Bestil bord til i aften (Aarhus) og spar 1/3 af prisen

Tilbud
Bestil bord til i aften igennem Early Bird og få...Mere

Bestil bord til i aften igennem Early Bird og få skåret en 1/3 af prisen. Skynd at bestille der er ikke mange pladser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få skåret 1/3 af prisen i København

Tilbud
Hvis du er i København og bestiller bord til i...Mere

Hvis du er i København og bestiller bord til i aften spare du 1/3 af prisen. Skynd dig at bestille hos Early Bird nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 33% rabat på top restauranter

Tilbud
Hvis du booker last minut deals kan du spare op...Mere

Hvis du booker last minut deals kan du spare op til 33% på dit restaurant besøg. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Tomme borde er bare ikke hyggelige

Earlybird.dk har lavet samarbejdsaftaler med en række restauranter i Aarhus og København, hvor det er muligt direkte på Earlybird.dk at bestille bord på en af de mange restauranter med konsekvent rabat, som et last minute tilbud.

Earlybird.dk har sørget for, at restauranterne selv kan udbyde de sidste borde på siden og det er op til restauranten selv, hvornår de sætter bordene til salg. Det kan altså variere fra dag til dag, hvilke restauranter du kan spise billigt på.

Det kan selvfølgelig være besværligt, hvis du er på farten, men Earlybird.dk har udviklet en APP, som du kan downloade til både Iphone og smartphones, så du kan bestille på vej hjem i toget eller på kontoret, hvis du vil overraske din mand eller kone med en aften i byen.

Du kan også forkæle en af dine kære med et gavekort til Earlybird.dk, så er der måske mulighed for, at du bliver inviteret ud og spise på deres favoritrestaurant.

På Earlybird.dk finder du over 75 restauranter og der kommer hele tiden nye til, så der er helt sikkert også noget for dig.

Sådan bestiller du et bord

Når du vil ud og spise, så skal det være nemt. Du kan altid på Earlybird.dk vælge at lade dig inspirere ved at kigge hele listen igennem af restauranter i enten Aarhus eller København. Hvis det skal gå stærkt, så kan du også vælge at bruge søgefunktionen i toppen af Earlybird.dk, hvor du vælger din by, område, antal personer og tidspunkt du ønsker at booke et bord. På den måde får du hurtigt et overblik over, hvilke restauranter der er i dit område.

Ved de fleste restauranter er det udvalgte menuer, som du kan vælge imellem. I slipper altså for, at sidde med et menukort, som man alligevel aldrig kan overskue og ender med at vælge det samme som du plejer. Du får altså også udvidet din horisont ved at benytte Earlybird.dk.

Når du har fundet den restaurant du vil tilbringe aftenen på, så skal du vælge hvor mange I skal sidde om bordet og hvilken af de ledige tidspunkter I ønsker at spise. Når dette er gjort, så skal du blot gennemføre din bestilling.

Du bestiller direkte på Earlybird.dk, så du bliver altså ikke navigeret ind til restaurantens egen hjemmeside og skal til at tage stilling til en masse andre ting. Book bare og bordet er klar, når du ankommer.

Lad dig inspirere

Earlybird.dk sørger selvfølgelig for, at du altid spiser godt, selvom det er last minute tilbud. Blandt kan du følge Earlybird.dk på Facebook, hvor du også bliver informeret om anmeldelser af de forskellige restauranter, som Earlybird.dk samarbejder med.

Du kan også vælge, at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Earlybird, hvor du får mange gode tilbud lige ned i indbakken, så du heller ikke går glip af de gode tilbud på jobbet. Du får også anmeldelser, konkurrencer og rabatkoder til Earlybird.dk, hvis du tilmelder dig helt gratis. Så kan du hurtigt, når at bestille inden andre får nys om det gode tilbud.

Derudover har Earlybird.dk også en blog, hvor du kan læse om de forskellige spisesteder og hvad de tilbyder. Eller du kan finde anbefalinger til f.eks. de bedste Sushi-restauranter i dit område. Der er megen nyttig information og har du tid, så finder du alt hvad du behøver at vide om restauranterne.

Earlybird.dk fungere perfekt

Det gør det i hvert fald, hvis du spørger tidligere kunder, om deres oplevelse hos Earlybird.dk.  På Trustpilot får Earlybird.dk en samlet score på 9,5 ud af 10 stjerner. De mener at det bedste ved Earlybird.dk er, at det er nemt og hurtigt at reservere et bord. Særligt efter APP’en har set dagens lys.

Der bliver også givet anmeldelser på, at tidligere kunder har fået en god betjening og lækker madoplevelse, så du kan trygt hoppe med på vognen og prøve lykken på en af de mange restauranter.

Læs alle anmeldelser lige her:

Brug for hjælp til at bestille et bord?

Så kontakter du bare Earlybird.dk på telefonen. De sidder klar til at hjælpe dig med de udfordringer du måtte have. Inden du ringer kan du lige kigge under de mest stillede spørgsmål om du kan finde svar der. Det kan måske spare dig for tid. Alternativt kan du også sende en mail, hvis du er i god tid, så vil Earlybird.dk besvarer den hurtigst muligt.

Betaling hos Earlybird.dk

Når du bestiller et bord hos en af samarbejdspartnerne på Earlybird.dk, så er købet bindende og det er ikke muligt, at få refunderet beløbet, men du kan altid videregive ordren til en anden person end dig selv.

Du betaler med det samme under din bestilling og gælder kun oplyste varer. Det vil sige, at du muligvis skal betale for drikkevarer direkte i restauranten, men hvad gør det, når du nu har sparet en masse penge.

Du kan betale med Dankort, Visa eller MasterCard på Earlybird.dk og alle priserne er oplyst inkl. moms.

Efter bestilling modtager du en bekræftelse på mail samt SMS, hvor du også finder referencenummer. Det er vigtigt, at du medbringer denne i restauranten, da det er dit værdibevis.

En billig aften i byen med rabat

Du får, som tidligere nævnt, altid 1/3 af prisen i rabat på alle bestillinger på Earlybird.dk, men det kunne da være dejligt med et endnu bedre tilbud, ikke? Læs med her, hvordan du også kan bruge rabatkoder til Earlybird.dk. Du kan altid finde aktuelle rabatkoder til Earlybird.dk her på Rabatbanditten.dk. Vi har lavet en guide til dig, så det bliver endnu nemmere, at gennemføre en bestilling hos Earlybird.dk:

 1. Find den restaurant du ønsker, at besøge i aften.
 2. Tryk på ”Køb nu”
 3. Vælg nu hvor mange personer der kommer
 4. Vælg evt. tidspunkt, hvis der er flere valgmuligheder
 5. Vælg evt. hvilken menu I ønsker, hvis der er flere muligheder
 6. Tryk på ”Køb nu”
 7. Indtast dit navn, mailadresse og mobilnummer
 8. Har du et gavekort, skal det også indtastes nu
 9. Tryk derefter på ”Næste”
 10. Du skal lige acceptere handelsvilkårene
 11. Gå nu til betaling og gennem dit køb
 12. Glæd dig nu til en aften i byen med dine kære

earlybird rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 71 99 71 10

Mandag – fredag: kl. 10.00 – 17.00
Lørdag, søndag & helligdage: Lukket

Email: [email protected]

Earlybird på facebook

 

 

Early Bird KBH ApS
Gammel Mønt 25, 1. sal
1117 København K
CVR nr: 33 39 34 07