Få 10% rabat på en oplevelses gave

Kode
Ved at bruge denne rabatkode for du 10% på dit...Mere

Ved at bruge denne rabatkode for du 10% på dit køb hos Go Dream / oplevelsesgaver.dk Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Køb for 500 kr. eller mere og spar 100 kr

Tilbud
Du kan få 100kr. rabat ved at købe for over...Mere

Du kan få 100kr. rabat ved at købe for over 500 kr. hos Go Dream. Der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
99% Succes

Gavekort til unikke oplevelser

Tilbud
Hos GO DREAM kan du finde et stort og spændende...Mere

Hos GO DREAM kan du finde et stort og spændende udvalg af gavekort til oplevelser. Vælg mellem mere end 250 unikke oplevelsesgavekort.

Giv dig selv en unik oplevelse eller giv et oplevelsesgavekort i gave og overrask med en gave, der vil blive husket. Mindre

Se Rabat
99% Succes

Du er lige gået glip af disse Go Dream rabatkoder og tilbud

Fuld returret frem til 15. januar

Tilbud
Køb dine jule gaver hos Go Dream og få fuld...Mere

Køb dine jule gaver hos Go Dream og få fuld returret frem til 15. Januar. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Den perfekte gave til en du holder af

De fleste af os kender vist til det med at skulle købe en jule- eller fødselsdagsgave til et familiemedlem, en kæreste eller en ven og være helt på bar bund. Måske ønsker personen sig ikke noget særligt, måske har personen alt, og måske vil du bare gerne give en mere personlig gave end et sæt underbukser eller plovmand. Hvad er mere oplagt end at give en oplevelse?

 

Hos Oplevelsesgaver.dk kan du købe gavekort til oplevelser for en eller flere personer, hvad end det er en middag for to, chokoladekursus, testkørsel af en Lamborghini eller en tur i luftballon. Der er et hav af oplevelser at vælge imellem, billige som dyre. Priserne svinger fra 50 kroner til svimlende 600.000 kroner, så der altså noget for alle og enhver. Desuden er oplevelsesgaver eminente til at få prøvet noget, man aldrig selv havde tænkt på, og dette kommer der med garanti rigtig mange sjove oplevelser og hyggelige stunder ud af. Oplevelsesgaver er den perfekte måde at skabe minder på, og din kære vil helt sikkert takke dig i mange år fremover.

 

Sådan bestiller du en oplevelsesgave

Det er ret simpelt at bestille et gavekort på oplevelsesgaver.dk. Første naturlige skridt er selvfølgelig at finde det gavekort og den oplevelse, du ønsker at købe. Du kan via sorteringsmulighederne søge efter kategori, område, modtager og pris. Når du har tilpasset dine søgekriterier, vil du få vist de oplevelser, der passer hertil. Du kan desuden benytte funktionen ’find gave til’, hvor oplevelserne er inddelt efter særlige anledninger eller efter modtageren. Så kan du f.eks. søge på ’bryllup’, ’studentergave’ eller ’gaven til hende’, og få inspiration og forslag til, hvad der passer til det valgte.

Når du har fundet den oplevelse, du finder mest interessant, er næste skridt at bestille det. Ved hvert gavekort kan du læse om betingelserne og særligt gældende forhold for den pågældende oplevelse, samt hvor det kan indløses. Alle gavekort har en gyldighed på to år og gratis ombytning, så hvis oplevelsen ikke falder i modtagerens smag, så kan den altså sagtens byttes.

 

Oplevelsesgaver giver dig tre muligheder for indpakning og levering, som du frit kan vælge mellem. Du kan vælge at få tilsendt gavekortet via mail, som du selv printer ud – det er gratis, og du får gavekortet med det samme. Skal det være lidt mere eksklusivt, kan du bestille gavekortet i en gavekuvert, som bliver sendt til din postkasse. Sidst, men ikke mindst, kan du få gavekortet i en akrylramme, så modtageren kan gemme det og hænge det op til evigt minde. Rammen kan du få sendt til døren eller til en valgfri pakkeshop. Ved bestilling kan du desuden tilføje navnet på modtageren, så gavekortet bliver endnu mere personligt. Det er nemt, hurtigt og smart.

 

Sådan indløser du en oplevelsesgave

Har du været en heldig banan og modtaget en oplevelsesgave, så er der mange gode grunde til at glæde sig. Skulle du have modtaget et gavekort, som ikke er noget for dig – for det kan jo ske – så kan du kvit og frit bytte det til et andet på hjemmesiden med en tilsvarende værdi.

 

Før du kan bruge kortet, skal du huske at aktivere det. Det gør du helt simpelt ved at gå ind på oplevelsesgaver.dk og trykke på ’Jeg har et gavekort’. Her bliver du bedt om at indtaste gavekortets ID-nummer og indløsningskode, hvorefter du aktiverer kortet. Her kan du læse om, hvor og hvordan du booker din oplevelse – du bestemmer nemlig helt selv, hvornår du vil indløse det.

 

Spar penge med en rabatkode til Go Dream

Det er nemt og ligetil at spare penge på køb af gavekort fra oplevelsesgaver.dk. Se bare her:

 

  1. Gå på Rabatbanditten, og find den eller de rabatkoder, du skal bruge
  2. Åbn oplevelsesgaver.dk i din browser, og gå på udkig i det store udvalg af oplevelsesgavekort
  3. Når du har fundet din foretrukne oplevelsesgave, skal du lægge det pågældende produkt i din kurv
  4. Gå til kurven ved at trykke på ikonet øverst i højre hjørne. Tryk på ’Gå til betaling’ i den sorte boks, der dropper ned
  5. På denne side kan du tilføje navnet på modtageren af gaven, hvis du ønsker.
  6. Nederst finder du feltet ’Betal med rabatkode’; i dette felt indtaster du den rabatkode, du fandt på Rabatbanditten. Købesummen rettes automatisk. Vær dog immervæk opmærksom på, at rabatkoden aktiveres
  7. Vælg leveringsmetode, og tryk på ’Videre’
  8. Indtast de oplysninger, du bliver bedt om. Her kan du også vælge, om gavekortet skal sendes direkte til modtageren. I så fald bliver du bedt om at indtaste dennes adresse
  9. Betal med kreditkort eller vælg delbetaling med Viabill, og afslut dit køb.

Go dream rabatkode


Kontakt oplysninger

Email: INFO@GODREAM.COM

Telefon: +45 88 77 64 00

FAQ

Go dream på Youtube Go dream på facebook