Du er lige gået glip af disse Dropdead rabatkoder og tilbud

Spar op til 70% på webdeals

Tilbud
Hos Dropdead.dk kan du hele året finde gode webdeals, hvor...Mere

Hos Dropdead.dk kan du hele året finde gode webdeals, hvor du kan spare op til 70%. Du finder altid et stort udvalg af streetwear til ekstra nedsatte priser. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få de bedste tilbud hos Dropdead.dk

Tilbud
Bliv medlem og modtag deres nyhedsbrev, så modtager du de...Mere

Bliv medlem og modtag deres nyhedsbrev, så modtager du de bedste tilbud til Dropdead.dk. Derudover kan du også modtage rabatkoder til dropdead.dk. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 30-70% på sommerudsalg hos Dropdead

Tilbud
Du kan spare op til 70% hos dropdead lige nu....Mere

Du kan spare op til 70% hos dropdead lige nu. Der er sommerudsalg med massere af nedsatte varer.

Der er mærker som Pelle Pelle, Alis, Adidas og mange andre.

Det kræver ikke nogen rabatkode at benytte tilbudet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lige siden 1994

Dropdead.dk er Danmarks ældste forhandler af streetwear, urban fashion samt accerssories til modebevidste piger og drenge. Lige siden 1994 har dropdead.dk gjort det til deres målsætning, at kunne tilbyde den nyeste trends inden for streetwear samt sjældne produkter, som du ikke finder mange andre steder.  

De efterhånden mange år på bagen, gør at dropdead.dk ved hvilke præferencer kunderne har. Derudover er Dropdead.dk en deal af ”Too Shy”, som er Skandinaviens største distributionsfirma inden for streetwear. Herfra fører de mange kendte mærker, som gør dropdead.dk til et endnu federe sted at handle, fordi de kan tilbyde et bredere udvalg inden for mærker som f.eks.: Pelle Pelle og Two Angel.  Dropdead.dk er ikke bare en anerkendt forhandler i Danmark. De har også gjort deres indtog på det internationale marked. Hvilket betyder, at producenter fra hele verden ser Dropdead.dk, som en attraktiv forhandler.  

Udover webshoppen med det brede udvalg, kan du også besøge de 5 butikker, som Dropdead.dk også er indehaver af.  Her kan du få personlig service og blive guidet til de nyeste trends og fedeste sammensætninger.  Deres butikker kan du finde i Field’s, På Fisketorvet, Hundige Storcenter, i Frederikssund og i City på Larsbjørnsstræde 16.

Det er vigtigt for dropdead.dk, at du kan være tryg når du handler online. Derfor har de selvfølgelig også sikret sig E-handelsmærket og tusindvis af glade kunder. Så kan du næsten ikke blive mere overbevist, vel?

 

Hvad kan du forvente på Dropdead.dk

På dropdead.dk finder du alt inden for streetwear til modebevidste drenge og piger. Lige fra undertøj til jakker og caps.

Brug topmenuen til at navigere rundt i de forskellige kategorier og bruge filtrene til at finde lige netop dét du søger. Det kan næsten ikke blive nemmere.  Er du på jagt efter de fede tilbud, hvor du kan sparer mange penge, så kig forbi ”webdeals”. Her finder du de helt særlige deal, som kun er tilgængelige på shoppen. Her kan det godt betale sig at holde øje.

Du kan også i højre side på forsiden hurtigt danne dig et overblik over, hvilke underkategorier du kan finde og dermed gøre dit indkøb endnu hurtigere og nemmere.

Dropdead.dk leder efter nye styles i hele verden, så de kan tilbyde kunderne de fedeste og nyeste mærker og styles. Herunder finder du et udsnit af de mærker du kan finde på dropdead.dk:

 • Pelle Pelle
 • Nike
 • Timberland
 • State of Wow
 • Sneaky Brand
 • Adidas
 • Carhartt
 • Dropdead.dk, som de førende på markedet, må man jo give sig i kast med sit eget mærke!
 • Og mange mange flere fede mærker.

Fra menuen ”mærker” er det også muligt, at klikke videre ind og se alle de styles de har fra det pågældende mærke. Derfra kan du så filtrere efter køn, pris, varekategori osv.

Er du på jagt efter alle de nyeste styles, så kig lige ind forbi ”nyheder”, her finder du en lang liste med en masse nye og fede produkter, som for nyligt er blevet spottet af Dropdead.dk’s dygtige indkøbere fra hele verden.

Når du bestiller dit streetwear hos dropdead.dk, så gør de alt for at det skal være, så nemt for dig som muligt. Derfor har de også lavet en størrelsesguide, som du kan tilgå, når du skal vælge hvilke størrelser dit nye tøj skal være i.

