Du er lige gået glip af disse Garn Garagen rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos Woolspire

Tilbud
Prøv WoolSpire og få gratisfragt ved køb over 499 kr....Mere

Prøv WoolSpire og få gratisfragt ved køb over 499 kr. Husk at bruge rabatkoden der giver dig 15% rabat som ny kunde. Mindre

Se Rabat
99% Succes

Spar 15% som nye kunde hos Woolspire

Kode
Prøv WoolSpire i stedet for GarnGaragen. Der for du 15%...Mere

Prøv WoolSpire i stedet for GarnGaragen. Der for du 15% rabat som ny kunde ved at bruge denne rabatkode. Mindre

Over 1000 strikkeopskrifter & hækleopskrifter

Tilbud
Hos WoolSpire har de over 1000 strikkeopskrifter & hækleopskrifter du kan...Mere

Hos WoolSpire har de over 1000 strikkeopskrifter & hækleopskrifter du kan købe.

Find inspiration og prøv en ny opskrift i dag. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Et slaraffenland for garn entusiaster

I de senere år er det blevet uhyggeligt populært at strikke – det er ikke længere en hobby, som kun er forbeholdt bedstemødre eller hjemmegående husmødre. Strikkeklubber blomstrer op landet over, og strikning samt hækling har sågar også fået fat i den yngre del af befolkningen. Den voksende interesse har naturligt betydet en større efterspørgsel efter kvalitetsgarn, som samtidig ikke koster alt for meget. Garn-garagen.dk tilbyder et rent slaraffenland af garnprodukter, der henvender sig både til den erfarne strikker, som er ferm med både alpaka og almindelig uld, men også førstegangsstrikkeren, der først lige har givet sig i kast med at strikke.

 

På garn-garagen.dk finder du alt fra hæklenåle til strikkeopskrifter, så du på ingen tid bliver ferm til strikning. Webshoppen har desuden samlet garn i alverdens materialer, hvorfor du både kan købe alpaka garn fra eksotiske Bolivia og det mere klassiske garn i lammeuld. Uanset hvad du bedst synes om, finder du det sandsynligvis på garn-garagen.dk, der måske har Danmarks største og bredeste udvalg af garnprodukter og tilbehør.

 

Følg med på Facebook, eller tilmeld dig nyhedsbrevet

Garn-garagen.dk forhandler ikke bare fantastiske produkter, nej, man forkæler også sine kunder og følgere på Facebook med alskens gode tips, guides og råd, der gerne skulle gøre dig til en bedre strikker. I skrivende stund følger mere end 10.000 danskere webshoppen på Facebook, hvor der løbende bliver lagt billeder af nye produkter op samt afholdt konkurrencer og giveaways. Vil du gerne finde inspiration til dit næste strikkeprojekt, eller føler du dig heldig, kan du med fordel følge garn-garagen.dk på Facebook – hvem ved, måske bliver det dig, der vinder hæklekit eller en spændende bog med strikkeopskrifter?

 

Vil du gerne holde dig opdateret omkring nye produkter og tilføjelser til det i forvejen brede sortiment, er det også muligt at tilmelde sig til garn-garagens nyhedsbrev, hvor man med jævne mellemrum oplyses om spændende nyheder på webshoppen. Gå ikke glip af attraktive tilbud eller spændende produkter – tilmeld dig nyhedsbrevet på hjemmesiden.

 

Massevis af tilfredse kunder

Danskerne lader til at sætte pris på billigt garn i høj kvalitet – i hvert fald hvis man kigger på garn-garagen.dks flotte bedømmelser på Facebook og Trustpilot. På Trustpilot har man dog på nuværende tidspunkt ”kun” 3 bedømmelser og en samlet score på 5,7 ud af 10, hvilket måske ikke er videre imponerende. Alligevel giver 2 ud af de i alt 3 anmeldelser 5 ud af 5 stjerner. På Facebook ser billedet dog en smule anderledes ud. Her har hele 91 tidligere og nuværende kunder givet deres mening til kende, og der er bestemt ikke sparet på rosen og superlativerne. Garn-garagen.dk scorer nemlig hele 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket er meget flot, og det vidner altså om, at man har styr på tingene.

 

Deltag i strikkeworkshops og udvid din horisont

En ting er alt det billige garn, som i sig selv er en oplagt årsag til at handle på garn-garagen.dk, men på hjemmesiden er det rent faktisk også muligt at købe billetter til diverse workshops, hvor du kan høre om erfarne og dygtige strikkere der videregiver tips og tricks, så du forhåbentligt bliver bedre eller kan strikke mere udfordrende ting.

 

Strikkeworkshops kan være en glimrende måde at stifte nye bekendtskaber på, da de andre deltagere jo netop er med, idet de deler den samme passion for strikning og garn som dig. Du behøver således ikke sidde alene i stuen og strikke længere – hvorfor ikke gøre det, du elsker så højt, i selskab med en masse andre glade garn entusiaster, som du måske kan lære en ting eller to af? På garn-garagen.dk kan du for et beskedent beløb købe billetter til strikkeworkshops, som typisk er delt op i en foredragsdel, som efterfølges af et par timers strikning i stil med ”Den Store Strikkedyst”. Du behøver ikke engang at tænke på mad og drikke – med i prisen følger en let frokost, så du ikke skal strikke på tom mave.  

garn-garagen-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 22456747

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Garn Garagen

Nørregade 10, 6650 Brørup

CVR Nr.   28405111