Afdragsfrie lån hos Fokuslån

Tilbud
Hos Fokuslån kan du vælge op til en afdragsfriperiode, når...Mere

Hos Fokuslån kan du vælge op til en afdragsfriperiode, når du har behov for lån. De afdragsfrie måneder er også rentefrie. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lån op til 75.000 kr. når det passer dig

Tilbud
Du kan selv vælge afdragsfri periode og betale ud når...Mere

Du kan selv vælge afdragsfri periode og betale ud når det passer dig. Mindre

Se Rabat
100% Succes

fokuslaan-ansogning

Fokuslån står ikke alene

Fokuslån er ejet af den danske koncern L’easy, som forretningsmanden Niels Thorborg står bag. Han startede sin karriere allerede i 1980’erne, hvor han med inspiration fra 2 andre eksisterende virksomheder, fik den første idé til sit forretningskoncept, som viste sig at blive en kæmpe succes.

Det var TeleRent og D:E:R, der begge udlejede TV og video til danskerne, inspirationen kom fra. Niels Thorborg mente, at det måtte være grundlag for også, at udleje vaskemaskiner til forbrugerne. Kapitalen til en fysisk butik var manglende og på den baggrund opstod muligheden for udlejning af vaskemaskiner pr. telefon – Både nemt og hurtigt for kunderne, som også var en del af forretningskonceptet.

Virksomheden startede som VaskRent i 1985, men ideen viste sig, at være så god, at allerede i 1992 skiftede virksomheden navn til L’easy, som vi kender det i dag og produktsortimentet blev udvidet væsentligt. L’easy var i vækst og siden har de også bredt sig til andre nordiske lande, som Sverige, Norge og Holland.

Det er kun geografisk vækst, der har sat L’easy i den førende position på markedet for i 2005 opkøbte Niels Thorborg D:E:R og hurtigt fulgte datterselskaberne i Norge og Sverige også med. Andre kæder som Wupti.com og Inspiration har også fået en plads i L’easy koncernen.

Hvis denne historie ikke var blevet fortalt, så ville du i dag ikke have mulighed for, at låne penge hos Fokuslån og Nordic lån og L’easy Minilån, som L’easy også står bag.

Lån penge – hurtigt og sikkert

Når du klikker dig ind på Fokuslån, så vil du også se, at det både er nemt og hurtigt, at låne penge hos Fokuslån – En grundsten i alle de virksomheder, som Niels Thorborg står bag; Det skal være nemt og enkelt.

Allerede på forsiden kan du starte din ansøgning i boksen, hvor du kan vælge hvilket beløb du vil låne. Du kan låne fra 10.000 kr. og til 75.000 kr.  Du vælger selv, hvor lang en låneperiode du ønsker fra 12-60 måneder. Til højre for denne boks kan du hele tiden følge med i din månedlige ydelse. Du har altså stor valgfrihed og kan vælge det beløb, som du har råd til, at betale tilbage.

Hos Fokuslån er der også mulighed for, at vælge afdragsfrie perioder, når det passer dig. Vil du f.eks. gerne have mere luft i økonomien i december, så kan du vælge at holde denne måned afdragsfri. En afdragsfri periode betyder også, at den er rentefri og du vælge mellem 30, 60 eller 90 dages rente- og afdragsfriperiode hos Fokuslån.

Du får også hurtigt svar, når du indsender din låneansøgning til Fokuslån. Inden for åbningstiden, som er 8-22 hver dag, får du svar allerede inden for en time og pengene står på din konto allerede dagens efter. Du ansøger med dit NemID, som Fokuslån bruger til blandt andet at sikre, at du ikke står i RKI eller andre debitorregistre. Derudover er NemID også din forsikring for, at din ansøgning behandles sikkert.

En anden fordel hos Fokuslån er, at du ikke behøver at stikke sikkerhed i f.eks. din bil, hus eller sommerhus. De blander sig heller ikke i hvad du vil bruge pengene til. Hos fokuslån er der nemlig fokus på dine behov.

Når du ansøger om et lån hos Fokuslån, så er det selvfølgelig også helt uforpligtende. Det betyder, at når du får svar, så skal du efterfølgende godkende lånet, før aftalen er bindende. Det giver dig mulighed for, at læse lånevilkårene nøje igennem inden du accepterer lånet.

Før du låner penge

Det er selvfølgelig altid en god idé, at sikre at du har råd til, at betale tilbage, når du vælger at optage lån hos Fokuslån (og andre finansieringsselskaber og banker i øvrigt). Derfor er det også en god idé, at læse de gode råd om økonomi, som du finder længere nede på forsiden af Fokuslån.dk. Du kan også læse her, hvad de vil råde dig til:

 • Læg et realistisk og grundigt budget, så du ikke uventet står med en tom konto, når pengene skal betales tilbage. Det giver dig tryghed i hverdagen.
 • Kend dit rådighedsbeløb. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over, om du har råd til flere faste udgifter, når du vil optage lån hos Fokuslån.
 • Brug betalingsservice, så undgår du rykkergebyrer, hvis regningen skulle forsvinde i posten eller du kommer fra, at betale den.  Med betalingsservice sikre du at dine afdrag til Fokuslån bliver trukket hver måned automatisk.
 • Brug et budgetskema, når du vil lægge budget. Det skaber overblik og ro i hverdagen at vide præcist, hvor stort et rådighedsbeløb du har. Synes du det virker besværligt, så kan du frit downloade et budgetskema hos Fokuslån.dk. Her skal du blot indtaste dine indtægter og udgifter, hvorefter dit rådighedsbeløb automatisk vil fremgå.

