Du er lige gået glip af disse Fashionbox rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt hos Fashion Box

Tilbud
Som kunde hos Fashion Box for du altid gratis fragt....Mere

Som kunde hos Fashion Box for du altid gratis fragt. Du skal ikke leder efter rabatkoder osv. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 50% rabat på gode mærker hos Fashion Box

Tilbud
Har du en passion for modetøj fra nogle af mest...Mere

Har du en passion for modetøj fra nogle af mest kendte brands, som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Victoria Beckham og mange flere? – Så skal du prøve Fashion Box, hvor du i deres udsalgskategori kan spare helt op til 50% på mange spændende og moderigtige mærker. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 50% på tøj fra By Malene Birger

Tilbud
Lige nu kan du opnå store rabatter på modetøj fra...Mere

Lige nu kan du opnå store rabatter på modetøj fra By Malene Birger. Du kan spare helt op til 50% på udvalgte design fra By Malene Birger hos Fasion Box. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lidt af det hele

Når man shopper tøj på nettet, er det altid rart med et stort og bredt udvalg af tøj, så man kan købe alting samlet og på den måde spare både tid og besvær. Hos Fashionbox har man samlet to butikker i én, så du kan købe både herre- og dametøj på deres webshop, og med mere end 30 års erfaring i branchen har de stor forstand på, hvad der rører sig i modeverdenen.

Du finder tøj fra kendte kvalitetsmærker som Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, By Malene Birger, Hugo Boss og Armani, så du altid er sikret solidt, stilrent og tidløst design. Uanset om du leder efter tøj til hverdag, fest eller arbejde, har Fashionbox noget for dig, og du finder desuden et bredt udvalg af sko og accessories, så du kan sammensætte det perfekte outfit med smukke detaljer.

Ønsker du at spare penge, kan du tage et kig i det store udsalg, hvor udgåede styles og lignende bliver solgt med besparelser på op til 50 % – men naturligvis stadig i samme høje kvalitet og flotte design. Der er altså rig mulighed for at finde lækre items, som kan friske din garderobe op, uden det behøver koste en formue.

Sortimentet hos Fashionbox bliver opdateret løbende, så du altid har adgang til de nyeste styles og sæsonens største trends og på den måde kan holde trit med moden. Du finder alle de nye produkter under ’NYHEDER’, og tilmelder du dig nyhedsbrevet, får du information og opdateringer direkte i din indbakke – så skal du ikke løfte en finger.

 

Kundeservice i topklasse

Når du handler hos Fashionbox, er du garanteret højt serviceniveau over hele linjen – både i de fysiske butikker og online. Har du spørgsmål til din ordre, bestemte produkter, størrelser eller andet, sidder kundeservice klar til at servicere og rådgive dig via telefon, mail eller Facebook på hverdage fra 10-18 og 10-15 om lørdagen. Fashionbox’ kundeservice er opdelt i en dame- og en herreafdeling, så du kan få lige præcis den hjælp, du har behov for, og kunderne har da også givet Fashionbox rigtig flotte ord med på vejen på Trustpilot.

Som en ekstra service vil Fashionbox gerne hjælpe dig med at skaffe produkter hjem, hvis der er noget bestemt, du leder efter. Det eneste du skal gøre er at sende en mail.

Du får altid gratis fragt, når du handler hos Fashionbox, så du ikke skal af med flere penge end i de fysiske butikker, og dag-til-dag levering sikrer, at du har dine varer lynhurtigt. Bestiller du inden kl. 10, sender de din vare allerede samme dag, og du kan altså allerede tage dit nye tøj i brug dagen efter afgivet bestilling. Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, eller har du fortrudt, får du 14 dages returret, og pengene er tilbage på din konto blot få dage efter, Fashionbox har modtaget returen. Du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi en af de to butikker og føle eller prøve tøjet for derefter at gå hjem og bestille det online.

 

Sådan bruger du en rabatkode hos Fashionbox

 1. Find din rabatkode til Fashionbox her på siden
 2. Kopiér koden
 3. Gå til fashionbox.dk
 4. Shop løs i det store udvalg og læg de varer i kurven, du ønsker at købe
 5. Når du har fundet alle dine varer, skal du gå til checkout; det gør du ved at trykke på ikonet af indkøbsposen øverst på siden
 6. Gennemse din ordre og gå til næste trin
 7. Indtast dine personlige oplysninger i felterne og acceptér handelsbetingelserne
 8. Gå til levering
 9. Vælg metode for levering og gå til betaling
 10. Indløs din rabatkode i rabatkodefeltet
 11. Betal for dine varer og gennemfør købet

fashionbox-rabat


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 46 35 82 10

Handelsbetingelser

fashionbox på facebook