du kan spare helt på til 25% ved at købe din kosttilskud hos Helsehelse.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Historien bag Helsehelse

Helsehelse startede i sin tid oprindeligt som en lokal Købmandsbutik i den lille landsby Haslev på Sjælland. De daværende ejere Carsten og Christel søgte helseprodukter, der var til at betale i deres nærmiljø. Da behovet ikke blev opfyldt åbnede de selv en butik med et bredt sortiment inden for helseprodukter. Siden blev Webshoppen til og her skulle kunden være i fokus på lige fod med de kunder, der besøgte den lokale købmand.

Da Carsten og Christel søgte nye eventyr i deres liv overtog Jesper Helsehelse. Selvom Helsehelse har skiftet ejer siden opstarten i 2006, så er filosofien ikke ændret. Derfor kan du i dag stadig købe billigt kosttilskud blandt et af Danmarks største sortimenter inden for helseprodukter.

Hos Helsehelse er det dig, der er i fokus og det betyder også, at hvis du efterspørger et produkt, som du ikke kan finde på Helsehelse.dk, så finder de det til dig.

Det er et lovkrav, at være godkendt ved fødevarestyrelsen, når du forhandler kosttilskud og helseprodukter. Det har Helsehelse naturligvis styr på og du kan se deres kontrolrapport her.

Find godkendte mærker hos Helsehelse

Hos Helsehelse finder du et Danmarks største udvalg af kosttilskud og helseprodukter. Faktisk finder du mere end 4.000 produkter hos Helsehelse fordelt på nogle af de mest kendte mærker, men også nyere mærker inden for helse og kosttilskud.

Teamet bag Helsehelse arbejder hver dag på, at give dig en god oplevelse, når du vælger, at handle hos dem. Det betyder også, at de følger intenst med i udviklingen giver dig mulighed for, at købe de bedste produkter på markedet inden for helse og kosttilskud.

Derfor er listen med brands også lang hos Helsehelse, så du kan vælge det produkt, som netop passer til dig. I menuen til venstre på forsiden kan du nederst finde ”Mærker”. Her kan du se den fuldstændige liste over alle de mærker, der bliver forhandlet hos Helsehelse. Her nedenfor kan du også se et udvalg af de produkter, som du finder hos Helsehelse.

 • Beet It
 • Allergica
 • Bio-Strath
 • Compeed
 • Eat Natural
 • Ecobaby
 • Eye Q
 • Oil of life
 • Urtekram

Som tidligere skrevet, så er Helsehelse hele tiden på jagt efter de bedste produkter til dig og derfor anbefaler vi også, at du tager et kig på hele listen, da den hele tiden bliver udvidet.

Sådan finder du dine kosttilskud

Hos Helsehelse kan du nemt finde de produkter, der passer til dig – uanset om du er mand, kvinde eller det er til dit barn. Der findes nemlig kategorier til dette formål. Derudover finder du også en række andre kategorier, som f.eks. Kosttilskud, Homøopati, Naturlægemidler m.fl. Hver kategori er inddelt i en række underkategorier. Lad os tage udgangspunkt i kosttilskud. Her kan du hos Helsehelse finde alt lige kosttilskud til led, brusk og knogler til planteolie tilskud. Derudover finder du også kosttilskud til veganer, kosttilskud med tranebær samt kosttilskud til dine øjne.

Listen af kosttilskud er naturligvis meget længere end her nævnt, så klik ind på Helsehelse.dk og finde netop det kosttilskud du leder efter.

Det skal måske lige nævnes, at du fra tid til anden kan finde gode tilbud på Kosttilskud hos Helsehelse. I skrivende stund kan du f.eks. spare op til 25 % på kosttilskud.

Køb meget mere end kosttilskud

Hos Helsehelse kan du købe meget mere end kosttilskud, naturlægemidler og vitaminer. Du kan også finde et større udvalg af spiselige kosttilskud i form af proteinbarer. I menuen finder du nemlig også kategorier som Slik/chokolade, mad & drikke samt Glutenfri. Der er altså mulighed for, at få en sundere livsstil, der passer til netop dit behov.

Glutenfrie produkter er i de senere år blevet meget populære og hos Helsehelse finder du et stort sortiment inden for glutenfrie produkter. Du kan blandt andet købe bars/snacks, glutenfrit knækbrød og brød i det hele taget. Derudover finder du også et velassorteret sortiment af glutenfrie produkter fra Dr. Shär.

