Spar 30% på pakketilbud til kvinder hos Hairboost.dk

Tilbud
Bevar dit lange flotte hår med et pakketilbud til kvinder...Mere

Bevar dit lange flotte hår med et pakketilbud til kvinder hos Hairboost.dk. Lige nu kan du spare 30% på deres pakketilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 30% på pakketilbud til mænd hos Hairboost.dk

Tilbud
Få håret tilbage med et pakketilbud til mænd hos Hairboost.dk....Mere

Få håret tilbage med et pakketilbud til mænd hos Hairboost.dk. Du kan spare 30% hos Hairboost.dk ved deres pakketilbud. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 10% rabat på alt hos Hairboost.dk

Kode
Benyt denne rabatkode og få 10% rabat på alt hos...Mere

Benyt denne rabatkode og få 10% rabat på alt hos Hairboost.dk. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Hvad er Hairboost.dk egentlig?

Hairboost.dk er en e-mærket webshop, som har specialiseret sig i hårtab hos både mænd og kvinder. Hvis du vil vide mere om hvad det betyder for dig, at Hairboost.dk er e-mærket. 

Ellers fortsætter vi til det, som der faktisk er relevant; nemlig hårtab hos mænd og kvinder.   

Disse produkter kan du købe hos Hairboost.dk

Du kan på Hairboost.dk finde en række produkter, som er specielt udviklet til dig, som oplever hårtab. Du finder produkter, som er udviklet til, at hjælpe dig uanset hvilket stadie du er i.

Hairboost.dk taler om 3 forskellige stadier:

 • Det begyndende stadie
 • Mellem stadie
 • Det fremskredende stadie

Uanset hvilket stadie du er på, så findes der enten en hårkur, shampoo, balsam, hårfibre eller noget helt andet, som kan afhjælpe dit problem med hårtab.

Hvis du gerne hurtigt vil frem til en type produkter, fordi du allerede ved, hvad du vil have, så kan du i menu-boksen til venstre på Hairboost.dk, finde en oversigt over de typer af produkter, som du kan købe på Hairboost.dk. Se f.eks. alle produkter inden for Hårkur, shampoo, balsam, hårfibre, kosttilskud samt tilbehør til dine plejeprodukter.

Det er ikke kun plejeprodukter, der skal påføres direkte i håret, du kan købe hos Hairboost.dk. Du kan også købe en række kosttilskud, som f.eks. Priorin, der indeholder Biotin og vitaminer, som er med til at genskabe din hårvækst.

Du finder Danmarks største udvalg af produkter mod hårtab, som er produceret af godkendte mærker, som f.eks. Alpecin, Crescina, Toppik og Priorin.

I topmenuen finder du kategorierne ”Hårtab mæn” og ”Hårtab kvinder”. I hver af de to kategorier finder du en række produkter, der er særligt velegnet til henholdsvis mænd eller kvinder. Nedenunder alle produkterne finder du en masse information omkring hårtab hos både mænd og kvinder.

Den næste kategori ”Produkter mod hårtab”, er delt op i 3 under kategorier, som skal gøre det nemmere for dig, at finde det produkt, som passer bedste til dig. Der er ”Kvinder”, ”Mænd” og ”Mærker”.

Hairboost.dk er mere end en webshop.

Det er ikke kun Danmarks største udvalg af produkter mod hårtab, som du finder på Hairboost.dk. Du finder også en række tips og trick til behandling af Hårtab, uanset hvilket stadie du er i.  I kategorien ”Behandling af hårtab” finder du en række målrettede tips og tricks til både mænd og kvinder, uanset om du er i det begyndende stadie, mellem stadie eller det fremskredende stadie. Det giver dig, altså mulighed for, at finde netop den information omkring, hvordan du behandler dit hårtab bedst muligt i forhold til både stadie og køn.

Derudover har Hairboost.dk også en blog. Her får du jævnligt en masse information omkring hårtab og hvad du kan gøre, for at forebygge dit hårtab. Det er ikke kun hårtab, der er fokus på hos Hairboost.dk, det er også hvordan du opnår smukt og velplejet hår. Hairboost.dk er altså din online sparringspartner, når du vil undgå at tabe håret.

Hvis du ikke vil gå glip af alle de gode tips og tricks hos Hairboost.dk, så er det en god idé, at tilmelde dig nyhedsbrevet, helt gratis, så du får alle nyhederne lige ned i indbakken og dermed hurtigere kan tage aktion og pleje din hårvækst.  

