Få gratis fragt på din ordre

Tilbud
Du har mulighed for at få gratis fragt på din...Mere

Du har mulighed for at få gratis fragt på din ordre hos Det kreative kontor. Bare besøg shoppen for at se mere. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Det Kreative Kontor rabatkoder og tilbud

Spar 25% på produkter fra Rice

Tilbud
Hos det kreative kontor har de samlet en række lækre...Mere

Hos det kreative kontor har de samlet en række lækre produkter fra Rice og lige nu kan du spare hele 25%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 40% på boligindretning, børnemøbler og legetøj

Tilbud
Find udvalgte produkter hos Det Kreative Kontor inden for boligindretning,...Mere

Find udvalgte produkter hos Det Kreative Kontor inden for boligindretning, børnemøbler og legetøj. Spar hele 40% på udvalgte produkter. Du finder de gode tilbud under “Udsalg”. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 20% på Bloomingville hos Det Kreative kontor

Tilbud
Lige nu kan du spare hele 20% på udvalgte produkter...Mere

Lige nu kan du spare hele 20% på udvalgte produkter fra det populære mærke Bloomingville hos Det Kreative Kontor.  Klik ind på brandet eller find dem under udsalg. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Billige lamper hos Det Kreative kontor

Tilbud
Hvis dine lamper ikke behøver være nye, så kan du...Mere

Hvis dine lamper ikke behøver være nye, så kan du hos Det Kreative Kontor købe billige lamper. Lamperne finder du under “2nd hand”, hvor du på udvalgte lamper kan spare yderligere 20% . Mindre

Se Rabat
100% Succes

Alt til hjemmet – fra lamper til kaffekander

Der er stort set ikke det, du ikke finder på detkreativekontor.dk, når det drejer sig om brugskunst. Drømmer du om den ikoniske blå emalje kaffekande, eller er det snarere en saltskrub fra Badeanstalten, du er på udkig efter? Uanset hvad du leder efter eller drømmer om, er chancen stor for, at du finder det på detkreativekontor.dk. Her har man samlet en masse forskellige kategorier, der spænder lige fra kaffe og te til tøj og tekstiler. Der er altså rig mulighed for at finde en eller flere items, som kan sætte kulør på din hverdag og tilføre din bolig den helt særlige stemning, der gør det til et hjem.

 

Gå på jagt i det store udvalg af second hand produkter

Er der én ting, som detkreativekontor.dk er særligt kendt og elsket for, så er det deres udsøgte sortiment af secondhandprodukter. Man har nemlig en hel kategori udelukkende med brugte genstande, som har masser af patina og charme, der helt sikkert kan give dit hjem et unikt præg. I denne kategori finder du både gammelt køkkenudstyr, men også møbler, der på trods af mange år på bagen bestemt ikke har overskredet udløbsdatoen – snarere tværtimod. Hos detkreativekontor.dk har man øje for at finde de ting, der bare bliver bedre med tiden, og som er alt for skønne til at smide ud. Bryder du dig ikke om det stilrene hjem, hvor alt er hvidt og minimalistisk, er detkreativekontor.dk helt sikkert noget for dig.

 

Bredt udvalg af populære mærker

Vi har alle vores favoritbrands, som vi ikke kan stå for, og hvis dit er enten House Doctor, Badeanstalten eller Bloomingville, ja, så er detkreativekontor.dk et slaraffenland af fantastiske muligheder for at pynte dit hjem med enestående items. På webshoppen finder du de mest populære mærker, når det kommer til boligindretning og personlig velvære, så du ved, at kvaliteten og holdbarheden er i orden. Det Kreative Kontor forhandler dog også varer under sit eget brand, herunder farverige sokker, unikke tæpper og flotte halstørklæder. På detkreativekontor.dk finder du således lidt af det hele – både det vante og kendte, men også nye og spændende kollektioner.

det-kreative-kontor-rabatkode

Lynhurtig og – som udgangspunkt – gratis fragt

Det er let at forelske sig i de mange fantastiske produkter, du finder på detkreativekontor.dk, og heldigvis skal du ikke vente alt for længe på at modtage dine varer, når du først har bestilt dem på webshoppen. Levering tager som hovedregel kun 1-3 hverdage – uanset hvor i landet du bor. Endvidere får du altid gratis fragt, så du har råd til meget mere unikt og kreativt brugskunst. Vær dog opmærksom på, at du muligvis kan være nødsaget til at betale for fragt, såfremt du køber visse møbler. Dette vil dog fremgå af den samlede pris, inden du betaler.
Detkreativekontor.dk går gerne det ekstra mil for deres kunder. Derfor tilbyder de ovenikøbet 30 dages fuld returret, så du inden for 30 dage kan få dine penge tilbage, såfremt du har forelsket dig i en anden farve eller model. Du har naturligvis også mulighed for at svinge forbi Det Kreative Kontors lille butik i Nørresundby, hvis du har lyst til at se produkterne i virkeligheden, inden du køber på webshoppen.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

 

Handelsbetingelser

Kreative Kontor

Højens Allé 11

9400 Nørresundby

CVR: 33432372