Udover fødevarer og glutenfrie produkter finder du også et stort udvalg hudplejeprodukter, rengøringsmidler, hårfarve og meget mere. Alle produkter i disse kategorier er naturligvis godkendt af Astma og Allergi forbundet og indeholder ikke parabener eller parfume.

Du kan altså hos Helsehelse leve et helt naturligt liv og har du brug for inspiration eller mere viden omkring en naturlig livsstil, så kan du hos Helsehelse også købe bøger, der kan hjælpe dig på vej.

Gå aldrig glip af tilbud og nyheder

Hvis du gerne vil leve en naturlig livsstil, så kan du hos Helsehelse finde alt hvad du har brug. Gå aldrig glip af nyheder på webshoppen, gode tilbud og sundhedstips ved, at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Helsehelse. Når du modtager nyhedsbrevet hos Helsehelse, så er du altid den første til at få nyhederne.

Du kan også følge Helsehelse på Facebook, hvor du kan lade dig inspirere af sundhedstips, træningstips og samtidig også få information omkring gode tilbud.

Svært ved at finde rundt i junglen

Kosttilskud og naturlig livsstil kan være lidt af en jungle, men fortvivl ej, for hos Helsehelse er du altid velkommen til, at kontakte kundeservice eller besøge butikken, for at få nogle god råd om valg af kosttilskud og helseprodukter. Du kan finde deres kontaktinformationer under ”kontakt os” nederst på siden. Det er muligt, at kontakte Helsehelse på mail og telefon.

Det siger andre om Helsehelse

Hvis du gerne vil sikre dig, at du trygt kan handle hos Helsehelse, så bør du tage et kig på Trustpilot, hvor du finder mere end 1000 anmeldelser fra tidligere kunder. Samlet set opnår Helsehelse en rating på hele 8,9 ud af 10. Det betyder altså, at langt de fleste kunder er tilfredse med deres køb hos Helsehelse. De fleste kunder er meget glade for levering og service. Tag gerne et kig på anmeldelserne selv.

Gratis fragt og betalingsmuligheder hos Helsehelse

Køb for mere end 650 kr. hos Helsehelse og få gratis fragt på din ordre. Din ordre bliver leveret med Post Danmark og DAO. Du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage fra din betaling er registreret. Normalt bliver din ordre leveret til nærmeste pakkeshop, men du kan også vælge, at få leveret din ordre direkte på din adresse mod et mindre gebyr.

Du kan betale med kredit, som Dankort, Visa og MasterCard hos Helsehelse. Derudover er der også mulighed for, at benytte MobilePay. Har du brug for en afbetalingsordning, så kan du også få det gennem ViaBill. Nogle løsninger er endda helt uden renter og gebyrer.

Billigt kosttilskud ved brug af rabatkode hos Helsehelse

Hos Helsehelse kan du altid købe kosttilskud og andre helseprodukter til konkurrencedygtige priser. Det stopper dog ikke her, da du også fra tid til anden kan finde kosttilskud til nedsatte priser. Gå aldrig glip af tilbuddene ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her bliver du udover tilbud på kosttilskud også forkælet med rabatkoder til Helsehelse samt sundhedstips.

Her på Rabatbanditten sørger vi også for, at du kan finde gode tilbud og aktuelle rabatkoder til Helsehelse.

Nedenfor kan du se, hvordan du indløser en rabatkode til Helsehelse:

 1. Gå ind på Helsehelse
 2. Find de produkter der skal til, for at du kan leve en sund livsstil.
 3. Læg det hele i kurven
 4. Gå til indkøbskurven, når du har fundet alle de produkter du skal købe.
 5. Gå til bestilling.
 6. Indtast dine leveringsoplysninger.
 7. Vælg leveringsmetode og betalingsmetode hos Helsehelse.
 8. I højre side kan du se din ordreoversigt.
 9. Herunder finder du ”Gavekort”.
 10. Her indtaster du din rabatkode til Helsehelse.
 11. Accepter handelsbetingelserne hos Helsehelse.
 12. Gå videre til betaling og gennemfør din ordre.
 13. Nu skal du blot vente på, at forkæle krop og sjæl med masser af velvære.

helsehelse rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 71 99 57 31

Handelsbetingelser

Adresse:

Møgelhøj 8
8520 Lystrup
Danmark
CVR-nummer: 3023 8761

Se HelseHelse blogindlæg her