Få 5% Rabat på din ordre hos GardinShoppen

Kode
Spar 5% når du køber gardiner hos gardinshoppen. Brug rabatkoden...Mere

Spar 5% når du køber gardiner hos gardinshoppen. Brug rabatkoden og få din rabat med det samme. Mindre

Besøg en ægte ekspert

Det er altid en god idé at handle et sted, hvor der er stor forstand på tingene, og det må man sige er tilfældet hos Gardinshoppen.dk. Her finder man nemlig et sted, som er vaskeægte eksperter på gardiner.
Det gør det nemmere at navigere, for man kan altid være sikker på, at der findes det, man har brug for, hvis man kigger efter gardiner. Det gælder uanset, om du er på udkig efter lamelgardiner, panelgardiner eller noget helt tredje. Står du og mangler den ene eller anden slags, er gardinshoppen.dk derfor det helt oplagte sted at tage på opdagelse.

Find alle dine gardiner et sted

Det er klart det nemmeste at købe alle sine gardiner ét sted, og det er endnu et argument for at vælge Gardinshoppen.dk som din leverandør. Her slipper du for at besøge andre hjemmesider, og du vil formentlig heller ikke skulle sammenligne priser, hvilket vi kommer tilbage til.

Siden sælger kun produkter, den kan stå inde for, og du kan derfor føle dig tryg omkring kvaliteten, som altid er i top – også på trods af priserne.

Lave priser

Og priserne, de er nemlig lave. Det er en vigtig mærkesag for siden, at det skal være til at betale sig fra nye og gode gardiner, og det må man sige, den lever op til. Det er således muligt at finde gode priser på langt de fleste produkter – ofte noget lavere end de fleste andre udbydere.

Tilfredshed

Siden kører med 100 procents tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at alle kunder skal være tilfredse. Det er det overordnede mål, og hvis det ikke lykkes, får man pengene tilbage, og man kan derfor tale om, at det er uden risiko at handle her.

Prisgaranti

Der er også prisgaranti, hvilket er lidt af en garanti at give sine kunder. Det betyder ganske enkelt, at man garanterer den billigste pris på markedet – og hvis det ikke er tilfældet, så matcher man selvfølgelig en billigere pris.

Målgaranti

Man kører ligeledes med en tredje garanti, som betyder, at man altid garanterer, at man får målt rigtigt. Er det ikke tilfældet, vil man selvfølgelig få mulighed for et nyt mål, så man kan få de gardiner, som passer helt nøjagtigt. Der er dermed tale om tre vigtige garantier for kunderne, som i høj grad taler for at handle hos gardinshoppen.dk.

Mange glade kunder

Tager man et kig på Trustpilot, kan man se, at der er mange glade kunder, som handler på siden. Folk er særligt begejstrede for de gode priser og den overskuelige side, og det er da også noget af det, du skal vælge Gardinshoppen.dk ud fra.

Sådan får du rabatten hos Gardinshoppen

Mange frygter, at de ikke kan finde ud af at indløse deres rabatkode til Gardinshoppen. Nogle har dårlige erfaringer med den slags, men der er ingen grund til at frygte det, når man bruger en rabatkode på denne måde. Det er nemlig ganske nemt, og man bruger stort set ingen tid i forbindelse med betalingen. Her får du en kort guide:

gardinshoppen-rabatkode

  1. Find den rigtige rabatkode og gem koden korrekt.
  2. Find de varer, du vil købe hos Gardinshoppen.dk.
  3. Du er nu klar til betaling. Vælg indkøbskurven øverst i højre side af skærmen.
  4. Når du vælger betaling, kan du vælge at taste en rabatkode. Her taster du koden.
  5. Aktiver koden. Nu trækkes rabatten, og du kan gennemføre din betaling. Når det er gjort, kan du læne dig tilbage og glæde dig til synet af dine nye gardiner!

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 7020 1084

Handelsbetingelser

Adresse:

Byvænget 13

4262 Sandved

gardinshoppen Google-plus gardinshoppen på Twitter gardinshoppen på facebook