Lånevilkår – hvad skal du være opmærksom på

Når du låner penge hos Fokuslån, så skal du jo ikke blot betale lånebeløbet tilbage. Der bliver også pålagt renter på lånebeløbet. Det er vigtigt, at have sig for øje, hvor meget du betaler i rente i forhold til lånebeløbet, når du optager lån hos Fokuslån.

Derfor skal du altid læse lånevilkårerne grundigt inden du optager lån. Hos Fokuslån kan du læse lånevilkårene inden du ansøger om et lån. Det gør du øverst i højre hjørne under ”Lånevilkår”.

Her nogle gode råd, som du bør være opmærksom på, når du optager lån hos Fokuslån eller andre steder:

 1. Er der pålagt betalingsgebyrer i forbindelse med det månedlige afdrag?
 2. ÅOP? – Årlige omkostninger i procent. Et udtryk, som du bør holde øje med, når du skal låne penge. Denne fortæller dig, hvor store dine omkostninger er i forbindelse med et lån – Herunder også hvor mange renter i procent i forhold til dit lånebeløb.
 3. Hvad sker der, hvis en betaling udebliver? – Typisk vil du i første omgang få tilsendt en rykkerskrivelse med ekstra gebyrer på. Hvis du ikke betaler dine afdrag gentagne gange, vil din sag gå til inkasso og du vil derefter bliver registreret i RKI.
 4. Har du fortrydelsesret og hvordan foregår det, hvis du skulle fortryde din lån hos Fokuslån.
 5. Hvordan foregår det med de afdrags- og rentefri perioder. Du vælger disse i forbindelse med din ansøgning og du kan altid finde dette på din kontrakt, således at der ikke opstår tvivlsspørgsmål mellem dig og Fokuslån.

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Når du vil optage et lån hos Fokuslån, så er du aldrig overladt helt til dig selv, for der sidder nemlig dygtige og kompetente medarbejdere klar til, at hjælpe dig, hvis du måtte have spørgsmål omkring din låneansøgning eller dit allerede eksisterende lån hos Fokuslån.

Ring til Call-centeret på alle ugens dage fra 8-22, så får du hjælp til dine spørgsmål. Du kan selvfølgelig også vælge, at sende en mail, hvis du har tid til, at vente på besvarelse. Du finder alle oplysningerne på Fokuslån.dk.

Undersøg mulighederne før du optager lån

Mange mennesker vælger i dag, at gå uden om banken, når de vil låne penge. Det er nemt, hurtigt og du skal ikke i krydsforhør hos banken om hvad pengene nu skal bruges til. Det er også igennem tiden hos mange finansieringsselskaber blevet billigere, at låne penge, som ellers har været kendt for skyhøje renter. I dag kan du låne penge online både billigere og nemmere end i banken.

Det er dog en god idé, at undersøge mulighederne på markedet, for det er ikke sikkert, at du skal optage lån hos Fokuslån, hvis Nordic Lån eller L’easy Minilån f.eks. passer bedre til dit behov.  Det også derfor, at du helt uforpligtende kan ansøge om lån, næsten alle steder i dag. Så har du mulighed for at indhente 3 tilbud og vurdere, hvilket lån der passer bedst til dig og din økonomi. Herefter kan du så godkende din låneansøgning, når du har truffet dit valg.

fokuslaan-ansogning

Så nemt er det at sende en låneansøgning ind

Det tager ikke mere end 10 minutter, at gennemføre en låneansøgning hos Fokuslån.  Samtidig har du inden for 1 time svar på din ansøgning og efterfølgende har du allerede pengene på din konto næste dag.  Her er en miniguide til, hvordan du gennemføre en låneansøgning hos Fokuslån.

 1. Gå ind på Fokuslån.dk
 2. Vælg dit lånebeløb
 3. Vælg låneperiode
 4. Se din månedlige ydelse
 5. Har du brug for at justere, så kan du nemt gøre det inden du trykker på ”Ansøg om lån nu”
 6. Herefter ser du en oversigt over dit lå og du kan også vælge om du ønsker en rente- og afdragsfriperiode på 30, 60 eller 90 dage.
 7. Indtast efterfølgende dine personlige oplysninger og bankoplysninger
 8. Accepter vilkårene, som du selvfølgelig lige har læst inden du gik i gang.
 9. Tryk på ”fortsæt til NemID log ind”
 10. Når du har logget ind med NemID, så skal du blot sende din ansøgning af sted og vente på svar.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 99 99 90 00

Se lånevilkår

Fokuslån
I samarbejde med 3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Danmark
CVR: 21478008