Fashion By Emma Rabatkode

Kategorier
 • Alle
 • Deals
 • Rabatkoder
 • Tilbud
 • Udløbet
Spar 10% på din bestillin
Rabatkode
Spar 10% på din bestilling hos Fashion By Emma
Vis tilbud
Vis rabatkode
Gælder køb over 700,- Gælder ikke på tasker, tørklæder eller nedsatte varer
Vis mere

Bag om Fashion By Emma

Anita Janischefska og Michael Christensen står i spidsen for Fashion By Emma og er passionerede inden for deres fag. Deres ambition er, at gøre Fashion By Emma til trygt og inspirerende sted at handle. Derfor er de også medlem af Foreningen for dansk Internethandel (FDHI), som sikrer at de overholder alle krav og love for internethandel.

Desuden er det vigtigt for Anita og Michael, at du bliver velinformeret og kan lade dig inspirere til nye sammensætninger. Derfor finder du altid gode produktbeskrivelser og billeder af hvert produkt. Du finder et stort udvalg inden for modetøj, tasker, accessories, smykker, sko og beauty hos Fashion By Emma. Sortimentet er altid i takt med de nyeste trends inden for mode og altid en god blanding mellem det rå og feminine.  Derfor kan du altid være sikker på, at finde tøj, tasker og accessories, der matcher din personlige stil.

 

De bedste brands og nyheder

Selvom listen og designere og brands er lang hos Fashion By Emma, så er de hver og én særligt udvalgt til dig. Dels for at kunne tilbyde dig den nyeste mode inden for mode og fashion, men også for at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet.

Du finder den endelige liste over designere på Fashion By Emma, men herunder kan du se nogle af dem. Du finder både kendte designere, men også nye og spirende designere inden for tøj og mode.

 • Filippa K
 • Graumann
 • Hudson
 • Ganni
 • Julie Fagerholt
 • Oh! By Copenhagen Fur
 • Pura Lopez
 • Richmond & Finch
 • Tales Of Rebels
 • Bands of LA
 • Falke

Listen over designere er dynamisk og kan hele tiden blive ændret og udvidet, for Anita og Michael brænder for mode og er altid på jagt efter nye spændende brands af høj kvalitet inden for tidens trends.  Derfor kan det sagtens anbefales, at holde øje med nyheder fra Fashion By Emma.

Under nyheder, som du finder i topmenuen, kan du se, hvilke nyheder du finder hos Fashion By Emma. Alle nyheder er inddelt efter hovedkategorierne; Tasker, tøj, Sko, accessories og Beauty. På den måde kan du nemt finde det du leder efter. Når du klikker dig ind på nyheder eller én af underkategorierne, kan du efterfølgende sortere din søgning efter brands, størrelse og farver.

 

Find alt inden for tøj og mode

Hos Fashion By Emma kan du finde alt inden for tøj, tasker, sko, accessories og beauty. Hele sortimentet er nøje udvalgt og følger altid tidens trends. Inden for tøj kan du vælge mellem alt lige fra strømper, bukser, nederdele, lingeri, badetøj til kjoler, kimono, overtøj og jakker.

Uanset om du er til flade sko, støvler eller høje sko, så finder du det hos Fashion By Emma. Derudover har de også et stort udvalg inden for accessories, som f.eks. Nøgleringe, punge, tasker, bælter og tørklæder. Sidst, men ikke mindst kan du fuldende dit look med flotte halskæder, armbånd, ringe og øreringe, som du finder under ”Smykker” i topmenuen.

Udover tøj, sko og smykker finder du også et mindre, men lækkert udvalg inden for beauty. Køb parfume fra f.eks. Biehl Parfumkunstwerke eller hudpleje og hårpleje fra Caudalíe.

Det er altså muligt, at købe alt til din garderobe hos Fashion By Emma, når du trænger til fornyelse til den kommende mode. Hele webshoppen er nem, at navigere rundt i, således at du nemt kan finde det du søger eller lade dig inspirere af nyheder.

Topmenuen er inddelt i overskuelige kategorier: Designere, Nyheder, Tøj, Sko, Accessories, Beauty, Smykker og udsalg. Desuden kan du på forsiden lade dig inspirere af udvalgte designere eller nyheder til kommende sæsons mode.