Derudover kan du fra topmenuen købe gavekort til en du holder af. Du vil modtage en værdikode som skal oplyses ved køb. Gavekortet kan kun indløses på webshoppen.

rabat til dropdead

Vær opdateret om de nyeste trends

Har du brug for modetips eller ønsker du ny inspiration, så kan du også lige tjekke dropdead.dk’s blog ud. Du kan også modtage deres nyhedsbrev, så du får alle de nye tips, de gode tilbud og konkurrencer før alle andre. Så er det altså dig, der giver vennerne nye tips.

Vi kommer altså heller ikke uden om de sociale medier, hvor du finder Dropdead.dk på Facebook og Instagram.  Her kan du følge med i alt, hvad der sker i Dropdead.dk’s verden. Du bliver også inviteret til diverse arrangementer, får lækre tilbud og konkurrencer, så hold dig ikke tilbage.

 

Tusindvis af glade kunder

Dropdead.dk skriver selv på deres side, at de igennem tiden har haft tusindvis af glade kunder.  Det vidner deres Trustpilot også om, for det er overvejende tilfredse tilbagemeldinger du får derfra. 8,9 stjerner ud af 10. Du kan også finde et udpluk af Trustpilot anmeldelser på dropdead.dk

Tidligere kunder fortæller, at deres service og ekspedition er hurtig og fejlfri. De kan hente deres ordre hurtigt efter bestillingen. Samtidig er kunderne særligt glade for den gode kvalitet, som Dropdead.dk tilbyder på deres produkter. Selv i juletiden har de fået ros, for at kunne klare en forholdsvis hurtig levering på trods af generelle forsinkelser hos Post Danmark, så viser det at Dropdead.dk altså tager deres kunder alvorligt.

Skulle du mod forventning, få en uheldig oplevelse med Dropdead.dk, så skal du ikke tøve for meget, for de tager altså også disse henvendelser alvorligt.  Uanset om du giver dem anmeldelser på Facebook eller Trustpilot, eller om du kontakter dem direkte via mail, så er de klar til at afhjælpe dig.

 

Sådan kommer du i kontakt med Dropdead.dk

Har du spørgsmål til Dropdead.dk, enten til deres produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte dem. Det kan du gøre ved at kontakte dem telefonisk eller via mail, hvor du kan forvente svar inden for 24 timer.

Du kan selvfølgelig også sende dem en besked på Facebook eller besøge en af deres butikker, så næsten uanset hvilken kommunikationsform du foretrækker, så kan du nemt komme i kontakt med Dropdead.dk

Èn ting er sikkert – Uanset hvordan du kontakter Dropdead.dk kan du være sikker på, at få svar og at de tager din henvendelse seriøst. Ligesom de også vil gøre alt for, at du ender som en glad og tilfreds kunde.

 

Levering og fortrydelsesret

Du kan vælge mellem to forskellige leveringsmetoder hos Dropdead.dk. Enten med GLS eller Post Danmark. Uanset hvilken leveringsform du vælger kan du forvente en kort leveringstid på kun 1-3 dage.

Du har som alle andre steder på internettet 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at gøre brug af denne skal du blot meddele det til Dropdead.dk via mail inden for de 14 dage, gældende fra den dag du modtager din ordre. Herefter skal du blot sende din vare tilbage i original emballage uden unødvendig forsinkelse.  

Betaling

Du kan betale med alle de meste almindelige kort hos Dropdead.dk og købsbeløbet bliver først trukket den dag din ordre bliver sendt af sted. Herunder kan du se, hvilke kort du kan benytte hos dropdead.dk:

 • MasterCard
 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • Maestro

Derudover er det også muligt, at benytte Mobilepay hos dropdead.dk

 

Fordi rabatkoder bare er godt

Vi kender det alle sammen; Så snart vi ser et tilbudsskilt eller en annonce for en rabatkode, så skal vi straks undersøge det, for vi vil jo gerne have de bedste tilbud.  Her på rabatbanditten kan du finde unikke rabatkoder til Dropdead.dk, som løbende vil blive skiftet ud, så det kan være en god idé, at holde øje med siden, hvis du elsker streetwear og rabatkoder til Dropdead.dk

Vi har lavet en lille guide til dig, så du nemt og hurtigt kan benytte dine unikke rabatkoder til Dropdead.dk:

 1. Find din rabatkode til Dropdead.dk længere oppe på siden
 2. Hop ind og shop løs blandt alle deres fede styles
 3. Når du har fyldt din kurv med alle de lækre styles, går du til kurven
 4. Her kan du se hele din ordre, som venter på at blive fratrukket rabat.
 5. Lige under alle dine varer, ser du en boks, hvor du kan indtaste din rabatkode til Dropdead.dk
 6. Indtast din rabatkode og tryk ”tilføj rabatkode”
 7. Gå nu videre til kassen og gennemfør din bestilling som normalt.
 8. Bekræft din ordre
 9. Vent nu blot på at beklæde dig med den nyeste mode inden for streetwear.

dropdead rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon:+45 71 99 25 50

Fax: +45 35 82 00 61

E-mail: [email protected]

Dropdead på facebook

 

 

DD Web ApS

Esromgade 15, 1. 1107
2200 København N
Danmark