Køb værktøj til de laveste priser på nettet

Tilbud
Hos Gobaltools er du sikret nettets laveste priser. Du for...Mere

Hos Gobaltools er du sikret nettets laveste priser. Du for prisgaranti på hele deres varesortiment, derved behøves du ikke lede flere steder efter den laveste pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 60% på Udsalg hos Globaltools

Tilbud
Der er lige nu stort udsalg hos Globaltools hvor du...Mere

Der er lige nu stort udsalg hos Globaltools hvor du kan spare op til 60% på massere af produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Prisgaranti på alle varer hos Globaltools

Tilbud
Du kan trygt handle hos Globaltools da de giver prisgaranti...Mere

Du kan trygt handle hos Globaltools da de giver prisgaranti på alt. Det vil sige du er sikret den laveste pris. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Globaltools.dk

Globaltools.dk er en virksomhed, der er baseret på stor viden inden for værktøj. Teamet bag virksomheden er uddannet med speciale i værktøj og samtidig er Globaltools.dk en virksomhed, der fokusere på den gode service.

Én af kerneværdierne hos Globaltools.dk er, at yde bedste service til både små og store kunder. Globaltools.dk er en webshop med gode og solide købmandsværdier. På den måde er du sikker på, at få værktøj af høj kvalitet til lave priser uden at gå på kompromis med service.

Globaltools.dk tilbyder også deres kunde et besøg, hvor du har mulighed for, at få en snak omkring de mange produkter og hvilke muligheder, der er bedst for dig.

Derudover er Globaltools.dk også en e-mærket webshop, som er din sikkerhed for, at du kan handle trygt online. Du kan se deres certifikat lige her.

Alle produkter på Globaltools.dk er nøje udvalgt fra hele Europa. Derfor finder du også et stort udvalg af både produkter og brands til enhver type af håndværk.

Globaltools.dk sælger til både private og erhverv.

Find dit værktøj hos Globaltools.dk

Det skal være nemt og overskueligt, at handle værktøj online hos Globaltools.dk. Derfor har de også bygget en webshop, som er overskuelig, hvor du både nemt kan finde det du leder efter og samtidig bliver inspireret.

På forsiden bliver du introduceret for nogle udvalgte produkter. Det er typisk gode tilbud, men kan f.eks. også være nye produkter på Globaltools.dk.

I topmenuen finder overskuelige kategorier, som hurtig leder dig hen til den type værktøj du leder efter. Alle menuer fungere som ”Drop-down”, hvor du finder en række underkategorier. Du kan finde følgende kategorier inden for værktøj hos Globaltools.dk:

 • Værktøj
 • Værkstedsudstyr
 • El-værktøj
 • Maskiner
 • Trykluft

Derudover finder du også ”Tekniske artikler”, som f.eks. søm, skruer, slanger, kæder, smøremiddel og meget andet udstyr til at reparere eller vedligeholde dit værktøj. Endvidere finder du også ”Sikkerhed og beklædning” i topmenuen, hvor du kan købe arbejdstøj, sikkerhedssko, høreværn samt mange andre produkter, der er med til, at øge sikkerheden og/eller gøre dit arbejde nemmere på din arbejdsplads.

Find også udstyr til ”Udeliv” i topmenuen. Her kan du blandt andet købe hundegård, dressurartikler, haveredskaber og så videre.

Alle kategorier er sat overskueligt op, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de forskellige produkter inden for den pågældende kategori. Øverst får du vist nogle af de mest populære produkter inden for kategorien og lidt længere nede kan du se de øvrige produkter. Her kan du også sortere din søgning efter høj eller lav pris, alfabetisk orden eller hvad der nu giver mening for dig. I venstre side af globaltools.dk har du en kategorioversigt, så du hurtigt kan klikke dig videre til en anden kategori eller underkategori. Det giver dig mulighed for, hurtigt at få gennemført en ordre hos globaltools.dk.

Er du på jagt efter gode tilbud på dit værktøj kan du også kigge under ”Tilbud”. Her finder du altid en række produkter til nedsatte priser, så du kan spare penge på dit værktøj. I forbindelse med kampagner, årstider eller events, som Black Friday, kan du også finde underkategorier hos Globaltools.dk med særlige tilbud til anledningen.

Når du klikker dig ind på et produkt kan du også længere nede finde evt. udstyr eller tilbehør til det pågældende produkt, så du nemt kan købe dit udstyr hos Globaltools.dk uden at skulle rundt på flere sider.

Brands hos Globaltools.dk

Hos Globaltools.dk fokusere de på, at kunne tilbyde det bedste værktøj til lave priser. Derfor har de importeret en lang række af de bedste brands fra hele Europa til dig. Du finder blandt følgende brands hos Globaltools.dk:

 • Bosch
 • Bernado
 • Diesella
 • Ferax
 • Grunda
 • KS Tools
 • MiniMax
 • Monitor
 • Scantool
 • Swedex
 • Telwin
 • Tormek
 • Trotec
 • Woods
 • Zekler

Listen her er ikke endegyldig og Globaltools.dk arbejder hver dag på, at kunne tilbyde dig de bedste brands til de bedste priser. Derfor kan der også med tiden komme andre spændende brands til.