Find Hairboost.dk på de sociale medier

Hvis du vil følge med i udviklingen hos Hairboost, gode tilbud og nye produkter på webshoppen, så kan du med fordel følge Hairboost på Facebook eller YouTube. På Facebook får du masser af tips og tricks samt gode tilbud. På YouTube kan du finde en masse guides til hvordan du bruger de produkter, som du kan finde på Hairboost.dk. Derudover kan du også se, hvilken effekt produkterne på Hairboost.dk har.

Kundeservice hos Hairboost

Det er vigtigt, at du får en god købsoplevelse hos Hairboost.dk og derfor kan du altid komme i kontakt med kundeservice på alle hverdage mellem kl. 9-17. Du kan komme i kontakt med kundeservice på flere forskellige måder, når du har brug for hjælp eller rådgivning.

Du kan blandt andet live chatte med Hairboost.dk i deres chatfunktion nederst i højre hjørne på side. Hver gang du kommer ind op Hairboost.dk vil denne poppe op med en velkomsthilsen, men kan minimeres, så du hurtigt kan finde chatfunktionen frem igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Derudover kan du selvfølgelig også ringe til kundeservice eller sende en mail, som du får svar på inden for 24 timer. Du finder alle kontaktinformationerne under ”Kontakt”, som er i topmenuen yderst til højre.

Fup eller fakta hos Hairboost

At undgå hårtab eller genopbygge hårvæksten kan jo næsten lyde som det rene trylleri. Så hvorfor ikke kigge lidt nærmere på, hvad andre kunder synes om Hairboost.dk og deres produkter?

På webshoppen kan du under hvert enkelt produkt finde anmeldelser fra tidligere kunder. Dette kan give dig en indikation på, hvor godt produktet er. Derudover er langt de fleste produkter på Hairboost.dk også godkendt af lægemiddelstyrelsen, som er din sikkerhed for, at det ikke er skadeligt for dig og din hud.

På Facebook kan du også finde en række anmeldelser fra tidligere kunder.

Hurtig levering og sikker på betaling på Hairboost.dk

Hairboost.dk vil gerne sikre, at du får en god købsoplevelse og derfor får du blandt andet fri fragt på, når du bestiller for mere end 499 kr. Du kan forvente en leveringstid på 1-2 dage og din ordre vil blive leveret med Post Nord.

Da Hairboost er e-mærket, stiller det krav til, at de levere en sikker betalingsløsning, hvor dine personlige oplysninger, bliver behandlet fortroligt.  Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard samt JCB på Hairboost.dk.

Din betaling vil først blive trukket, når din ordre afsendes fra Hairboost.dk.

Spar penge med kupon og rabatkoder til Hairboost

Hvis du gerne vil spare penge på Hairboost.dk, så kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet. Her får du nemlig tilsendt rabatkoder til Hairboost.dk samt en masse gode tips og trick. Du kan også holde øje med siden her, hvor du altid kan finde aktuelle rabatkoder til Hairboost.dk.

For at vise dig, hvor nemt det er, at gennemføre en handel på Hairboost.dk, så finder du en guide nedenfor til hvordan du bestiller på Hairboost.dk. På den måde spare du tid.

 1. Find en rabatkode til Hairboost.dk og gem den på din pc, telefon eller skriv den ned.
 2. Gå ind på Hairboost.dk og find det produkt, som passer bedst til dig og din hårvækst eller hårtab.
 3. Læg det i kurven.
 4. Du bliver automatisk ført videre til indkøbskurven, hvor du kan fortsætte med handle eller gå videre til betaling.
 5. Tjek din bestilling.
 6. I højre side under ”Gå til kassen”, finder du en lille boks, hvor du kan indtaste en rabatkode.
 7. Indtast din rabatkode til Hairboost.dk og tryk på ”Anvend”.
 8. Tryk nu på ”Gå til kassen”
 9. Indtast nu dine personlige oplysninger, leverings- og betalingsmetode.
 10. 1Herefter går du videre til betalingen.
 11. Nu er du klar til, at godkende din ordre og du skal blot vente på, at få et smukt og velplejet hår.

hairboost kuponkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 31320070

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

HairBoost.dk
att: AdResult.dk
Esromgade 15, 2101
2200 København N

hairboost på facebook

emaerket