Er dit fly mere end 3 timer forsinket? – Lad flyhjælp hjælpe dig med dine rettigheder

Tilbud
Hvis dit fly er forsinket i mere end 3 timer...Mere

Hvis dit fly er forsinket i mere end 3 timer på ankomsttidspunktet, har du nogle rettigheder. Lad Flyhjælp klare din sag og få kompensation for din forsinkelse. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Fuld kompensation ved forsinkelse af fly uden udbetaling

Tilbud
Få hjælp hos de bedste eksperter; Flyhjælp. Vinder du sagen...Mere

Få hjælp hos de bedste eksperter; Flyhjælp. Vinder du sagen tager de 25% i salær, men taber derimod sagen er det uden omkostninger for dig.  Flyhjælp vinder over 90% af deres sager. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få op til 4.500 kr. i kompensation pr. passager

Tilbud
Hvis dit fly har været forsinket eller aflyst inden for...Mere

Hvis dit fly har været forsinket eller aflyst inden for de sidste 3 år. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du kan være berettiget til kompensation!

Generelt er trafik en uforudsigelig størrelse, og det gælder også, når det handler om at flyve. Det er en stor, logistisk udfordring for flyselskaber og lufthavne at holde styr på alle afgange, og der er mange faktorer, der kan være med til at forsinke flytrafikken. En åbenlys faktor er selvfølgelig vejret, men der er selvfølgelig også andre faktorer involveret, og menneskelige fejl er uden tvivl blandt dem. Kompleksiteten fører desværre jævnligt til problemer som forsinkelser og overbookinger, og det kan være, at din rejse bliver aflyst. Det er ikke ligefrem billigt at flyve, og noget af det værste er at stå og være magtesløs ved en stor forsinkelse eller en decideret aflysning, der ødelægger resten af din rejseplan. I tilfælde af en stor forsinkelse, en overbooking eller en aflysning har du ofte ret til kompensation, og nogle flyselskaber er også villige til at give dig den med det samme – men ofte er det modsatte tilfældet. Derfor er det godt, at FlyHjælp findes!

Beregn din kompensation og start en sag på Flyhjaelp.dk

På Flyhjaelp.dk kan du nemlig beregne din kompensation og starte din sag mod et flyselskab, hvis du har været uretfærdigt behandlet. Det hele startede med, at FlyHjælps administrerende direktør Gustav blev kontaktet af en ven ved navn Philip, hvis kæreste var blevet 7 timer forsinket på en ferierejse til Tyrkiet i sommeren 2013. Philip tjekkede EU-reglerne på området og fandt ud af, at hun havde ret til kompensation, men flyselskabet prøvede at omgå reglerne og nægtede at betale. Derfor allierede Philip sig med Gustav, der var jurastuderende på det tidspunkt, og han fik sagen indbragt for de rette myndigheder, og dermed fik kæresten sin berettigede kompensation udbetalt. Sidenhen har FlyHjælp hjulpet over 4000 kunder og fået flyselskaber til at betale mere end fem millioner kroner tilbage i kompensation.

Du har muligheden for at beregne din kompensation, der kan ligge på op til 4500 kr., hvis du har oplevet en forsinkelse, overbooking eller aflysning inden for de sidste tre år. Det er pærelet, for med FlyHjælps egen software på hjemmesiden udfylder du blot en formular, hvor du giver oplysninger om rejsen og omstændighederne, og så regner den din berettigede kompensation ud. Derefter kan du indtaste et par oplysninger mere, så FlyHjælp kan påbegynde den juridiske behandling af din sag. Du har også muligheden for at blive ringet op, så FlyHjælp kan guide dig og din sag hele vejen igennem!

Massevis af fordele og fantastisk kundeservice

Hvis du ikke allerede er overbevist om at bruge FlyHjælp, så bid dig fast ved, at du ikke skal tage nogen som helst penge op af lommen for at bruge deres service. FlyHjælp har ingen skjulte gebyrer. De tager 25 % af den indhentede kompensation som satsen for deres ydelser, men det er også kun det – og hvis der ikke opnås kompensation, koster det dig ikke en øre. Heldigvis er det en sjældenhed, for 92 % af alle opstartede sager vindes af FlyHjælp. De er parate til at finde hver eneste krone, du er berettiget til – for eksempel kan de også inkludere dine omkostninger for hotel, transport, mad og drikke, hvis du har kvitteringerne for det, så de udgifter også bliver refunderet. Mandag til torsdag er de klar ved telefonerne fra kl. 8 til 20 og fredage fra kl. 8 til 16.30, og du har også altid mulighed for at sende dem en e-mail.

flyhjaelp-rabatkode

Deres sublime kundeservice er også tydeliggjort på Trustpilot, hvor de har en nærmest perfekt score på 9.8 ud af 10, baseret på 138 anmeldelser. Kunderne er vilde med FlyHjælps service, fordi den er så nem at bruge og oftest ender med at give pote. De arbejder hårdt og professionelt for hver eneste sag, og det er med til at give en ellers træls begivenhed en god afslutning.  

Der er kort sagt intet at miste, men meget at vinde, hvis du har oplevet en stor forsinkelse, overbooking eller aflysning uden at blive kompenseret. Så tjek Flyhjaelp.dk nu og se, om du er berettiget!   


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 82 82 90 90

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Willemoesgade 10, 2100 København Ø

flyhjaelp på facebook