Sådan holder du dig opdateret

Lige som, så mange andre brancher, så er værktøjsbranchen også i konstant udvikling. Hos Globaltools.dk kan du altid følge med i nye produkter på webshoppen og på markedet, gode tilbud, rabatkoder til Globaltools.dk samt en masse tips og guides til hvordan du bruger dit værktøj.

Du kan enten tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du automatisk også deltager i en konkurrence om lækkert værktøj. Der bliver trukket en ny vinder hver måned blandt alle, der modtager deres nyhedsbrev. Præmien skifter ligeledes.

Du finder også Globaltools.dk på de sociale medier, som LinkedIn, Facebook og Google+. Her deler de også ud af deres store viden omkring værktøj. Sidst, men ikke mindst finder du en masse guide til brug og vedligeholdelse af dit værktøj på YouTube.

Få kompetent rådgivning hos Globaltools.dk

Teamet bag Globaltools.dk giver dig kompetent rådgivning, fordi de er uddannet med speciale i værktøj. Du kan altid kontakte kundeservice via chatboksen, som du finder i nederste venstre hjørne af skærmen på alle sider. Det betyder, at du altså ikke skal klikke dig væk fra det produkt, som du har spørgsmål til, for at få hjælp. Derudover kan du naturligvis også ringe eller sende en mail til Globaltools.dk. Du finder alle kontaktinformationer i toppen af Globaltools.dk, under ”kundeservice” eller i bunden af siden.

Udover den elektroniske kontakt, så er der også mulighed for, at besøge deres showroom, hvor de dygtige medarbejdere står klar til, at rådgive dig til det rette valg af værktøj.

Det siger andre kunder om Globaltools.dk

Én af kerneværdierne i virksomheden er, at udøve service på et højt niveau, så du altid får netop den hjælp, som du har brug for. Derfor kan det også være en god idé, at kigge nærmere på, hvad andre kunder siger om Globaltools.dk og deres service samt deres indkøbsoplevelse generelt.

På Trustpilot.com opnår Gobaltools.dk 7,9 ud af 10 i en samlet rating. Det betyder, at langt de fleste kunder er glade for, at handle hos Globaltools.dk. Noget af det, som kunderne peger på, er blandt andet at du får super hurtig levering og kompetent service fra medarbejderne, når du handler hos Globaltools.dk.  

Hvis du gerne vil læse anmeldelserne, så kan du gøre det her.

Betaling og levering hos Globaltools.dk.

Alle priser på Globaltools.dk er oplyst både med og uden moms, fordi de sælger til både private og erhverv. Derudover fastsætter de også prisgaranti, for at du kan være sikker på, at handle det billigste værktøj online – Uden naturligvis at gå på kompromis med kvaliteten. Her kan du se hvilke muligheder du har for betaling hos Globaltools.dk:

 • Kreditkort; Herunder Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express.
 • MobilePay,
 • Paypal
 • EAN – Elektronisk faktura til offentlige.
 • Bankoverførsel

Når du har afgivet din ordre hos Globaltools.dk bliver din ordre sendt afsted med enten Post Nord eller GLS. Der kan dog være behov for, at benytte andre former for fragt ind i mellem og her vil din ordre blive leveret med Danske Fragtmænd, TNT eller lignende.

Køber du for mere end 7500 kr. hos Globaltools.dk får du fri fragt. Desuden kan du opnå et lavt gebyr hos Globaltools.dk på kun 49 kr. uanset vægt og størrelse på din pakke.

Nogle varer kan du også afhente gebyrfrit på deres lager i Støvring, hvor de også har showroom.

Din ordre vil blive leveret inden for 3-7 hverdage.

Sådan gør du en god handel hos Globaltools.dk

Når du handler hos Globaltools.dk udsteder de en prisgaranti, så du kan handle værktøj, så billigt som muligt. Derudover kan du også altid spare penge på værktøj ved at kigge under tilbud eller tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du blandt andet får rabatkoder til Globaltools.dk. Desuden kan du også få endnu mere for pengene ved, at holde øje med siden her, hvor vi løbende opdatere med nye rabatkoder til Globaltools.dk.

For at vise dig, hvor nemt det er handle hos Globaltools.dk har vi lavet en lille guide til dig:

 1. Gå ind på Globaltools.dk
 2. Find dit favoritværktøj eller et godt tilbud
 3. Læg dine varer i kurven
 4. Gå herefter til kassen
 5. Indtast dine oplysninger
 6. Vælg leveringsmetode
 7. Vælg betalingsmetode
 8. Tilføj evt. kommentarer til din ordre
 9. Kig din ordre igennem
 10. Hvis alt er som det skal være, skal den blot bekræftes
 11. Nu skal du bare vente på, at få leveret dit nye værktøj

globaltools-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 20 60 88 88

Handelsbetingelser

Adresse:

Globaltools ApS
Østre Allé 6
9530 Støvring

CVR: 35 89 04 08