Få de bedste priser hos Flixbus

Tilbud
Du får altid den bedste pris, når du bruger Flixbus....Mere

Du får altid den bedste pris, når du bruger Flixbus. Søg efter din bustur og se prisen med det samme. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Flixbus rabatkoder og tilbud

Billige busrejser fra 39 kr. hos Flixbus.dk

Tilbud
Køb en busrejse fra 39 kr. hos Flixbus.dk. Vælg mellem...Mere

Køb en busrejse fra 39 kr. hos Flixbus.dk. Vælg mellem 100.000 forskellige busrejser i hele verden og se din pris med det samme. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Eksklusive rabatter på din busrejse med Bus-app’en.

Tilbud
Hent Bus-app'en fra Flixbus.dk og få eksklusive rabatter på din...Mere

Hent Bus-app’en fra Flixbus.dk og få eksklusive rabatter på din næste busrejse. Du modtager kun eksklusive rabatkoder til dig i deres App. Det er gratis, at hente App’en. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er Flixbus.dk?

Flixbus.dk er en forholdsvis nu virksomhed, der har til formål at transportere utallige mennesker frem og tilbage, til og fra deres ønskede destinationer i Europa. Flixbus.dk er nytænkende i måden, hvorpå de tænker transport. Selvom virksomheden først startede i 2013, har den allerede skabt Europas største fjernbusnetværk. Særlig måden at booke rejser på er med Flixbus.dk blevet digitaliseret og gjort utrolig lettere. Det er derfor nemt og hurtigt at finde en bustur til din ønskede destination.   

Flixbus har et utal af destinationer i 20 lande fordelt rundt om i Europa, og de har afgang næsten hele tiden. Derfor er det ikke underligt, at der allerede er omkring 50 millioner, der har rejst med selskabet. Dette vidner om et populært rejseselskab, der favner bredt i hele Europa. Med det store udvalg af destinationer er det nemt at finde en interessant rejsedestination, hvad enten du ønsker at besøge et velkendt eller ukendt sted.

Med Flixbus.dk kan du som sagt besøge mange forskellige destinationer til billige penge. Det kan derfor godt betale sig blot at tage på en weekendtur til en destination i Europa. Når billetten derned ikke længere er tårnhøj, er der pludselig plads i økonomien til flere lækre middage, oplevelser eller shopping, når du når destinationen.

Punktlighed og god komfort giver tilfredse kunder

At rejse rundt om i Europa til fordelagtige priser er noget, de fleste kan lide. Der er da også mange fordele ved at vælge Flixbus.dk som transportservice næste gang, du skal ud og rejse. Særligt det høje serviceniveau og den gode komfort er i centrum, når man rejser med dette selskab. For selvom det skal være rejser til fornuftige priser, har Flixbus.dk ikke interesse i ubehagelige busture. Derfor er der på alle afgange pladsgaranti, hvilket sikrer, at alle de rejsende har et sæde i bussen.

Af andre fordele ved Flixbus.dk kan der nævnes gratis internet i alle busser. Det er derfor muligt, at bruge transporttiden yderst fornuftigt. Ofte er rejsetid lig med spildtid, men med gratis internet kan du nemt bruge tiden fornuftigt.

Flixbus.dk roses desuden for deres punktlighed. Størstedelen af deres busser ankommer til tiden. Det er derfor nemt at planlægge og lave aftaler både inden og efter busturen, da bussen kører og ankommer på de angivne tidspunkter.

Flixbus.dk tilbyder særlige tilbud, hvis man rejser flere sammen. Er man 3 eller flere kan man få en fordelagtig pris på busturen. Desuden tilbydes der private busser til større grupper. Det kan derfor også sagtens betale sig at rejse med Flixbus.dk som gruppe.

Spar penge på busturen med en rabatkupon

Har du fastlagt, hvilken destinationen din næste tur går til? Uanset om det er i Danmark eller et sted i Europa, kan du allerede nu booke din billet. Selvom priserne hos Flixbus.dk i forvejen er yderste rimelige, kan du med en rabatkode til Flixbus.dk sparre yderligere på din næste bustur. Læs herunder, hvordan du finder og benytter en rabatkode til Flixbus.dk.

  1. Find en rabatkode til Flixbus.dk her på Rabatbanditten
  2. Kopier herefter rabatkoden
  3. Gå nu ind på Flixbus.dk og vælg din ønskede destination samt din ønskede dato for af- og hjemrejse
  4. Klik herefter på ’søg forbindelse’
  5. Du vælger nu din ønskede forbindelse ved at klikke på ’reserver siddeplads’
  6. Øverst til højre er en boks med dine valgte afgange – tjek nu, at det er de rigtige afgange, du har valgt
  7. Indsæt herefter din rabatkode, der hvor der står ’indløs rabatkupon’
  8. Klik på indløs
  9. Klik herefter på ’booking’, hvorefter du dirigeres videre til betaling og udfyldelse af dine personoplysninger
  10. Herefter får du en kvittering for dit køb, og du er klar til at tage af sted.

flixbus rabatkupon og rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +49 (0)30 300 137 300

Vilkår og betingelser

flixbus på facebook flixbus på Twitter flixbus på Youtube flixbus Google-plus