Du er lige gået glip af disse Erotik.dk rabatkoder og tilbud

Spar op til 60% på udsalget hos Erotik.dk

Tilbud
Der er massere af produkter på tilbud lige nu hos...Mere

Der er massere af produkter på tilbud lige nu hos Erotik.dk. Du kan få op til 60% og der kræves ikke nogen rabatkode for at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet.

Tilbud
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Erotik.dk modtager du en...Mere

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Erotik.dk modtager du en rabatkode på 10%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Om Erotik.dk

Erotik.dk er en online webshop med stort udvalg af sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Hos Erotik.dk handler det ikke blot om, at kunne tilbyde dig billigt sexlegetøj. Det handler også om, at du skal have en god indkøbsoplevelse – både før, under og efter dit køb.

Derfor er det vigtigt, at alle ordre bliver sendt under diskretion, at du bliver guidet tilstrækkeligt i anvendelsen af det sexlegetøj du køber og at produktet har en høj kvalitet.

Erotik.dk er en e-mærket webshop, hvilket betyder, at du kan være helt tryg ved at handle på Erotik.dk.

Erotik.dk er ejet af Lovejoy.dk, der også er forhandler af sexlegetøj. Det betyder også, at tilsammen udgør de en stor del af det danske online marked inden for branchen. Samtidig giver det dem også mulighed for, at handle større partier hjem og dermed tilbyde dig en lavere pris på sexlegetøj.

Lovejoy.dk er endvidere én af de ældste spillere på det danske marked og har siden 2004 arbejdet målrettet på, at give dig den bedste købsoplevelse, når du handler sexlegetøj online. Det betyder også, at Lovejoy.dk tilfører en masse erfaring til Erotik.dk.

Sådan finder du rundt på Erotik.dk

Før i tiden var sexlegetøj noget man købte i de snuskede butikker med et nærmest skamfuldt udtryk i ansigtet. Senere begyndte danskerne også, at købe sexlegetøj på nettet, men primært på tyske webshops, som udover at være alt for dyre også havde dårlige guides og deklarationer, så du både kunne være i tvivl om kvalitet og brug.  – Ovenstående scenarie var én af årsagerne til, at Erotik.dk blev grundlagt. Det skal være nemt, gennemskueligt og diskret, at købe sexlegetøj online.

Derfor er Erotik.dk også bygget op, så du nemt kan navigere rundt i diverse kategorier og menuer.  Topmenuen er overskueligt delt op i følgende kategorier:

 • Til kvinder
 • Til mænd
 • Til par
 • Bedre sex
 • SM
 • Lingeri outlet
 • Sexlegetøj outlet
 • DVD’er

I venstre side af forsiden finder du også en oversigt over de forskellige menuer, hvor du herunder kan se underkategorier. Desuden finder du øverst favoritter, som:

 • Nye produkter
 • Mest solgte
 • Udsalg
 • Gavesæt
 • Fifty Shades of Grey

Alle menuer er overskueligt inddelt, når du klikker dig ind på dem. Du finder en række underkategorier, så du nemt kan finde det du søger eller lade dig inspirere. Desuden kan du også se en oversigt over de mærker du finder under hver kategori.

Alt i sexlegetøj

Hos Erotik.dk finder du alt hvad du behøver for, at sætte lidt kulør på sexlivet. Der er både sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til par samt et større udvalg af sexlegetøj til SM. Uanset hvilke lyster og præferencer du har til sexlegetøj, så finder du det hos Erotik.dk.

Til kvinder finder du blandt andet de populære dildoer, vibratorer, æg, fjernbetjent legetøj og meget mere. Du kan også købe et velassorteret sortiment af sexlegetøj til mænd. Vælg blandt et stort udvalg onaniprodukter, sexdukker, penisringe, glidecreme samt en række produkter til stimulation og erektion.

Ønsker I som par, at gøre sexlivet til en leg, så tag et kig under ”Til Par”. Her finder I sexlegetøj til forspillet, frække sexlege og udstyr til intim massage. – Alt sammen nøje udvalgt til, at give jer begge en god oplevelse med sexlegetøj.

Bedre sex er meget mere end frække sexlege. Her finder I alt inden for glidecremer, massage, sex møbler, udstyr til sex i badet, bækkenbundstræning og meget. Uanset om du ønsker, at give dit sexliv et pift ved at holde længere eller mere tilfredsstillelse, som par og alene, så finder du det i denne kategori.

SM er ikke noget man sådan taler om, men det ændre ikke på, at det bliver mere og mere udbredt blandt helt almindelige par. Til det kræves ofte udstyr, for at opnå maksimal tilfredsstillelse. Hos Erotik.dk finder du både gynger, piske, fjer, bolde samt et større udvalg af produkter, der er produceret med inspiration fra alle kvinders ”Must-have” Fifty Shades Of Grey.