 

Vær altid med på moden

Hos Fashion By Emma har du mulighed for aldrig at gå glip af nyheder inden for tøj og mode. Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær altid opdateret inden for den seneste mode af kvalitetstøj til kvinder. Desuden får du også information om nye varer på webshoppen samt gode tilbud. Du er også med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Fashion By Emma hver måned, når du modtager nyhedsbrevet.

Du kan også melde dig ind i kundeklubben ”FashionByEmma”.  Her får du en række unikke fordele, som sikrer dig, at du kan købe moderigtigt tøj til gode priser. Her er nogle de fordele, som du får, når du er medlem af kundeklubben:

 • Invitationer til førudsalg og specielle events
 • Inspirerende nyhedsbrev med konkurrencer, gode tilbud og nyheder
 • Mulighed for at tilføje dine favoritter til din personlige ønskeliste
 • Se dine tidligere ordrer

Følg også Fashion By Emma på Facebook, Instagram, Google+, Pinterest og Twitter. På de sociale medier kan du lade dig inspirerer af den kommende mode, men nye sammensætninger, der kan være med til at skabe din personlige stil.

 

Kundeservice hos Fashion By Emma

Teamet bag Fashion By Emma er altid klar til at hjælpe dig. Så har du spørgsmål til produkterne, størrelser og ordrer, så er du altid velkommen til at kontakte dem. Du kan altid ringe eller sende en mail til Fashion By Emma. De sidder klar på telefonen hver dag mellem kl. 10-13 og ellers er du altid sende en mail døgnet rundt, som bliver besvaret hurtigst muligt. Du finder deres kontaktinformationer nederst på webshoppen. Du kan også tryk på ”Kontakt os” øverst i højre hjørne.

 

Betalings- og leveringsbetingelser hos Fashion By Emma

Når du handler hos Fashion By Emma, så skal det være nemt og trygt. Grundet medlemskabet af FDHI er du sikret, at kunne handle på en sikker platform hos Fashion By Emma. Du kan benytte Dankort, Visa, MasterCard, JCB samt American Express, når du vil gennemfører en ordre hos Fashion By Emma. Du kan også lave en afbetalingsordning gennem ViaBill, som både er rente- og gebyrfri.

Køber du for mere end 499 kr. får du fri fragt, men er du medlem af deres kundeklub, så skal du blot handle for 399 kr. for at opnå fri fragt.

Du kan typisk forvente en leveringstid med PostNord inden for 1-2 hverdage, når du bestiller tøj til kvinder hos Fashion By Emma.

 

Find de gode tilbud hos Fashion By Emma

Mode kan være dyrt, men det behøver det ikke nødvendigvis at være hos Fashion By Emma. Selvom du udelukkende finder High-end modetøj af høj kvalitet, så kan du alligevel godt opnå nogle gode besparelser.

Under udsalg finder du altid gode tilbud, hvor du kan opnå en rabat på hele 50% på tøj. Du kan selvfølgelig også tilmelde dig nyhedsbrevet og melde dig ind i kundeklubben, hvor du kan være heldig at modtage rabatkoder til Fashion By Emma.

Hold også øje med siden her, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med nye tilbud og rabatkoder til Fashion By Emma.

Én af de ting, som er særligt vigtige for Anita og Michael, der driver Fashion By Emma, er også at du skal have god oplevelse, når du handler online. Det betyder også, at det skal være nemt for dig, at gennemføre en ordre hos Fashion By Emma.

Du skal blot:

 1. Tjek ud om der findes aktuelle rabatkoder til Fashion By Emma
 2. Gå ind på webshoppen og find dit yndlingstøj
 3. Læg det hele i kurven og gå derefter til indkøbskurven
 4. Nu skal du enten logge ind, hvis du er medlem af kundeklubben eller indtaste dine leveringsoplysninger
 5. Godkend handelsbetingelserne hos Fashion By Emma
 6. I højre side skal du under ”Værdikode” indtaste din rabatkode til Fashion By Emma
 7. Tryk derefter på ”Anvend kode”
 8. Vælg betalingsmetode
 9. Send evt. en kommentar med din ordre
 10. Køb og betal for din ordre hos Fashion By Emma
 11. Nu skal blot vente på, at forny din garderobe inden for 1-2 hverdage
Rabatkoder og tilbud til danske butikker | Rabatbanditten.dk
Logo