Få mængderabat hos emooto

Tilbud
Hvis du køber over 10 stk. garnnøgler af samme mærke...Mere

Hvis du køber over 10 stk. garnnøgler af samme mærke og type kan du få mængde rabat. Læs mere på de enkelte produkter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Emooto rabatkoder og tilbud

50% på garn hos Emooto

Tilbud
Køb garn online og spar 50% på garn af høj...Mere

Køb garn online og spar 50% på garn af høj kvalitet.  Vælg mellem mange farver og typer af garn hos Emooto. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gode tilbud på garn

Tilbud
Gå aldrig glip af de gode tilbud på garn ved...Mere

Gå aldrig glip af de gode tilbud på garn ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Emooto. Du får de gode tilbud direkte i din indbakke og det er gratis at modtage nyhedsbrevet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Gratis fragt på garn

Tilbud
Udover gode tilbud hos Emooto kan du også få gratis...Mere

Udover gode tilbud hos Emooto kan du også få gratis fragt på garn. Køb for mere end 599 kr. og du får fri fragt på din ordre. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Et væld af farver og kvaliteter

Når man strikker og hækler, er det naturligvis ikke helt ligegyldigt, hvilken slags garn man vælger at benytte sig af. Garn findes i et hav af forskellige kvaliteter, så det er vigtigt, at du vurderer dit behov før køb. Garn varierer i tykkelse, struktur, varme og hårdhed, og vil du gerne strikke et vamset halstørklæde til den kolde vinter, bør du vælge en type garn, der er blød og ikke kradser som f.eks. Alpaca, hvorimod babytøj bør udføres i et åndbart materiale og i en tyndere type garn, så du kan strikke tættere. Ligeledes bør du overveje garnets stivhed, da det kan have stor betydning for det endelige resultat.

Når garnets kvalitet er blevet besluttet, skal du finde de rigtige pinde til dit projekt i både materiale, tykkelse og type. Der findes tre primære slags strikkepinde: strømpepinde, rundpinde og jumpere. På hjemmesiden kan du læse mere om, hvad de forskellige slags pinde bruges til. Husk blot på, at nogle strikkepinde egner sig bedre til nogle formål end andre, og tykkelsen er essentiel i forhold til typen af garn, og hvad du ønsker at strikke.

Hos Emooto finder du et hav af forskellige typer garn i forskellige kvaliteter, og du kan med fordel læse nærmere om de enkelte garntyper på webshoppen.

 

Gode priser og hurtig levering

Det er hyggeligt at strikke, og det er et helt perfekt hobbyprojekt til de kolde efterårs- og vinterdage med stearinlys og en kop varm te, men det er nu nok alligevel de færreste, der ville strikke en sweater selv, hvis det var dobbelt så dyrt, som at købe en, og derfor skal du naturligvis have de bedste priser på garn, når du handler hos Emooto. Du får mængderabat alt efter mærke og type garn, så du f.eks. kan spare penge ved at købe 10 nøgler i stedet for én, og der altså gode grunde til at handle stort ind. Gør du det, er der også større sandsynlighed for, at du kvalificerer dig til gratis fragt – det kræver nemlig ikke mere end en samlet købssum på 499 kr. eller derover. Når du har bestilt dine varer, afsendes de samme dag (så længe bestillingen blot er afgivet inden kl. 16), og du kan altså allerede begynde dit næste strikkeprojekt i morgen.

 

Opskrifter til den eksperimenterende eller nybegynderen

På Emooto har du mulighed for at købe strikkeopskrifter sammen med dit garn og dine strikkepinde. Opskrifterne er af forskellige sværhedsgrader alt efter, hvor erfaren og dygtig du er. De koster blot en krone, og det eneste, det kræver, er, at du samtidig køber det garn, opskriften foreskriver. Ved hver opskrift kan du se den præcise materialeoversigt, og det er naturligvis alt sammen noget, der kan købes hos Emooto. Således er du også sikker på, at resultatet bliver præcist som i opskriften. Du finder opskrifter på sweatere, cardigans, kjoler, huer, halstørklæder og t-shirts til både mænd, kvinder og børn. Desuden kan du købe strikkebøger med opskrifter, tips og tricks, og disse kræver ikke tilkøb.

Uanset om du lige er startet eller er garvet strikker, der gerne vil udfordres, finder du en opskrift, der passer dit niveau. Så er du sikret mange timers indendørs hygge til de kolde dage.

 

Sådan bruger du en rabatkode hos Emooto

  1. Vælg din bedste rabatkode fra siden her
  2. Læg dine garn- og strikke produkter i indkøbskurven
  3. Gå til kurven
  4. Se din ordre igennem for eventuelle fejl og mangler
  5. Fortsæt til betaling
  6. Udfyld alle felterne med de påkrævede oplysninger
  7. Indtast din rabatkode i feltet under dine adresseoplysninger
  8. Vælg metode for fragt og betaling
  9. Godkend vilkårene
  10. Afslut købet.

emooto rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 5357 9959

Vilkår

Adresse:

Værkstedsgården 15, 1. sal
2620 Albertslund
CVR: 36 50 77 56

emooto på facebook