Du finder også et stort udvalg af DVD film hos Erotik.dk. Der er både film til kvinder, mænd og par.

Sex og undertøj

De fleste mænd vil gerne se deres kæreste nøgen, men de vil lige så gerne se hende i frækt undertøj, der både afslører og lader noget være op til fantasien. Hos Erotik.dk kan du købe billige Lingeri, der er frækt, sødt og råt. Udvalget er stort, så der er noget til enhver fantasi.

Frækt lingeri kan være meget end bare undertøj. Hos Erotik.dk finder du både undertøj, kostumer, handsker, strømper, samt corsager. Det er ikke kun til kvinder, at lingeri kan være frækt, også til mænd finder du et udvalg af boxershorts.

Hos Erotik.dk er lingeri et outlet, hvilket betyder, at alt lingeri er til nedsatte priser. Du har altså mulighed for, at købe billige skolepige-kostumer, undertøj, selvsiddende strømper eller corsager hos Erotik.dk.

Kundeservice hos Erotik.dk

Kundeservice hos Erotik.dk er ikke bare, at du kan få svar på dine spørgsmål. Det er også et spørgsmål om, at du får en god købsoplevelse hos Erotik.dk. Derfor skal du føle dig helt tryg, når du handler sexlegetøj hos Erotik.dk.

Har du spørgsmål til produkterne eller din ordre, så er du altid velkommen til, at kontakte Erotik.dk. Ring til dem eller send en mail, hvis du har spørgsmål.

Få alle nyheder inden for sexlegetøj

Hos Erotik.dk er de konstant på jagt efter nyt spændende sexlegetøj. Teamet bag har mange års erfaring med sexlegetøj og giver dig alle de bedste nyheder, tips og tricks, når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Erotik.dk. Herudover får du også information om tilbud samt en rabatkode til Erotik.dk, der giver dig 10% på dit første køb.  

Diskret betaling og levering

Det er klart, at du ikke ønsker, at involvere din bankrådgiver eller dit postbud i dit sexliv. Derfor er det også af yderste vigtighed for teamet bag Erotik.dk, at alt foregår diskret, så du trygt kan handle på Erotik.dk. På dit kontoudskrift vil der ikke stå Erotik.dk, men i stedet ”Skanpost”.  Din ordre vil blive leveret i en neutral kasse eller kuvert.

Din ordre bliver leveret med Post Nord og vil typisk blive leveret inden for 3-5 hverdage. Køber du for mere end 600 kr. får du fri fragt.  Du kan selv vælge om du have leveret din pakke med eller uden omdeling, alt efter hvordan det lige passer ind i din hverdag. Desuden kan du også vælge, at få den leveret til en døgnboks, så du kan hente den hele døgnet.

Billigt sexlegetøj hos Erotik.dk

Du vil gerne udforske sexlegetøj, men synes måske det er lidt dyrt? – Så læs med her og find ud af hvordan du kan spare penge hos Erotik.dk og købe billigt sexlegetøj.

Kig under ”Sexlegetøj outlet” hos Erotik.dk. Her finder du udvalgte produkter til nedsatte priser. Du har mulighed for, at spare mellem 40-80% på sexlegetøj i denne kategori. Desuden finder du også lingerie outlet, hvor du kan billige kostumer, undertøj og selvsiddende strømper.

Hvis du aldrig vil gå glip af de gode tilbud, så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet hos Erotik.dk. Her får du nyheder, gode tilbud samt rabatkoder til Erotik.dk.

Der er altså rige muligheder for at spare penge på sexlegetøj hos Erotik.dk. Desuden kan du også følge med her på siden, hvor vi løbende opdatere med gode tilbud og rabatkoder til Erotik.dk.

Så nemt er det, at gennemføre en diskret handel hos Erotik.dk:

 1. Tjek om der er nogle aktuelle rabatkoder til Erotik.dk.
 2. Find dit nye sexlegetøj og læg det i kurven.
 3. Gå til indkøbskurven for at gennemføre din ordre.
 4. Nedenunder din ordreoversigt finder du boksen ”Gavekort”.
 5. Her indtaster du din rabatkode til Erotik.dk.
 6. Gå herefter til betaling.
 7. Udfyld dine leveringsoplysninger og vælg leveringsmetode.
 8. Accepter handelsbetingelserne.
 9. Godkend og betal for din ordre.
 10. Nu skal du bare vente på, at du kan pifte sexlivet op med dit livs udkårne.

erotik-dk-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 71990080

Handelsbetingelser

Adresse:

Havnestræde 2A
4720 Præstø

Cvr: 27528503