Du er lige gået glip af disse Duftladen rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt ved køb over 499 kr.

Tilbud
Når du handler hos Duftladen for du automatisk gratis fragt...Mere

Når du handler hos Duftladen for du automatisk gratis fragt ved køb over 499 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 44% rabat på Gaveæsker

Tilbud
Duftladen har et godt udvalg af gaveæsker til mænd og...Mere

Duftladen har et godt udvalg af gaveæsker til mænd og kvinder. Køb en gaveæske hos Duftladen og spar op til 44%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 70% hos Duftladen

Tilbud
Hos Duftladen kan du spare op til 70% på parfume,...Mere

Hos Duftladen kan du spare op til 70% på parfume, hårprodukter og hudpleje. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mange varer til lave priser

Hvis du mangler en parfume, er duftladen.dk det rette sted at lede. På webshoppen finder du nemlig et væld af parfumer til både mænd og kvinder. Udover parfumer kan du finde hud- og hårplejeprodukter på webshoppen, der altså har noget for enhver smag. Fælles for produkterne er, at prisen på dem er lav. Folkene bag duftladen.dk køber nemlig produkterne med henblik på at kunne sælge dem billigt videre på webshoppen.

Webshoppen er spækket med eksklusive mærker. Duftladen.dk forhandler blandt andet parfumer fra Bvlgari, Giorgio Armani, Gucci og mange flere. Du kan altså finde en eksklusiv parfume til billige penge på duftladen.dk

Gode anmeldelser

Duftladen.dk har, som før nævnt, fået exceptionelt gode anmeldelser på Trustpilot. Deres samlede score er på 9,1 ud af 10, hvilket må siges at være flot. På Facebook har flere tilfredse kunder ligeledes tilkendegivet deres begejstring for duftladen.dk – her har duftladen.dk nemlig en score på 5 ud af 5 stjerner.

De gode anmeldelser giver en god indikation på, hvordan det er at handle hos duftladen.dk. Der er god service, og det er sikkert. Du kan altså med ro i maven købe dine næste parfumer på duftladen.dk.

Hold dig opdateret

På webshoppen kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Dette kan gøres, når du køber en vare på duftladen.dk. Når du når til betalingen, kan du vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du skal tilmelde dig nyhedsbrevet, hvis du vil holde dig opdateret – nye produkter og tilbud bliver sendt ud til dig i nyhedsbrevet, så du altid er den første til at vide, hvad der sker på duftladen.dk

Du kan ligeledes ”synes godt om” duftladen.dk på Facebook, hvor webshoppen har sin egen facebookside – ”Duftladen”. På facebooksiden annoncerer duftladen.dk, hvis der er tilbud eller udsalg på webshoppen, så hvis du vil spare penge på de i forvejen billige parfumer, skal du blot følge med her.

God service

Duftladen.dk bestræber sig på altid at yde den bedste service. Måske er det også derfor, webshoppens kunder udviser så stor begejstring for den. Duftladen.dk bestræber sig på at følge tidens trends, de prøver derfor hele tiden at forny sig. Dette kan betyde, at der kan være udskiftning i produkterne. Dog kan du, hvis der for eksempel er en bestemt parfume, du leder efter, kontakte duftladen.dk. Folkene bag duftladen.dk vil så forsøge at skaffe den pågældende parfume til en god pris. Man kan altså sige, at du rent faktisk kan få indflydelse på sortimentet på siden.

Siden er meget overskuelig, og du finder nemt det, du mangler. Du skal blot klikke på fanerne øverst på siden for at finde den produktkategori, du mangler.

Udover, at du faktisk kan spare op til 70 % på eksklusive brands, kan du også spare penge på fragten. Duftladen.dk betaler nemlig fragten, hvis du køber for mere end 499 kr.

Leveringen tager højst 2 hverdage. Duftladen.dk har en mission om, at deres leveringer af dine varer højst må tage 2 dage – så du kan altså glæde dig til at have dine varer i hånden kort efter, du har bestilt dem. Hvis du så fortryder dit køb, bytter duftladen.dk gerne dine varer i op til 14 dage efter, du har modtaget varerne.

Du kan tilmelde dig som tilbagevendende kunde på duftladen.dk. Du vil så få din egen konto, hvorpå du kan se dine seneste ordre. Du kan derudover også gemme dine oplysninger, så dine fremtidige bestillinger vil gå hurtigere.

Hvis du har et spørgsmål til en vare, din ordre eller til handelsbetingelser, er det nemt at få svar på dit spørgsmål. Du kan nemlig både ringe og skrive til duftladen.dk. På webshoppen kan du klikke på ”kontakt”, hvorefter alle kontaktinformationer kommer frem. Du kan ligeledes kontakte duftladen.dk via deres facebookside, hvor flere kunder også har rettet henvendelse. Du er altså sikker på, at du hurtigt kan få svar på din henvendelse.

duftladen-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 61 73 46 26 åbningstider: (MAN-FRE 10:00 – 14:00)

Handelsbetingelser

Duftladen.dk
Fløjterupvej 6
4030 Tune

duftladen på facebook