Få velkomst point når du bliver medlem

Tilbud
Hvis du tilmelder dig loyalitetsprogrammet hos First Hotels modtager du...Mere

Hvis du tilmelder dig loyalitetsprogrammet hos First Hotels modtager du automatisk 500 point. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse First Hotels rabatkoder og tilbud

20% på restauranter hos First Hotel

Tilbud
Når du er First Medlem kan du med et Platinum...Mere

Når du er First Medlem kan du med et Platinum og Black medlemsskab opnå rabat på udvalgte restauranter, når du booker hotel overnatninger. Du kan spare op til 20% på dine restaurantbesøg. Det er gratis at melde sig ind som First Medlem. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Rabatkode på 25% til First Hotels

Kode
Lige nu kan du med denne rabatkode til First Hotels...Mere

Lige nu kan du med denne rabatkode til First Hotels opnå 25% på alle overnatninger i sommerferien i hele Skandinavien. Brug denne rabatkode til First Hotels og få 25 % rabat. Mindre

Optjen 750 point pr. nat i hele maj hos First Hotels

Tilbud
Lige nu kan du booke overnatninger på hotel i hele...Mere

Lige nu kan du booke overnatninger på hotel i hele Skandinavien hos First Hotel og samtidig hele 750 bonuspoint pr. nat du booker. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Eksklusive hoteloplevelser siden 1993

First Hotels har siden 1993 forpligtet sig til at ”levere kvalitetsoplevelser og individuelle valg”, og startede op med seks hoteller i Sverige. Sidenhen har kæden vokset sig stor. I dag har de mere end 90 hoteller på 52 udvalgte destinationer rundt omkring i Skandinavien, og der er minimum ét First Hotels-hotel i hver af hovedstæderne. Hotellerne er enten nogen, First Hotels har opkøbt eller selv etableret, men fælles for dem alle er, at atmosfæren er unik og stilen klassisk og elegant.

Virksomhedens mission er ”at skabe positive og uforglemmelige gæsteoplevelser”, og hvert eneste First Hotels-ophold er unikt og ikke mindst behageligt.

Den efterhånden lange virksomhedshistorie har gjort First Hotels til specialister inden for hoteloplevelser, og derfor er du garanteret professionelt og engageret personale, der står klar til at gøre alt for, at du får det bedst mulige ophold. På hjemmesiden finder du en guide over de forskellige destinationer, hvor du kan læse mere om byens historie, kulturen, seværdigheder, spændende turistattraktioner osv. På den måde er du godt klædt på til din næste tur, hvad enten det blot er en enkelt overnatning, en forretningsrejse eller afslapnings- eller oplevelsesferie.

 

Gode First Hotels-deals

På firsthotels.dk finder du i oversigten en fane med navnet ’TILBUD’. Herunder finder du et bredt udvalg af særlige tilbud til dig som First Hotels-kunde, og desuden rabatter på f.eks. wellness eller en romantisk bryllupsrejse på udvalgte hoteller.

Desuden kører First Hotels med en række faste koncepter, som du kan benytte dig af. Disse koncepter omfatter blandt andet First SmartBed, som er en særlig type værelse på hotellerne med særlig fokus på, at du som gæst får en god nats søvn. Dette sikres blandt andet ved, at værelset er placeret i en rolig del af hotellet, at der er god udluftning på værelset, og at madrassen er justerbar i forhold til hårdhed. Desuden tilhører der et søvnkit med sovemaske og ørepropper til et SmartBed-værelse, så du kan sove uforstyrret og være frisk og veludhvilet den næste dag – særligt velegnet til forretningsrejsende, der skal tidligt op.

Et andet fordelagtigt koncept går under navnet First Sport Deal, og det er et særligt tilbud til sportshold og idrætsforeninger og dertilhørende familie, som skal afsted på turneringer eller skal spille kampe langt væk fra hjemmet. Disse kan opnå særlige grupperabatter og får desuden sen udcheckning, gratis adgang til fitnesslokale og fri adgang til konferencerum.

Tag selv et kig på firsthotels.dk og se det store udvalg af særlige koncepter og gode tilbud. Det kan være, der er noget, der passer til dig.

 

First Member Loyalitetsprogram

Med et gratis medlemskab til First Hotels’ loyalitetsprogram, First Member, kan du optjene til en lang række fordele på hotelophold. Du optjener point fra den dag, du melder dig ind og hver gang, du bor på et First Hotels-hotel. Ved indmeldelse får du 500 velkomstpoint, så der er fordele at hente fra dag 1.

Medlemmer får blandt andet adgang til en helt særlig kundeservice og 15 % rabat på onlinebookinger. Endvidere er der enten gratis adgang eller rabat til træningsfaciliteter og garanteret reservation ved sen ankomst. Optjener du point nok til at opnå enten Platinum- eller Black-niveau, er der fordele som 20 % rabat i restauranterne, gratis avis, sen udcheckning, prioriteret venteliste og meget, meget mere. Desuden giver et medlemskab dig også fordele på andre GHA-hoteller (Global Hotel Alliance), som er en af First Hotels partnere, der har hoteller i hele verden.

Der er altså store besparelser og gode oplevelser at hente som First Member, så hvorfor ikke bare oprette dig i dag?

 

Sådan anvender du en rabatkode hos First Hotels

  1. Her på siden kan du finde din rabatkode til firsthotels.dk
  2. Vælg dato og destination og book det hotelophold, der passer til dig
  3. I søgefeltet er der et bookingkode-felt, hvori du skal indsætte din rabatkode
  4. Gå til næste trin
  5. Indtast dine personlige oplysninger
  6. Vælg betalingsmetode
  7. Gennemse din booking
  8. Betal og gennemfør reservationen

firsthotels kampagnekode-bookingkode-og-rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: via denne samlede liste

Juridisk information