Betal fra 27. kr. pr. måltid hos Fitkost

Tilbud
Det skal ikke være dyrt, at leve sundt og derfor...Mere

Det skal ikke være dyrt, at leve sundt og derfor kan du vælge mellem 3 forskellige pakker hos Fitkost. Vælg pakker hvor du betaler helt ned til 27 kr. pr. måltid. Vælg mellem Hverdagspakken, slankepakken eller fitnesspakken. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gode tilbud på sund mad lige til døren fra Fitkost

Tilbud
Fitkost levere måltidskasser med sunde måltid til alle behov. Tilmeld...Mere

Fitkost levere måltidskasser med sunde måltid til alle behov. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud fra Fitkost. Så kan du spare penge på madbudgettet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Fitkost rabatkoder og tilbud

Spar 385 kr. hver måned hos Fitkost

Kode
Benyt denne rabatkode og få 385 kr. rabat hver måned....Mere

Benyt denne rabatkode og få 385 kr. rabat hver måned. Rabatten gælder på alle abonnementer hos Fitkost.dk. Mindre

Bagom Fitkost.dk

Fitkost.dk er skabt med baggrund i, at skabe et alternativ til dig, der lever i en travl hverdag, men samtidig gerne vil leve sundt. Det er søstrene Trine og Maja, der sammen med en kostvejledere og professionelle kokke har skabt det succesfulde alternativ til den travle befolkning.

Fitkost.dk er en helt ny virksomhed, der er startet op i januar 2017 og allerede den første måned oplevede de to søstre en kæmpe interesse og succes for brand. På bare én måned opnåede de en omsætning på 100,000 kr.

Ambitionerne hos Fitkost.dk er høje, for allerede inden for 1-2 år, vil de være de største på markedet.

Det får du hos Fitkost.dk.

Konceptet hos Fitkost.dk er enkelt; Du skal kunne købe færdiglavede sunde retter, der enten kan tages med på farten eller blot kræver minimal forberedelse efter en lang arbejdsdag.

Du kan vælge mellem 3 pakker hos Fitkost.dk:

  • Hverdagspakken
  • Slankepakken
  • Fitnesspakken

Uanset hvilken pakke du vælge modtager du færdiglavede sunde måltider til hele dagen; morgen, middag og aften for en uge af gangen, så du ikke skal tænke på madlavning. I hverdagspakken kan du vælge om du vil modtage morgen-, middags-, aftensmåltider eller alle 3 måltider.

Du laver et abonnement hos Fitkost.dk, hvor du hver fredag modtager din pakke direkte på din adresse eller arbejdsplads. Du får varierende måltider hver uge med fokus på mindre madspild.

Alle måltidspakker indeholder mad til 1 person og hverdagspakken er især velegnet til enlige eller travle mennesker.

I slankepakken er der fokus på, at varierende sund kost med minimalt indhold af kalorier. Samtidig modtager du 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider pr. dag.

I topmenuen finder du ”Menuen”. Her kan du danne dig et overblik over hvordan en ugeplan kunne se ud. Samtidig kan du se et eksempel på 1 dag med slankepakken. Da Fitkost.dk er en helt ny virksomhed, vil du over den kommende tid også se ændringer på webshoppen, hvor du blandt kommer til, at se en hel månedsplan for måltider.

Mad på Abonnement

Det er helt nyt og et super alternativ til dig, der gerne vil spare tid på madlavning og opnå mere livsglæde. Fitkost.dk fungere som en abonnementsløsning, hvor du inden tirsdag kl. 12 bestiller din pakke og allerede samme fredag modtager du en kasse med måltider til den kommende uge. Der er ingen binding på dit abonnement, hvilket betyder at du altid kan opsige din måltidspakke inden tirsdag kl. 12.

Alle måltider er pakket i special emballage og lagt i en flamingokasse med is, så din mad kan holde sig under levering – også selvom du ikke er hjemme. Det betyder også, at din mad fra Fitkost.dk kan holde sig frisk i længere tid.

Hvis du skal på ferie kan du få sat dit abonnement i bero. Du skal blot sende en mail med start- og slutdato på din ferie senest en uge før du starter din ferie.

Pengene bliver automatisk trukket på din konto hver gang din måltidspakke sendes af sted.

Kundeservice hos Fitkost.dk

Har du spørgsmål til Fitkost.dk kan du altid starte med kigge under ”FAQ”, hvor du finder de typisk stillede spørgsmål til både produkter, abonnement og levering. Desuden kan du under kundeservice finde kontaktformular og sende din forespørgsel af sted. Derudover kan du også sende en mail til Fitkost.dk. Du får altid svar inden for 24 timer, når du kontakter Fitkost.dk.

Få gode råd og inspiration

Hos Fitkost.dk leverer de som udgangspunkt dine måltidspakker hver uge, så du ikke skal tænke på madlavningen. Derudover giver de dig også gode råd og tips til sundhed, motion og meget mere, når du modtager deres nyhedsbrev. Desuden får du også information om gode tilbud og rabatkoder til Fitkost.dk.

Det er nemt, at tilmelde sig deres nyhedsbrev længere nede på forsiden. Her indtaster du blot din mail og så er tilmeldt nyhedsbrevet hos Fitkost.dk.

Desuden kan du også finde inspiration, gode råd om sundhed og motion samt gode tilbud på deres Facebook. Her kan du også stille spørgsmål til deres produkter eller koncept og du får hurtig svar igen.

Levering af din måltidspakke

Hos Fitkost.dk skal det være nemt for dig, så når du har valgt den måltidspakke, der passer til dit behov bliver den leveret den efterfølgende fredag, hvis du bestiller inden tirsdag kl. 12. Dine måltidspakker bliver leveret hver uge (Onsdag og søndag) med en klar madplan og eventuelle tilberedningsinformation – Direkte til din adresse eller arbejdsplads.

Alle måltidspakker er pakket, så de kan holde sig frisk længere tid, men også så de kan holde sig koldt under transport.

Det koster kun 29 kr. for levering af dine måltidspakker.

Betaling foregår i forbindelse med din bestilling.

Sådan bestiller du og spare penge hos Fitkost.dk

Hos Fitkost.dk skal det være nemt at leve sundt. Du kan ind i mellem finde gode tilbud på Facebook eller webshoppen, men hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud eller rabatkoder til Fitkost.dk, så kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet og få det hele direkte på mail. Derudover finder du også her på siden aktuelle rabatkoder til Fitkost.dk samt en række andre spændende rabatkoder til andre virksomheder.

Her kan du se, hvor nemt det er, at bestille dine måltidspakker og leve et sundt liv.

  1. Gå ind på Fitkost.dk og finde den måltidspakke, der passer til dig.
  2. Foretag eventuelle til- og fravalg.
  3. Læg pakken i kurven. 
  4. Gå til indkøbskurven.
  5. Udfyld dine oplysninger.
  6. Gennemfør din bestilling og betal for din første måltidspakke.
  7. Glæd dig til at leve et sundere og nemmere liv uden at spilde tiden på madlavning.

frikost-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

Vestre Teglgade 2
2450 København sv.

fitkost på facebook