Se medvirkende golfbaner Danmark

Tilbud
Her kan du se et kort og samlet liste over...Mere

Her kan du se et kort og samlet liste over alle medvirkende golfbaner i Danmark. På alle disse golfbaner kan du benytte Golfhæftet 2017 og spare 50% på greenfee. Mindre

Se Rabat
98% Succes

Spar op til 50% på greenfee med Golfhæftet

Tilbud
Du kan med golfhæftet spille på over 800 golfbanner til...Mere

Du kan med golfhæftet spille på over 800 golfbanner til halv greenfee. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Golfhæftet rabatkoder og tilbud

Køb Golfhæftet 2017

Tilbud
Spar 50% på greenfee. Få adgang til mere end 800...Mere

Spar 50% på greenfee. Få adgang til mere end 800 golfbaner, heraf over 100 i Danmark. Køb golfhæftet i dag og spar 50% på din næste tur på golfbanen. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få en golfhandske fra Wilson, når du køber Golfhæftet 2017

Tilbud
Hvis du køber Golfhæftet lige nu for du helt gratis...Mere

Hvis du køber Golfhæftet lige nu for du helt gratis en golfhandske fra Wilson. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er Golfhaftet.com?

Golfhaftet.com er en webshop, der udbyder golfhæftet. Golfhæftet er et samarbejde mellem Golfhæftet i Sverige AB og tilknyttede klubber, som ønsker at gøre det mere attraktivt, lettere og billigere at spille greenfee. Golfhæftet giver halv pris på greenfee på 800 golfbaner i Europa, heriblandt Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien og Irland.

Golf er en god måde at holde sig i form på og nyde naturen på en og samme tid. Ligeledes er det en sport, der kræver koncentration, teknik og masser af øvelse. Det handler derfor om at spille så ofte som muligt, så man hele tiden kan dygtiggøre sig. Golf er dog en dyr sport, da både udstyr og brug af baner koster mange penge. Derfor ønsker de fleste golfspillere at spare, der hvor de kan – uden at gå ned på udstyr og baner.   

Golfhæftet er et oplagt valg, hvis du rejser meget og samtidig ønsker at opretholde din interesse og dine evner for golf. Ligeledes er golfhæftets rabatordning en god måde, hvorpå man kan opleve forskellige golfbaner til fordelagtige priser. Så hvis du elsker at spille golf, er det helt sikkert værd at overveje fordelene med golfhæftet. Golfhæftet kan både købes online og i din lokale klub.

 

Utallige fordele med golfhæftet – sikker betaling og kort leveringstid

På Golfhaftet.com kan du nemt og hurtigt købe dit golfhæfte til den kommende sæson. Fordelene ved golfhæftet er mange. En af fordelene er, at du på Golfhaftet.com tilbydes betaling med kreditkort via Payex, hvilket sikrer, at du som kunde får en sikker betaling. Du har derfor ikke noget at være utryg omkring, når du handler online på Golfhaftet.com.

Ydermere leveres golfhæftet direkte til døren, så du behøver slet ikke rejse dig for at modtage dit nye fordelagtige golfhæfte. Leveringstiden er da heller ikke til at kritisere. Golfhaftet.com tilbyder nemlig en leveringstid på 3-4 hverdage. Du kan derfor glæde dig til at spille greenfee til fordelagtige priser allerede inden ugen er omme. Og du slipper desuden for at betale fragt, da Golfhaftet.com tilbyder gratis fragt på alle ordrer. Det må da siges at være noget, man kan forstå.

Du har desuden mulighed for at bestille mere end et rabatkort, hvis du vil glæde dine venner eller familiemedlemmer. Og hvis du bestiller 4 eller 10 golfhæfter, får du en rabatpris på dit køb. Golf er både en individuel sport såvel som en social aktivitet. Alle kan være med. Derfor er golfhæftet ligeledes en oplagt julegave til hele familien.

 

Køb golfhæftet med yderligere rabat

Har du besluttet dig for at købe golfhæftet for at spare penge på greenfee rundt om i Europa? Ikke nok med at golfhæftet i forvejen giver dig fordelagtige priser på at spille golf, men med en rabatkode til Golfhaftet.com kan du allerede spare penge, når du køber golfhæftet. Herunder er en guide til, hvordan du benytter en rabatkupon til Golfhaftet.com.

  1. Find en rabatkode til Golfhaftet.com på Rabatbanditten
  2. Når du har fundet rabatkoden, skal du kopiere denne
  3. Herefter går du ind på Golfhaftet.com og finder dine ønskede produkter
  4. Når du har valgt hvilke produktet, du ønsker, skal du klikke på bestil
  5. Du dirigeres nu videre til bestillingssiden
  6. Under ’Betaling’ finder klikker du på det røde skrift, hvor der står ’indløs bonuskode’
  7. Her indsætter du din rabatkode
  8. Herefter udfylder du dine personoplysninger samt dine leveringsoplysninger
  9. Du klikker nu på bestil, hvorefter du dirigeres videre til betalingen
  10. Når du har betalt, får du en kvittering for dit køb, og du skal blot vente, til golfhæftet kommer med posten inden for 3-4 hverdage.

golfhæftet bonus og kampagnekode


Kontakt oplysninger

E-mail: Via denne formular

Telefon: +46 (0)8-120 050 10

Leveringsbetingelser

golfhæftet på facebook golfhæftet på Twitter