Du er lige gået glip af disse DuGlemmerDetAldrig rabatkoder og tilbud

Få 10% Rabat på Oplevelsesgaver

Kode
Få 10% rabat på oplevelsesgaver med denne rabatkode. Den gælder...Mere

Få 10% rabat på oplevelsesgaver med denne rabatkode. Den gælder kun for nye kunder en gang. Mindre

Et bredt udvalg af mindeværdige oplevelser til ham og hende

DuGlemmerDetAldrig er stedet for dig, der gerne vil give en gave eller en oplevelse ud over det sædvanlige til dig selv eller en, du holder af. Du finder et kæmpe udvalg af forskellige oplevelser, som du kan købe gavekort til, hvad enten det er store eller små oplevelser, intime eller vanvittige, dyre eller billige.

 

Faktisk forhandler DuGlemmerDetAldrig gavekort til mere end 100 forskellige slags oplevelser, så det skulle uden det helt store besvær kunne lade sig gøre at finde noget, der falder i god jord – oplevelserne tæller alt fra vinsmagning til romantiske middage, at være pilot for en dag til at prøve en F16 simulator.

 

Ved mange af oplevelserne er der tilknyttet videoer, så du kan få et indblik i, hvad du har i vente, og du finder desuden anmeldelser fra folk, der allerede har været der, så du har en troværdig kilde at gå ud fra.

 

Alle oplevelser kan købes som gavekort eller bookes med det samme, så hvis du falder over noget, du gerne selv vil prøve, så er der ingen grund til at købe gavekortet først. Desuden kan du altid variere antallet af personer, oplevelsen skal gælde for. Ved nogle oplevelser får du ovenikøbet mængderabat, hvis du booker til flere.

 

Uanset hvad du leder efter, kan du finde din næste oplevelsesgave her og skabe minder, der varer for evigt.

 

Fleksibilitet frem for alt

Det kan ske, at du modtager et oplevelsesgavekort, som ikke falder i din smag. Måske har du fået et gavekort til bungyjump, men er skrækslagen for højder, og derfor ved du, at du aldrig vil få gavekortet brugt. Heldigvis er DuGlemmerDetAldrig et sted kendt for sin store fleksibilitet og gode service. Alle gavekort kan nemlig byttes til et andet i to år efter modtagelsen, så du skal ikke stresse over ikke at nå det.

 

Skulle der være omstændigheder, der gør, at du ikke har fået gavekortet brugt inden de to års udløb, er DuGlemmerDetAldrig et meget fleksibelt firma, og derfor kan du med god sandsynlighed få forlænget din udløbsdato helt uden beregning – en service, som ikke ses mange andre steder.

 

God service er et gennemgående element i hele virksomheden, og der er altså rig mulighed for at komme i kontakt med kundeservice, såfremt du skulle have spørgsmål til en oplevelse, levering eller lignende. Et hold professionelle sidder klar til at hjælpe dig på telefon eller e-mail alle hverdage, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.  

 

Gratis levering og muligheder for personligt præg

Når du bestiller dit gavekort hos DuGlemmerDetAldrig, er der gode muligheder for at gøre din gave endnu mere personlig, end den er i forvejen. Du får blandt andet mulighed for at indsætte en personlig besked på gavekortet; det kan være et citat, et frieri, en vittighed eller noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser.

 

Du kan desuden tilkøbe en fin gaveæske til dit gavekort med økologisk chokolade fra Summerbird for en lille smule ekstra forkælelse. Og bare rolig, du skal ikke være bange for, at modtageren finder ud af noget; alle gavekort leveres nemlig i en diskret indpakning og med anonym afsender. Gavekortene er i høj kvalitet med et flot retro-agtigt udseende og er desuden svanemærkede, hvilket er din garanti for et miljøvenligt produkt.

 

Du modtager gavekortet inden for 2-3 hverdage efter bestilling, og forsendelsen, ja, den er gratis. Skulle du imidlertid stå i en situation, hvor du skal bruge gavekortet med det samme, kan du vælge at få det tilsendt via mail til selvprint. Så kan du altså sagtens være ude i sidste øjeblik uden at være nødsaget til at købe gaven på en tankstation på vejen.

 

Således benytter du din rabatkode til duglemmerdetaldrig.dk

 

  1. Her på Rabatbanditten finder du rabatkoder til duglemmerdetaldrig.dk. Vælg den, du ønsker at bruge, og kopiér den
  2. På detglemmerdualdrig.dk skal du nu vælge den oplevelse, du ønsker at købe gavekort til. Du kan læse mere om oplevelserne ved at klikke dig ind på dem. Her kan du også se anmeldelser, billeder og videoer
  3. Når du har valgt, trykker du ’Køb som gave’ eller ’Book nu’, og herfra bliver du automatisk omstillet til en ny side. Her er der som regel nogle valgmuligheder, du skal udfylde omkring oplevelsen
  4. Tryk på knappen ’Jeg har gavekort eller rabatkode’, indtast din rabatkode i det felt, der kommer frem, og tryk ’Tilføj’. Rabatten vil fremgå af den samlede købssum
  5. Vælg leveringsmetode
  6. Personliggør dit gavekort med navn og personlig hilsen
  7. Vælg, hvor gavekortet skal sendes hen. Du kan få det sendt hjem til dig selv eller direkte til modtagerens adresse
  8. Acceptér handelsbetingelserne og gå videre til betaling
  9. Betal dit gavekort på sædvanlig vis, og afslut dit køb.

Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 71 99 05 70

Handelsbetingelser

Adresse:

Duglemmerdetaldrig.dk ApS
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
CVR: 34 04 24 25

DGDA på facebook DGDA på Youtube DGDA Google-plus