Fremkald 75 billeder gratis*

Kode
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos foto.dk modtager du et...Mere

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos foto.dk modtager du et gavekort til fremkaldelse af 75 billeder. Det er uden forsendelse som du derfor selv skal betale. Mindre

Du er lige gået glip af disse Foto.dk rabatkoder og tilbud

Spar 15% på personlige invitationer til fest

Kode
Brug dit eget billede på invitationen og spar 15%.

15% Rabat på Julekort med foto

Kode
Design dit personlige julekort og få 15% rabat med rabatkoden.

Få 15% Rabat på chokoladekalender

Kode
Køb en chokoladekalender hos foto.dk og spar 15% med en...Mere

Køb en chokoladekalender hos foto.dk og spar 15% med en rabatkode. Mindre

Lav et personligt krus og spar 15%

Kode
Brug rabatkoden og få 15% rabat på et krus.

Få en fotobog hos Foto.dk

Tilbud
Når du downloader deres bestillingssoftware modtager du en fotobog, som...Mere

Når du downloader deres bestillingssoftware modtager du en fotobog, som du selv kan designe. Det er gratis at downloade deres bestillingssoftware hos Foto.dk.

  Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lav din egen fotobog

Teknologien har gjort det muligt for os at have et kamera på os hele tiden i form af smartphones, digitalkameraer, tablets og lignende, og derfor er vi altid klar til at forevige sjove og mindeværdige situationer, lige når de sker. Desuden får de forskellige devices og gadgets bedre og skarpere kameraer for hver ny version, og sociale medier som Facebook og Instagram har gjort det hurtigt og nemt at dele vores bedste øjeblikke med hinanden. Problemet er imidlertid, at vi tager flere og flere billeder, også gerne af den samme situation, for at få det perfekte skud, og derfor er det ikke altid, vi får taget os sammen til at sortere i dem eller overhovedet at kigge på dem igen. Således ligger de blot og fylder, indtil vi en dag skal bruge mere plads og ender med at slette dem igen.

Med en fotobog fra foto.dk kan du lave dit eget fotoalbum online, hvor du kan indsætte, fjerne og redigere billeder og tekst, og når du synes, albummet er, som det skal være, kan du få det fremkaldt i fysisk form med billederne printet direkte på siden. Fotobøgerne fås i forskellige formater og med præcist det antal sider, du ønsker – fra 26 og helt op til 154 sider –, så du kan tilpasse det dine egne behov. Du behøver altså ikke bekymre dig om at skulle opbevare 7 forskellige albums med billeder fra den samme rejse men kan samle det hele i ét stort. Ved hjælp af den gratis app kan du nemt og hurtigt tilføje billeder direkte fra din smartphone eller tablet, så du aldrig misser et godt minde.

Med en fotobog får du billeder, som du kan tage frem og kigge på igen og igen – helt som i gamle dage.

 

Eller vælg mellem de mange andre produkter

Der er naturligvis mange andre måder, du kan få gavn af dine billeder på end en fotobog, og derfor forhandler foto.dk også andre produkter, som kan være med til at forevige dine minder.

Har du et rigtig godt billede, som du ikke ønsker gemt væk, kan du f.eks. få fremkaldt det på en plakat eller et fotolærred, som du kan indramme og hænge op et sted, hvor du altid kan kigge på det. Du kan også få billedet trykt direkte på akrylglas for et helt andet udtryk eller på fotopapir i høj kvalitet med akrylglas ovenpå. Du kan lave dine egne collager med billeder eller få dit foto opdelt i flere dele for et helt særligt kunstværk. Dette er blot nogle af de muligheder, foto.dk tilbyder deres kunder, og der er altså masser af måder, du kan forevige de gode stunder på.

Desuden kan du få printet dine billeder på kort, invitationer, musemåtter og krus, lave din egen kalender eller designe dit eget mobilcover eller puslespil. Mulighederne er mange, og det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad dit billede kan bruges til.

Med produkter fra foto.dk kan du give den perfekte gave til en, du holder af.

 

Spar penge med en rabatkode fra Rabatbanditten

  1. Her på siden finder du mange gode rabatkoder – find din unikke rabatkode til foto.dk og kopiér den
  2. Gå til foto.dk og design dit personlige produkt
  3. Når du er helt klar til at bestille, skal du lægge varen i kurven
  4. Gå til kassen
  5. Sørg for at se din ordre igennem, før du fortsætter
  6. Indtast dine adresseoplysninger
  7. Vælg metode for betaling og levering
  8. Indsæt din rabatkode i rabatkodefeltet på siden
  9. Godkend vilkårene og gennemfør dit køb

Kontakt oplysninger

Telefon: 60168178

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Se reviews på Trustpilot her