Faste lave priser hos Garnladen.dk

Tilbud
Se alle de aktuelle priser på Garn, strikkepinde og tilbehør...Mere

Se alle de aktuelle priser på Garn, strikkepinde og tilbehør hos Garnladen.dk Mindre

Se Rabat
100% Succes

100% Merinould Superwash 19 Kr.

Tilbud
Dette tilbud gælder så længe lager haves.
Se Rabat
100% Succes

Få gratis levering til Garnladen.dk

Tilbud
Hvis du handler for over 499 Kr. hos Garnladen for...Mere

Hvis du handler for over 499 Kr. hos Garnladen for du gratis fragt på din ordre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Det bedste af det bedste garn

Der er ikke noget bedre i vintertiden end en lækker, blød striktrøje og et par varme, uldne sokker. Endnu bedre er det, når man selv kan bestemme, hvordan det skal se ud og tilføje de detaljer, man ønsker.

På Garnladen går man ikke ned på kvalitet. Du kan blandt andet finde garn i 100 % alpakka og blandinger af mohair i forskellige farver. Sortimentet indeholder også bomuldsgarn med silke (80/20) samt garner bestående af 70 % uld, 20 % angora og 10 % silke og en lang række andre helt fantastiske blandinger. Som sagt – det bedste af det bedste. Og selvom produkterne er i top, kan du stadig få billigt garn, der er til at betale. Garnladen er nemlig dit håndarbejdsoutlet på nettet.

Mangler du udstyr, kan du i samme omgang købe strikkepinde, rundpinde og hæklenåle. Derudover sælges der også knapper, maskemarkører og andet tilbehør til dine kreative projekter

Har du også brug for lidt inspiration til dit strik, har Garnladen også samlet et stort lager af strikhæfter med opskrifter, der passer til sæsonens trends. Der er både hæfter om strik til mænd, kvinder og børn. Her kan du lade dig inspirere, få guidance til nye teknikker og meget andet.

 

Kunderne er glade for hurtig levering

Bor du i nærheden af butikken i Ballerup, har du mulighed for at hente dine bestilte varer der. Du kan også få dine pakker sendt til din arbejdsplads, en Post Danmark-pakkeboks eller til din adresse. Bestiller du senest klokken 11 om formiddagen, vil du modtage dine ordrer efter 1-2 arbejdsdage. På trustpilot har denne effektive service fået brugere til at give webshoppen 5 ud af 5 mulige stjerner med teksten ”Perfekt. Modtog varen dagen efter bestilling – hurtigt og præcis. Kan klart anbefales :-)”

På Garnladen slipper du altså for at gå og vente for længe, og du kan hurtigt komme i gang, mens gejsten og inspirationen stadig er i top. Bestiller du for minimum 499 kr., får du ovenikøbet gratis levering. For den pris kan du få dig et godt lager, og så kan du fremover bare gå i gang, så snart du får tid og lyst til at sidde og nørkle på et nyt projekt.

 

Hold dig opdateret

Du kan på Garnladens hjemmeside også klikke på kategorien ”Nyheder” for at finde de nyeste varer. Vil du gerne holdes opdateret løbende, kan du også følge deres Facebookside ”Garnladen”. Her bliver der løbende lagt nye produkter op og oplyst om udsalg m.m.

Du bør selvfølgelig også holde øje med denne side, hvor vi oplyser dig om gyldige rabatkoder, så du kan spare penge, når du handler på webshoppen. Man bør jo spare, hvor man kan, og vores mål er at hjælpe dig med netop det.

 

Sådan benytter du dig af rabatkoden

Har du været så heldig at få fingrene i en rabatkode til Garnladen, kan du gøre brug af den på følgende måde:

  1. Klik ind på de garner eller det tilbehør, du er interesseret i at købe
  2. I boksen til højre skal du vælge antal og farve og derefter trykke på ”Læg i kurv”
  3. Når du har tilføjet alle de ønskede produkter, tryk på knappen ”Kurv” øverst i højre hjørne på din skærm
  4. Du vil nu blive ført til en oversigt over dine varer samt en prisoversigt
  5. Til venstre for priserne vil du se et felt, hvor der står ”RABATKUPONER”. Her kan du indtaste den rabatkode, du har fået. Tryk derefter ”OK”
  6. Tjek at den lovede rabat er fratrukket i prisoversigten. Er alt korrekt, tryk ”Fortsæt til betaling” for at indtaste dine oplysninger og gennemføre købet.

garnladen rabatkupon og rabatkode
God fornøjelse med strikkeriet og hækleriet.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Opskrifter

Adresse:

Centrumgaden 23, st. 2.

2750 Ballerup

Cvr.nr: 33843089

garnladen på facebook