Se det store udvalg af brugskunst

Tilbud
Hos Design kataloget har de et stort udvalg af brugskunst....Mere

Hos Design kataloget har de et stort udvalg af brugskunst. Hvis du leder efter brugskunst til boligen skal du helt klart se deres store udvalg. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt

Tilbud
Hvis du handler for over 399 kr. hos Design kataloget...Mere

Hvis du handler for over 399 kr. hos Design kataloget for du gratis fragt. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Designkataloget rabatkoder og tilbud

Få 5% rabat på alt hos Designkataloget

Kode
Du for 5% rabat hos designkataloget med denne rabatkode. Det gælder...Mere

Du for 5% rabat hos designkataloget med denne rabatkode. Det gælder på alle produkter og udløber ikke. Mindre

Studierabat på 12%

Tilbud
For at få studierabat på Designkataloget skal du gøre følgende:...Mere

For at få studierabat på Designkataloget skal du gøre følgende:

 1. Send et billede af dit studiekort til designkataloget.
 2. De sender en personlig rabatkode tilbage til dig.

Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 10% rabat på hele din ordre

Kode
Benyt denne rabatkode og spar 10% på hele din ordre...Mere

Benyt denne rabatkode og spar 10% på hele din ordre hos designkataloget. Mindre

20% rabat med sommer rabatkode

Kode
Rabatkoden til Designkataloget giver 20% på produkter fra følgede mærker:...Mere

Rabatkoden til Designkataloget giver 20% på produkter fra følgede mærker:

House Doctor, Stelton, Nicolas Vahé, Sej Design, KJ collection, Galzone, Hang it up, Kreafunk og Rug solid. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Bag om Designkataloget.dk

Siden stiftelsen i 2014 har Designkataloget.dk arbejdet intenst på – og gør det stadig – at tilbyde dig det bedste til din boligindretning. Hver dag er de på jagt efter nye produkter, som både er moderne, anderledes og en inspirationskilde din boligindretning.

Menneskerne bag Designkataloget.dk har en passion for anderledes boligindretning og sortimentet bærer også præg af dette. Du finder mange spændende mærker hos Designkataloget.dk og de designere og brands der er repræsenteret hos Designkataloget.dk er nøje udvalgt til dig.

Deres mission hos Designkataloget er, at du altid skal kunne finde produkter, som matcher den danske mode uanset om du ønsker en lille nips til vindueskarmen eller du er på jagt efter et større møbel.  Det vigtigste er, at du føler dig inspireret og får en god købsoplevelse hos Designkataloget, når du finder præcis det produkt, som du ønsker.

Når du handler hos Designkataloget.dk, så kan du være helt tryg. De er nemlig blevet en godkendt Webshop. Du kan se certifikatet her og hvad det betyder for dig som kunde, at Designkataloget.dk er en godkendt webshop.

Brands hos Designkataloget.dk

Alle brands du finder hos Designkataloget.dk, er nøje udvalgt, så er der noget for enhver smag. Sortimentet er stort og med fokus på, at have de produkter, der er aktuelle i den danske boligmode. Den danske design verden er en dynamisk proces og du vil opleve, at sortimentet hele tiden bliver justeret, så du finder produkter, der gør din indretning unik og moderne.

Alle brands hos Designkataloget.dk er brands, der har et stort fokus på kvalitet og aldrig går på kompromis. Du kan finde følgende brands på Designkataloget.dk:

 • House Doctor
 • Nicolas Vahé
 • Sej Design
 • Hübsch
 • Norwood Denmark
 • KJ Collection
 • Galzone
 • Hangitup
 • Storartet hjem
 • Rug Solid
 • Pytt Living
 • Juncher Design

Inden for alle brands finder du et stort og nøje udvalgt sortiment, hvor kun det bedste er godt nok til dig.

Overskuelig delt op, så du hurtigt kan finde det du har brug for

For at få en god købsoplevelse, så handler det i høj grad også om, at du nemt kan navigere rundt på Designkataloget.dk og finde præcis det du leder efter.  Det kan du ved, at benytte topmenuen, hvor du enten kan vælge, at kigge på et specifikt brand under ”Brands” eller du kan gå ind i ”Shop”, som er en ”Drop-down”-menu, hvor du kan vælge den type af produkt, som du leder efter. Du kan blandt andet vælge i mellem Spiseborde og stole, lamper, sengetøj, børnesenge, plakater, rammer, tæpper lysestager og meget mere.  

Når du klikker dig ind på et produkt kan du i venstre side vælge om du kun vil se produkter fra konkret brand eller du kan vælge, at klikke dig videre til en anden kategori.

Du behøver heller ikke klikke dig videre ind på produkterne for, at kunne lægge dem i kurven, hvis du allerede har fundet det du leder efter. Skulle du alligevel have brug for yderligere information omkring produktet, så kan du læse mere om det og se andre relaterede produkter.

Indretning skal være sammenhængende

Hos Designkataloget.dk kan du også finde inspiration til din indretning under ”Indretning”. Her kan du vælge, hvilket rum, du gerne vil finde inspiration til. Vælg mellem Stue, Køkken, badeværelse, entré og soveværelse. Det f.eks. være en fordel, hvis du er ved at renovere en af de følgende rum.

