Spar op til 30% på dine hotel- og parkbilletter

Tilbud
Lige nu kan du få op til 30% når du...Mere

Lige nu kan du få op til 30% når du booker hotel og parkbilletter. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Disneylandparis rabatkoder og tilbud

Få op til 1 ekstra feriedag med i prisen kvit og frit

Tilbud
Glæd jer til ferie i sommeren og efteråret. Med en ekstra...Mere

Glæd jer til ferie i sommeren og efteråret. Med en ekstra overnatning uden beregning.

Få op til 1 ekstra feriedag med i prisen kvit og frit + Ta’ børn under 7 med for 0 kr.

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb tidligt og få rabat ved ankomst Vinter 2016/2017

Tilbud
Få op til 2 ekstra feriedage med i prisen kvit...Mere

Få op til 2 ekstra feriedage med i prisen kvit og frit + Ta’ børn under 7 år med for 0 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Sådan startede Disneyland op

Disneyland Paris var et af verdens mest besøgte forlystelsesparker i 2008, hvor der var 15,8 millioner gæster gennem hele året. Første åbningsdag var den 12. april 1992, hvor der var adgang til 4 af parkens 6 områder.

Når du besøger Disneyland Paris er der 6 parker, som går under navnene: Main Street USA, Central Plaza, Frontier Land, Fantasyland, Adventureland og Discoveryland. Alle områder har hvert deres tema, så der er altså rig mulighed for, at hele familien får en magisk ferie, hvad enten I er til skrydende sørøver, tidsrejser eller uforglemmeligt fyrværkeri i ægte Tornerose stil.

Besøg også Walt Disney Studio Park, hvor I har mulighed for at komme bag om magiske scener fra jeres yndlingsfilm.

 

Disneyland Paris er meget mere end en forlystelsespark. Lige ved siden af parken finder du et Resort, hvor I kan bo sammen hele familien.  Der er hele 6 hoteller med temaværelser, en campingplads og adskillige restauranter, så I kan holde ferie præcis som I vil.

Der er altså lagt op til en magisk og uforglemmelig ferie for hele familien med fyldt med Disney figurer, shopping muligheder, forlystelser, spisesteder og meget meget mere.

 

Har mor (eller far) brug for at blive forkælet, så er der er også en række Wellnesscentre i parkerne, hvor I kan nyde en stille stund og fordøje alle de store oplevelser. Skulle I mod forventning have brug for, at få rørt musklerne, så er der også en række sport- og motionsaktiviteter i både parkerne og det nærliggende Resort.  

 

Vil I have en guidet tur, så kan I bestille en af rundvisningerne, som bookes online inden afrejse. Der er mulighed for, at komme bag om scenerne, få en rundvisning i parken og/eller få en rundvisning i Tower of Terror. Alle rundvisningerne er for hele familien.

 

Hver dag er parkerne fyldt med spændende aktivtieter og shows, hvor I får en oplevelse ud over det sædvanlige. Alt er så gennemført, at det føles, som om I med i en Disneyfilm.

Sådan bestiller du rejsen

Det er nemt og enkelt, at bestille ferie på Disneylandparis.dk. På forsiden finder du en søgefunktion, hvor du ankomst- og rejsedato og hvor mange I skal afsted. Derudover kan du vælge, at søge på et specifikt hotel, hvis I har forelsket jer i et af de mange hoteller, som Disneylandparis.dk enten ejer eller samarbejder med.

Du kan se en oversigt over alle hotellerne og læse meget mere om det ved at klikke på ”Overnatning” i topmenuen. Efterfølgende får du en oversigt over hvilke hoteller, der er ledige i den valgte periode. Tryk på ”Vis tilgængelighed” ved de forskellige hoteller, for at se priser og hotellets faciliteter.  Når du har valgt hotellet, så kan du vælge mellem forskellige muligheder, hvor der blandt andet tilbydes hel- eller halvpension med i prisen. Samtidig kan I vælge f.eks. fødselsdagsmenuer, hvis der skal fejres fødselsdag i ferien, dagsbilletter til Eiffeltårnet eller rundtur i Paris.  Når du har taget de valg, som skal gøre jeres ferie til en sand Disneyfilm, så trykker du bare på ”Fortsæt” og gennemføre dit køb. Dette finder du en guide til længere nede på denne side.

