Design dit eget mobil cover for 149 kr.

Tilbud
Design dit eget unikke cover og få det leveret indenfor...Mere

Design dit eget unikke cover og få det leveret indenfor 1-2 dage. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Gearspot rabatkoder og tilbud

Spar op til 70% på Black Friday

Tilbud
Der er massere af Black Friday tilbud klar hos GearSpot.dk....Mere

Der er massere af Black Friday tilbud klar hos GearSpot.dk. Se dem alle via linket. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Vær med på de nyeste trends

Hos gearspot.dk kan du finde de nyeste gadgets til dig selv og din familie, som du ikke vidste, du kunne undvære. Deres webshop bliver hele tiden opdateret med de nyeste varer, og du kan hele tiden finde et frisk sortiment af varer.

Står du og mangler tilbehør til din telefon, udsmykning til dit hjem, eller er du på udkig efter noget legetøj til dit barn, er gearspot.dk den rette webshop for dig.

Med deres mange kategorier af varer er du fri for at skulle lede på flere forskellige hjemmeside, men du kan bare klikke ind på gearspot.dk for at finde alle de varer, som du står og mangler.

 

Nem handel og hurtig levering

Når du handler hos gearspot.dk, er du sikret en nem og hurtig handel. Hvis du bestiller inden kl. 15, kan du typisk se frem til at modtage din ordre allerede den næste dag. Gearspot.dk går højt op i god kundeservice, hvor 98 procent af alle deres ordre leveres inden 1-2 dage. Det er ikke kun den hurtige ekspedition, de går op i, men også at deres kunderne har en god og troværdig oplevelse af gearspot.dk. De gør meget ud af at informere deres kunder om priser, leveringstid og deres forskellige services, så deres kunder er garanteret den bedste behandling. Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er deres telefoner åbne alle hverdage i ugen.

 

Optjen point og spar penge

Det smarte ved at købe flere af dine varer på gearspot.dk er, at de har et pointsystem, hvor du optjener point fra hver gang, du køber hos dem. Af hver krone du bruger på hjemmesiden, optjener du et point. Dine optjente point kan bruges næste gang, du køber noget på gearspot.dk. På den måde kan du på sigt spare penge ved at købe alle dine varer det samme sted. Pointsystemet foregår sådan, at det er din e-mailadresse, som bliver tilknyttet til dine point. Så husk at oplyse den samme e-mail, så du kan optjene flest mulige point. Når du går videre til bekræftelsen på dit nye køb, kan du se, hvor mange point du har optjent og vælge at bruge dem eller gemme dem til næste gang.  

 

Anmeldelser tager ikke fejl

En god ide, før du køber noget på internettet, er at tjekke deres anmeldelser ud, så du er sikker på, at det er en troværdig og sikker hjemmeside. På Trustpilot har gearspot.dk fået en score på 9,1 ud af 10, hvilket er exceptionelt flot. De roses for den yderst korte leveringstid, nem retur og ombytning samt deres gode kundeservice. Gearspot.dk gør også en dyd ud af at gøre alt, hvad de kan, hvis det skulle ske, at der var sket en fejl.

 

Sådan bruger du din rabatkode på gearspot.dk

Lige meget om du skal købe en gave, noget elektronik til dig selv eller noget helt tredje, så er det altid rart at have muligheden for at kunne spare nogle penge. Med rabatkoder fra rabatbanditten.dk kan du spare penge ved dit køb på gearspot.dk. Her har vi samlet en guide til, hvordan du finder og anvender rabatkoderne til dit køb.

  1. Vælg rabatkoden til gearspot.dk på rabatbanditten.dk
  2. Shop dine ønskede varer i gearspot.dks store sortiment
  3. Når du har valgt alle dine varer, går du til din indkøbskurv
  4. Her får du en oversigt over, hvad du har valgt af varer
  5. Sikr dig, at det er de rette mærker og det rette antal, som du har tilføjet til din bestilling
  6. Indløs din rabatkode fra rabatbanditten.dk nederst på siden
  7. Tryk på ’Gå til Kassen’, hvor beløbet automatisk vil blive justeret
  8. Udfyld de tomme felter med dine oplysninger, eller hent dine oplysninger fra tidligere ordre
  9. Her vælger du også betalingsmetode, leveringsadresse og typen af fragt
  10. Gå videre for at bekræfte dit køb og gennemfør din ordre.

gearspot rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon:  70 27 47 38

Handels- og leveringsbetingelser

GearSpot.dk / GearSpot ApS
Frejasvej 10
4100 Ringsted
CVR: 37 49 25 66