Få 10% rabat via nyhedsbrev

Tilbud
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på EMP modtager du en...Mere

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på EMP modtager du en rabatkode der giver 10% rabat. Mindre

Se Rabat
99% Succes

Op til 50% rabat på udsalget hos EMP

Tilbud
Lige nu kan du hos EMP spare op til 50%...Mere

Lige nu kan du hos EMP spare op til 50% på mange varer i udsalget. Mindre

Se Rabat
100% Succes

5% rabat på alle varer hos EMP

Tilbud
Du kan tilmelde dig Backstage Club for Kun kr 179,95 pr....Mere

Du kan tilmelde dig Backstage Club for Kun kr 179,95 pr. år og derved få 5% rabat på alle ordre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse EMP shop rabatkoder og tilbud

Få 50 Kr. i rabat ved køb for minimum 300 kr.

Kode
Ved at bruge denne rabatkode for du 10% rabat hos...Mere

Ved at bruge denne rabatkode for du 10% rabat hos EMP shop. Du skal købe for mindst 300 kr. for at rabatkoden virker. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

3 årtier med rock

EMP repræsentere rock og heavy Metal og sælger alt merchandise her til. Det har de gjort i gennem 3 årtier og kan i 2016 fejre 30 års jubilæum. Først startede EMP, som et lille postordrefirma, der solgte hjemme fra en lille trang stue og i dag er de markedets førende inden for Rock, metal og underholdning.

Hos EMP køber du ikke bare merchandise, nej du bliver også en del af et fællesskab, som de har opbygget over de sidste 30 år. Du bliver en del af et internationalt fællesskab, for det er ikke kun i Danmark du finder EMP. Du finder også EMP i 20 andre lande.

 

Find alt hvad dit rockhjerte begære og meget mere.

Udvalget hos EMP er kæmpe stort. Ikke nok med at der er en masse forskellige merchandise at vælge mellem fra de forskellige bands, så er listen af bands også lang. Selvom EMP har eksisteret i de sidste 30 år, så følger de altså stadig med tiden og du kan finde merchandise fra selv de nyeste rockstjerner.

Udover merchandise fra Rockens verden, så er der også en lang række andre produkter, der har sneget sig ind gennem tiden. Også livsstils- og underholdningsprodukter, som LP’er, plakater, gadgets, køkken- og barudstyr og meget mere er med til at skabe rammen om den komplette livsstil; ROCK.

Er du vil med Gaming, så kan du også finde udstyr her til blandt Nintendo og ATARI, hvor du kan merchandise, som trøjer og sweatshirts inden for de meget populære spil Call of Duty, Assasians Creed og Minecraft. Selv Pokemon er kommet med hos EMP.

Eventyr og horror- movies samt tv-serier er også repræsenteret på EMP. Du blandt andet merchandise til Simpson, Walking Dead, Ringenes herre, Star Wars, Harry Potter og meget mere.

Udover merchandise, så kan du også købe musikken fra de mange bands på EMP. Både som LP’er og CD. Endvidere finder du også en række produkter, som kun forhandles hos EMP.

Kort sagt, hvis du er vild med Rock, Heavy Metal, Horror, Gaming og Eventyr, så er det hos EMP du skal blive en del af fællesskabet.

Sådan finder du rundt på EMP-shop

Når produktsortimentet er så stort, så kræver det struktur, for at du nemt kan finde det du har brug for. Når du klikker dig ind på EMP-shop.dk, så bliver du præsenteret for aktuelle kampagner og andre nyheder inden for Rock og den gotiske verden. Øverst på EMP-shop.dk finder du en topmenu, så du nemt kan finde det du søger.  Her er følgende menuer, som også består af en række undermenuer:

 • Herrer
 • Damer
 • Band- og Fanmerch
 • Musik
 • Humor og trends
 • Nyheder
 • Udsalg
 • Backstage Club.

Under hver kategori finder du en række underkategorier, som er med skabe et yderligere overblik. Blandt andet hos Herre og Damer er den inddelt under: Tøj, Accessories, Smykker, Varemærker, highlights, Børn.

Under Band- og Fanmerch finder du følgende underkategorier: Bandmerchandise, Fanmerchandise, Topkategorier samt Highlights.

På den måde kan du altså nemt finde rundt i de mange produkter og brands og målrettet søge efter det du gerne vil have.

Kun hos EMP

EMP har opnået eneforhandlerret på en række produkter, sandsynligvis på grund af deres mange års erfaring samt deres stærke fællesskab i den lidt dystre verden. Det er altså her, du kan finde det, som ingen andre har. Blandt har EMP en rækkeprodukter, som f.eks. julekugler fra Volbeat, jakker fra Harry Potter samt en række produkter fra AC/DC.

Hvis du vil skille dig ud fra mængden, så er det altså her du finder det mere eksklusive merchandise og tilbehør til, at skabe en unik livsstil.

Bands og Merchandise

Folk køber merchandise for, at vise deres loyalitet over for deres favoritbands, yndlings serier og/eller spil.  Hos EMP-shop.dk kan du købe merchandise, som f.eks. T-shirts, jakker, kjoler, cd’er, LP’er, plakater og meget mere fra en række af de allerstørste kunstner på markedet i dag.  Herunder gælder det blandt andet Volbeat, Metallica, AC/DC samt Iron Maiden. Listen er dog meget længere end blot de store bands. Der er nemlig plads til alle typer af Rock og Heavy Metal hos EMP. Derfor finder du også merchandise til f.eks. D.A.D,  Facebreaker, H.E.A.T, Rage Against The Machine og mange mange flere.

