Få gratis levering fra Efarvehandel

Tilbud
Hvis du handler hos Efarvehandel for automatisk gratis levering ved køb...Mere

Hvis du handler hos Efarvehandel for automatisk gratis levering ved køb over 300 kr. Der kræves ikke nogen rabatkode. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 40% rabat på DYRUP maling

Tilbud
Hos efarvehandel har de et stort udvalg af Dyrup maling. Flere...Mere

Hos efarvehandel har de et stort udvalg af Dyrup maling. Flere af produkterne er sat ned med 20-40%. Så hvis du skal købe maling bør du starte hos efarvehandel. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 20-40% ved køb af maling

Tilbud
Du kan spare mellem 20-40% når du køber din maling...Mere

Du kan spare mellem 20-40% når du køber din maling hos efarvehandel.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Sæt kulør på din hverdag med maling fra efarvehandel.dk

Har du lige bygget nyt udendørs skur eller legehus? Skal du tapetsere et børneværelse? Lakere en bil? Male ydersiden af dit hus? Måske mangler du bare malerværktøj? Uanset hvad dit behov er, så kan du med al sandsynlighed finde et passende produkt hos Efarvehandel. Her forhandler de nemlig alt i maling, træbeskyttelse og tapet, så du kan få det hele samlet – således kan du bygge et legehus, give det træbeskyttelse og male det ind- og udvendigt, uden at skulle rundt i et utal af forskellige butikker for at finde det rette. Her kan du købe det hele samlet, og du finder endvidere alt i malerudstyr, det være sig afdækning, pensler, fugemasse, malertape m.m.

Hos Efarvehandel har man mere end 20 års erfaring med maling, og derfor er malingen fra Efarvehandel fra nogle af de absolut bedste udbydere på markedet – til nogle af Danmarks skarpeste priser. Sortimentet tæller blandt andet Gori, Dyrup, TripTrap og Dylon.

 

Fordelagtige priser på udlejning af malerværktøj

Sommetider hænder det, at ens projekt kræver et stykke værktøj, som man ikke lige ligger inde med. Det kan f.eks. være en borehammer, en gulvsliber eller en tæpperenser. Hos Efarvehandel har du derfor mulighed for at leje særligt værktøj, så du ikke skal ud og investere i et stykke udstyr, som du kun skal bruge én gang – værktøj, der ovenikøbet koster mange penge, hvis man skal ud og købe det selv.

Et gulvtæppe kan opsamle en del snavs gennem årene, og pletter og plamager kan være svære at få af med almindeligt rengøringsmiddel. Derfor kan du leje en tæpperenser hos Efarvehandel, og ovenikøbet gratis, hvis du køber tæpperens i butikken. Det er også de færreste, der ejer en gulvsliber eller en tapetafdamper, og således giver Efarvehandel dig altså ligeledes mulighed for at leje disse stykker værktøj. Uanset hvad du står og mangler, kan det skaffes hos Efarvehandel.

 

Billig fragt og god service

Hvis man skal ud og investere i store malingbøtter i mange forskellige udgaver, kan det godt gå hen og blive tungt og træls at slæbe hjem – særligt, hvis man ingen bil har. Derfor er det en fordel at bestille dine varer online, da du på den måde får leveret dine varer lige til døren, og du slipper for lange køreture og at stå i kø. Et par klik – og så er det ellers bare at sætte sig til at vente.

Hos Efarvehandel får du gratis fragt ved køb over 300 kr., og du behøver altså ikke bekymre dig om dyre fragtomkostninger. Uanset beløbet har du altid mulighed for at bestille dine varer online og afhente dem i butikken – så er de klar, når du ankommer, og du behøver ikke engang have dit kreditkort op af lommen.

Webshoppen har desuden tilegnet sig Webshop Mærket, så du som kunde kan være helt sikker på, at du får en tryg og behagelig shoppingoplevelse, når du handler der.

Skulle du have spørgsmål til produkter, vilkår eller andet, kan du under ’SPØRG MICHAEL’ se svar på de oftest stillede spørgsmål, kontakte dem via mail eller telefonisk eller kigge ind i butikken. Det er højt serviceniveau for alle pengene – og det er derfor, de scorer 9,7/10 på Trustpilot.

 

Spar penge med en rabatkode til efarvehandel.dk

  1. Her på siden skal du finde den rabatkode, du ønsker at benytte
  2. Vælg dine varer på Efarvehandels webshop og læg dem i din indkøbskurv
  3. Vælg ’VIS KURV’ øverst i højre hjørne. Gennemse din bestilling
  4. Gå til næste trin ved at trykke ’Til bestilling’
  5. Log ind eller udfyld felterne med de påkrævede oplysninger
  6. Vælg fragtmetode
  7. Vælg betalingsmetode
  8. Indsæt din rabatkode i rabatkode-feltet
  9. Godkend og betal.

efarvehandel rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 86 27 62 64

Handelsbetingelser

Adresse:

Kridthøjvej

58270 Højbjerg

CVR-nummer: 30533453