Det er selvfølgelig også muligt, at købe dagsbilletter til 1 eller flere dage. Denne mulighed finder du under ”Park og billetter”, hvor det også er muligt at købe årskort og pakkeferier.

I topmenuen finder du i øvrigt ”Aktiviteter”, hvor du kan se alt hvad der sker i Disneyland Paris i den kommende tid. Eller gå på jagt efter ”Tilbud”.  

På Disneylandparis.dk kan du bestille hele ferien. Du kan booke fly, hotel, indgang til parkerne, forestillinger og måltider. Det er således en komplet rejse, så I kun skal tænke på, at nye magien i det fortryllende land.

Altid gode tilbud

Hold gerne øje med Disneylandparis.dk, for der er ofte feriepakker, hvor du f.eks. for en ekstra overnatning til hele familien med i købet eller børn der rejser gratis med på ferien.

Der kan også være mange fordele i, at bestille én af pakketilbuddene, hvor I blandt andet får morgenmad med, hotelophold, adgang til parkerne, Shuttle busser til og fra hotellet og meget mere.

Få alle de gode nyheder med det samme

Du kan vælge, at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Disneylandparis.dk, hvor du modtager gode tilbud og nyheder direkte i indbakken. Så går du aldrig glip af et godt til ferietilbud til hele familien. Desuden kan du oprette din helt egen profil på Disneylandparis.dk og begynde at planlægge ferien, som en stor overraskelse til børnene – De vil elske det!

Du kan også følge Disneylandparis.dk på de sociale medier; Facebook, Instagram, Twitter og YouTube. Her får du al den nyeste viden om hvad der sker i Disneyland Paris.

Er du i gang med ferieplanlægningen, så kig under aktiviteter, for at finde ”Must See” og gemme dem på din profil, så er du klar til at overraske familien med et eventyr af en ferie.

Kunderne elsker magi og store øjeblikke

På tripadvisor kan du finde en række anmeldelser af Disneylandparis.dk. Her får Disneyland Paris hele 4 ud af 5 bobler. Tidligere gæster beskriver at alt er flot og gennemført, men at det kræver flere besøg og/eller dage, for at kunne se det hele. Læs mere meget om det lige her.

Selve brugerfunktionen på Disneylandparis.dk er også meget brugervenlig, siger tidligere kunder på Disneylandparis.dk. Se anmeldelserne på Trustpilot.dk.

Betalingsmuligheder på Disneylandparis.dk

På disneylandparis.dk kan du betale med Visa, MasterCard og American Ekspress.

Har du husket at bestille afbestillings forsikring, så kan du i værste fald få enten hele eller dele beløbet refunderet, såfremt at I bliver forhindret i jeres rejse.

Få del i det gode tilbud

Husk altid at holde dig opdateret enten gennem nyhedsbrevet hos Disneylandparis.dk, på selve hjemmesiden eller her på Rabatbanditten, for at få gode tilbud og rabatkoder til Disneylandparis.dk. Der bliver løbende opdateret, men her finder du altid aktuelle rabatkoder og tilbud til Disneylandparis.dk og andre gode oplevelser og webshops. Vi har lavet en lille guide til dig, som skal gøre det nemt for dig, at gennemføre en bestilling på Disneylandparis.dk:

  1. Gem din rabatkode til Disneylandparis.dk
  2. Find din drømmerejse på Disneylandparis.dk
  3. Tryk på ”Fortsæt”
  4. Nu ser du en oversigt over hele din rejse samt eventuelle tilvalg
  5.  Vælg evt. afbestillingsforsikring
  6. Tryk på ”Fortsæt”
  7. Nu skal du skrive navnene på alle de rejsende, din adresse og indtaste betalingsoplysninger
  8. Husk at acceptere handelsbetingelserne
  9. Bekræft og betal din rejse
  10. Vent nu blot på at turen går til eventyrenes land, om end at ventetiden kan føles lang

disneylandparis rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 701 20 212

Mandag til fredag kl. 9-20
Lørdag kl. 9-19
Søndag kl. 10-18.30

Fortrolighedspolitik

disneylandparis på facebook disneylandparis gear Google-plus disneylandparis på Youtube disneylandparis på twitter