Spar op til 80% på tøj og mode

Tilbud
Kig ind i bazaren hos Designer & Friends. Her finder...Mere

Kig ind i bazaren hos Designer & Friends. Her finder du altid et stort udvalg af lækkert tøj, accessories og hudplejeprodukter. Du kan spare helt op til 80%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Designersandfriends.dk – et online outlet

Designersandfriends.dk er en online webshop, der udbyder lækkert modetøj og livsstilsprodukter til yderst fordelagtige priser. Webshoppen har samlet et væld af populære designermærker, som de periodemæssigt udbyder til nedsatte priser. På Designersandfriends.dk finder du blandt andet mærker til hende som Storm & Marie, Black Lilly og Ilse Jacobsen og mærker til ham såsom Minimum, Fila og Redken.

Det store udbud af forskellige mærker gør, at du som kunde kan finde produkter i mange forskellige stilarter og prisklasser. Det store udvalg gør det derfor nemt at finde det helt perfekte item, hvad enten du er på udkig efter noget til dig selv, eller til en du holder af. Uanset hvad du køber hos Designersandfriends.dk, er du sikker på at være med på den seneste mode, da siden udelukkende udbyder de mest populære mærker og produkter.  

Forkæl eksempelvis dig selv med en lækker ny designerjakke, så du kan holde varmen, når vejret er køligt. Eller frisk dit look op med et par nye sko eller støvler. Ikke nok med at du finder hverdagssko og støvler, du finder også løbesko og gummistøvler. Det må altså siges at være en webshop med et stort udvalg.

Kunderne er tilfredse – God service og hurtig levering

Modetøj og livsstilsprodukter til fordelagtige priser er noget, danskerne kan lide. På trustpilot scorer Designersandfriends.dk hele 8,5 ud af 10 mulige, hvilket må siges at være helt og aldeles fremragende. Særligt kommenterer kunderne, hvorledes kundeservicen var helt i top. Ydermere pointerer flere af kunderne, at kvaliteten af produkterne var yderst tilfredsstillende – hvorved de nævner, at prisen for så god en kvalitet var helt ekstraordinær.

Det kan desuden nævnes, at Designersandfriends.dk leverer deres varer hurtigt og billigt. Prisen for fragt uden omdeling er på 29 kr., hvilket må siges at være en billig leveringsomkostning. Uanset antallet af varer forbliver prisen 29 kr. Desuden fremgår leveringstiden altid ved ’kassen’, så du som kunde ved ,hvornår du kan forvente dine varer. Ydermere skal det nævnes, at webshoppen er nem og overskuelig. Opdelingen af kategorier og mærker gør det nemt at finde lige netop det produkt, du søger. Brugervenligheden er derfor i top, så alle og enhver kan handle populære designermærker til fornuftige priser.

Flere af anmeldelserne handler særligt om de fordelagtige priser, hvoraf disse særligt gør, at flere af kunderne har interesse i at handle hos Designersandfriends.dk igen. Dette må da siges at være den største ros en webshop kan få.

Få yderligere rabat med en rabatkode til Designersandfriends.dk

Selvom priserne hos Designersandfriends.dk i forvejen er yderst skarpe, er det de færreste, der vil sige nej tak til yderligere rabatter. Har du netop fundet den perfekte jakke, de helt rigtige sko eller den cardigan, du altid har drømt om, så er det bare med at få bestilt. Med en rabatkode til Designersandfriends.dk kan du spare penge på dit køb. Herunder finder du en guide til, hvordan du benytter en rabatkode.

 1. Find en rabatkode til Designersandfriends.dk her på Rabatbanditten.
 2. Kopier rabatkoden.
 3. Gå nu ind på Designersandfriends.dk.
 4. Tilføj dine ønskede varer til kurven og klik på ’gå til checkout’.
 5. Tjek herefter at varerne i din kurv er korrekte.
 6. Klik nu nederst på siden, hvor der står ’Anvend gavekort mm.’.
 7. Indsæt nu din rabatkode og klik på ’Anvend’.
 8. Din rabat vil nu fremgå af beløbet øverst på siden.
 9. Herefter vælger du leveringsform og klikker ’gå til kassen’.
 10. Indtast nu dine oplysninger, hvorefter du skal betale for dine varer.
 11. Du får nu en kvittering på dit køb, og du kan glæde dig til at modtage dine varer.

designersandfriends rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 31 37 01 88 

Åbningstider: (Hverdage kl 9:30-16:30 – Fredag: kl. 09:30 – 15:30)

Kundeservice

Adresse:

Designers & Friends ApS

Designers & Friends
Carl Jacobsens vej 16, opg. 6, 2. sal
2500 Valby

CVR nummer: 31578310