Samlet set finder du merchandise og underholdning fra over 4500 forskellige bands inden for Rock og Heavy Metal, repræsenteret i hele verden.

Fanmerchandise er det nye

Udover merchandise til de mange rock bands, så finder du også merchandise til blandt film, tv-serier og Gaming.  Her finder du f.eks. merchandise til Pokemon, Disney, The walking dead, Assisans Creed, Harry Potter og meget mere.  

Det er alt lige fra sweatshirts, jakker, trøjer og T-shirts til Julekugler, boligindretning, plakater og andre sjove produkter fra de forskellige film, serier og gaming.

Du kan altså gøre din livsstil unik og gennemført, hvis du er til Horror og den gotiske verden.

Bliv en del af fællesskabet

Hos EMP Danmark kan du blive en del af fællesskabet. Få forbindelse til andre mennesker, som har samme interesse som dig.  Meld dig ind i deres Backstage Club og få adgang til en masse unikke fordele:

 • Få gratis levering på hver eneste af dine ordre.
 • EMP sender en gave med til dig, hver gang du aflægger en ordre hos dem. Størrelsen på gaven afhænger af størrelsen på din ordre.
 • Få adgang til VIP-konkurrencer kun for Backstage-medlemmer.
 • 5 % rabat på alle varer på hele emp-shop.dk. (Visse produkter er undtaget, men det bliver du heldigvis informeret om).
 • Prioriteret ordre.
 • Eksklusive rabatkoder til emp-shop.dk.

Kender du en, der ville elske at få et medlemskab til Backstage Club, så køb det som en gave. Du modtager en flot gaveæske med goodies samt en unik rabatkode til emp-shop.dk, som modtageren blot skal indtaste i forbindelse med oprettelse af hans eller hendes bruger.

Følg også med på de sociale medier. Her får information om alle de nyeste merchandise inden for Rock, Horror, Fantasy samt Heavy Metal.  Du finder EMP Danmark på Facebook, Twitter, Instagram og Google+.

Hvis du vil være den første, der får informationerne om de nye produkter på emp-shop.dk, den der først får adgang til de fede tilbud og den der får information om konkurrencer, så skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev, som i øvrigt er helt gratis for dig og samtidig får en rabatkode til emp-shop.dk, så du får 10% på dit næste køb.  

Vild med Rock – Det er de andre i hvert fald

Når vi handler online, så vil vi gerne tjekke ud, hvad andre synes om netop den webshop vi har kig på. Det er den bedste anbefaling og vi har stor tiltro til andre og tidligere kunder. Selvom EMP er de førende inden for merchandise fra Rockens verden, så er de altså heller ikke undtaget. Også de, bliver anmeldt af deres kunder, men det behøver de nu ikke være så kede af, for på Trustpilot.dk finder du faktisk en del glade kunder.

Her scorer de 6,9 på samlet rating af 10. De tidligere kunder er særligt glade for det store udvalg, hurtige levering og gode service, når de henvender sig til support.

Hvis du gerne vil læse alle anmeldelser, så er kan du gøre det her.

Support hos EMP

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de varer. Du bliver måske i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge eller du har et helt andet spørgsmål til EMP. Det gør ingenting. De sidder nemlig klar til at hjælpe dig.  Du har nogle forskellige muligheder, når du gerne vil i kontakt med dem:

 • Support sidder klar ved telefonen på alle hverdage
 • Skriv en E-mail til dem
 • Send en besked via Facebook
 • Benyt deres kontaktformular på deres webshop.

Du kan finde alle kontaktinformationer under kundeservice og kontakt, sådan cirka midt på siden.

https://player.vimeo.com/video/192017145

Sådan opnår du gode rabatter hos EMP.

Der er nogle forskellige muligheder for at spare penge på dit merchandise hos EMP Danmark. Det kan du blandt andet gøre ved, at tilmelde dig deres nyhedsbrev og modtage en rabatkode til emp-shop.dk. En anden mulighed er, at melde dig ind i deres Backstage Club. Det er selvfølgelig også muligt at opnå store besparelser på blandt andet deres tilbudsside. Sidst, men ikke mindst, så kan du selvfølgelig også holde øje med siden her, hvor vi opdatere, når der er nye rabatkoder til emp-shop.dk, så har du det hele samlet et sted.

Herunder der en lille guide til hvordan du gennemføre en ordre hos emp-shop.dk.

 1. Find din unikke rabatkode frem, så du har den klar.
 2. Shop dit favoritmerchandise og læg det i kurven.
 3. Når du er færdig går du til indkøbskurven for at betale.
 4. Tjek din ordreoversigt og meld dig nemt ind i Backstage Club, hvis du ikke allerede er det.
 5. Gå videre til kassen.
 6. Log ind på din konto eller opret en ny. Hvis ikke vil oprette en konto skal du blot vælge den sidste boks.
 7. Indtast dine oplysninger, medmindre du har logget.
 8. Gå videre til betaling
 9. Gennemfør din bestilling
 10. Glæd dig til at modtage dine varer inden for 3-5 hverdage.

emp-shop rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 97 18 22 88

E-mail: [email protected]

Leveringsbetingelser

EMP Danmark
Torvegade 30
7330 Brande

emp-shop på facebook emp-shop på Twitter emp-shop Google-plus