Find inspiration til din boligindretning hos Designkataloget.dk

Det er vel næsten ikke for sjov, at det hedder Designkataloget.dk.  Du finder nemlig et stort udvalg af eksklusive produkter, som kan være med til at gøre din indretning unik. Men hos Designkataloget.dk ved de godt, at det nogle gange kan være lidt af en udfordring, at ramme netop dén indretning. Derfor deler de ud af deres passion, viden og kreativitet inden for boligindretning. Det kan du finde under ”Inspiration”. Her deler de alt, hvad de ved om indretning, for at du kan skabe de perfekte rum, både i forhold lys, farvevalg, sammensætning af møbler og meget mere.

Hvis du gerne vil være sikker på, at kunne følge med i hvad der sker inden for dansk boligindretning, så kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du blandt andet får den nyeste viden, information om nye produkter på Designkataloget, gode tilbud samt unikke rabatkoder til Designkataloget.dk.

Du finder også Designkataloget.dk på Facebook og Instagram, hvor du også får del i alle de gode tilbud samt inspiration til din boligindretning.

Kundeservice er topprioritet

Designkataloget.dk er til for dig. Til for at give dig netop det, der skal til for, at du kan gøre din boligindretning unik. Derfor er kundeservice også en topprioritet, hvilket betyder, at hvis du har brug for hjælp, så hjælper de. Hvis du leder efter et produkt, som du ikke finder hos Designkataloget, så gør de alt hvad de kan for, at finde det til dig.

Hvis du har spørgsmål til produkterne eller vil forespørge på et produkt du ikke finder på shoppen er du altid velkommen til, at kontakte Designkataloget.dk – De står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte Designkataloget.dk på følgende måder:

 • Send en besked via deres kontaktformular under ”Kontakt”
 • Chat med Designkataloget.dk direkte på deres side, så slipper du for, at gå væk fra det produkt du kigger på.
 • Du kan også sende en mail til dem.

Kundeservice er altid en balancegang, som kan være svær, at gennemføre, men hos Designkataloget tyder det på, at det er lige så nemt for dem, som at udvælge de produkter, som du har brug for. På Trustpilot.dk har Designkataloget fået en række anmeldelser og umiddelbart, så er kunderne meget tilfredse med den gode service, fornuftige priser, hurtige levering og overskuelige webshop. Samlet set har kunderne givet dem en rating på 8,6 ud af 10. Hvis du vil kigge nærmere på deres anmeldelser, så kan du læse dem her.  

 

Hurtig levering og fri fragt

Leverings- og betalingsbetingelser påvirker også ofte vores indkøbsoplevelse og det ved de hos Designkataloget.dk. Derfor har de også gjort denne del, så smidig til dig som muligt.  Hvis du bestiller inden kl. 17 på alle hverdage, så sender de din pakke samme dag og du kan forvente at have den inden for 1-3 hverdage. Din pakke bliver leveret med GLS og du kan vælge om du vil have leveret direkte til din adresse eller til den nærmeste pakkeshop. Bestiller du for mere end 399 kr., så får du fri fragt på din ordre.

Der er dog én undtagelse. Når du bestiller møbler, så bliver de leveret til din kantsten, men det også muligt at få anden type levering. Her skal du blot kontakte kundeservice og så hjælper de dig med at finde en løsning. Oveni, så bestemmer du også selv, hvilken dag du ønsker at få dine nye møbler leveret.

Du kan betale med Dankort, visa og MasterCard, når du gennemfører din ordre på Designkataloget.dk. Endvidere er det også muligt, at betale via ViaBill – Helt uden renter og gebyrer.

Spar penge på boligindretning hos Designkataloget.dk

Når du handler hos Designkataloget.dk kan du op rabatter på forskellige måder. Blandt kan du f.eks. få 12% studierabat hvis du er studerende; alle skal nemlig have råd til lækker indretning. Under ”Udsalg” finder du også udvalgte produkter til nedsatte priser. Herudover er det altså også muligt, at finde rabatkoder til Designkataloget. Dem modtager du blandt andet, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, men du kan også kigge her på siden, hvor du altid kan se, om der er aktuelle rabatkoder til Designkataloget.dk.

Det er ganske nemt, at købe nye møbler og nips til dit hjem. Se guiden herunder der viser hvor nemt det egentlig er.

 1. Hvis du har fundet en rabatkode til Designkataloget, skal du finde den frem.
 2. Gå ind og find alle dine yndlingsting fra dine favoritbrands.
 3. Læg dem i kurven og gå til indkøbskurven.
 4. I højre side af skærmen kan du enten indtaste din mail, hvis du har handlet der før eller indtaste dine personlige oplysninger, som navn, adresse osv.
 5. I venstre side kan du se din ordre oversigt.
 6. Nedenfor kan du indtaste din rabatkode til Designkataloget.dk. Tryk herefter på bekræft.
 7. Fortsæt til leveringsmetode og vælg din levering.
 8. Fortsæt til betalingsmetode og gennemfør din betaling, hvorefter du skal bekræfte din ordre.
 9. Nu kan du bare vente på, at du hurtigt får leveret din ordre og indrette dit hjem smukt og unik.

designkataloget-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: ikke muligt

Handelsbetingelser

Adresse:

Buddingevej 208, st th DK- 2860 – Søborg

CVR: 36900318

Designkataloget på facebook