Se alle mærkerne hos DesignDreams

Tilbud
Her kan du se det gode udvalg af mærker hos...Mere

Her kan du se det gode udvalg af mærker hos DesignDreams. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Designdreams rabatkoder og tilbud

Få gratis fragt når du handler hos DesignDreams

Tilbud
Hvis du bestiller for mere end 500 kr. hos DesignDreams...Mere

Hvis du bestiller for mere end 500 kr. hos DesignDreams for du gratis fragt. Bestiller du for mindre end dette koster leveringen 40 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

20% Rabat på hele webshoppen i efterårsferien

Kode
Gælder ikke nedsatte varer. Alle ordrer vil først blive sendt...Mere

Gælder ikke nedsatte varer. Alle ordrer vil først blive sendt d. 23/10 grundet ferie. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Få 20% Rabat på ALT hos DesignDreams

Kode
Benyt denne rabatkode og spar 20% på alle ikke nedsatte...Mere

Benyt denne rabatkode og spar 20% på alle ikke nedsatte varer hos DesignDreams. Mindre

Eksklusiv: Denne rabatkode findes kun her på Rabatbanditten.

Bag om designdreams.dk

Teamet bag designdreams.dk har en passion for boligindretning med særlig vægt på den klassiske, moderne og nordiske boligindretning. Derfor er alle produkter på Designdreams.dk også nøje udvalgt til dig.  Faktisk er det en ret ny virksomhed, der blev stiftet i 2015 af parret Anne og Thomas og på trods af den korte levetid har de i dag et bredt og velassorteret sortiment fra nogle af de bedste brands på markedet, hvor en række af de mest kendte kunstnere står bag.

De bedste brands og de bedste mærker på Designdreams.dk

Alle produkter på Designdreams.dk er nøje udvalgt til dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten har teamet bag Designdream.dk valgt netop de produkter, der lever op til den høje standard og samtidig rammer den klassiske, moderne og nordiske stil.

Find blandt andet produkter fra Ferm Living, Normann Copenhagen, House Doctor, Frederik Bagger med flere. Alle produkter er kendetegnet ved, at der er kendte designere bag og alle går op i den nordiske boligindretning – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er ikke kun boligindretning, der præger Designdreams.dk. Det er også velvære og luksusprodukter til krop og sjæl.  Du finder blandt andet også lækre chokoladekugler, øl og andre spændende produkter fra meget populære Chili Klaus.

En nem og overskuelig side

Det skal ikke være svært, at finde dine yndlingsprodukter eller bliver inspireret til en stilfuld boligindretning med nordisk design. Derfor er Designdreams.dk også bygget overskueligt op, så du let kan navigere rundt på siden.

På forsiden finder du bokse, som alle er udvalgt for, at gøre det nemt – uanset om du leder efter tilbud eller nyheder inden for boligindretning. Derudover er der en topmenu øverst på siden, hvor du kan klikke dig videre ind på følgende kategorier, som alle består af en dropdown:

 • Bolig

I denne kategori finder du ting til boligens rum. Lige fra knager, mindre møbler, skærebrætter, spisestel, sengetøj til dekoration.  Klik dig ind på bolig og videre ind til det rum, som du er på jagt efter nyt til. Denne kategori er delt ind i følgende underkategorier:

 • Badeværelse
 • Stue
 • Køkken
 • Entre
 • Soveværelse
 • Kontor
 • Børneværelse
 • Møbler

 

Er du på udkig efter lidt større møbler, så kan du også finde dette på Designdreams.dk. I denne kategori finder du en række produkter, som er inddelt efter type af møbel. Find alle former for møbler, nøje udvalgt til dig inden for følgende underkategorier:

 • Belysning
 • Borde
 • Bænke
 • Madrasser og puffer
 • Reoler og hylder
 • Senge og sengegavle
 • Skabe
 • Sofaer
 • Tæpper
 • Stole
 • Spiseborde

Tilføj dine favoritprodukter til favoritlisten

Når du sidder og kigger rundt på Designdreams.dk og du falder over produkter, som du gerne vil kunne finde igen eller sende videre til familie og venner, så kan du under det enkelte produkt tilføje det til en favoritliste.  På den måde kan du altså hurtigt finde frem til dine favoritprodukter igen.

Gaveideer til hende eller ham, der har alt

En ting er sikkert! – Vi ved, at jo ældre vi bliver, desto sværere bliver det, at finde på noget, som vi kan give i gave, fordi de fleste af os har alt hvad vi har brug for. Det er her du skal overveje Designdreams.dk, for alle kan have brug for lidt ekstra luksus i livet – og det får du hos Designdreams.dk. I topmenuen finder du ”Gaveideer”, hvor du finde inspiration til gaver, som også bliver personlige.

Op til højtiderne kan du også finde særlige sæsonprægede gaver, som f.eks. op til jul, hvor du kan vælge mellem forskellige typer af adventsgaver.

Hvis du vil gå den sikre vej, så kan du også vælge, at købe et gavekort til en af dine kære, så kan han eller hun selv vælge hvad de vil pryde deres boligindretning med fra Designdreams.dk.  Du vælger selv hvilket beløb gavekortet skal lyde på og lægger det herefter i kurven.

 

Nyheder på Designdreams.dk

Hvis du er vild med boligdesign og alt det nye, så skal du holde øje med siden ”Nyheder” i topmenuen. Her finder du alt det nye inden for boligindretning og design. Boligmoden er hele tiden i udvikling og derfor er det denne side du skal holde øje med, hvis du vil have det nyeste inden for boligindretning.  

Find gode tilbud på Designdreams.dk

På designdreams.dk kan du også finde en række produkter til nedsatte priser under ”udsalg”. Så kan du spare penge på din boligindretning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde tilbud på alt lige fra små nipseting til større møbler hos Designdreams.dk.

Sådan følger du nemt med hos Designdreams.dk.

Nu har du læst denne tekst og ved, at det kan være en god idé, at følge med her på siden, hvis du vil kende alle nyhederne og have fingre i de bedste tilbud, men der findes faktisk en nemmere måde, at følge med på! – Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Designdreams.dk og få alle informationerne direkte i din indbakke, når dette er relevant.  Det er både hurtigt og nemt, at tilmelde sig nyhedsbrevet. I bunden af Designdreams.dk finder du en lille boks i højre side, hvor du blot skal indtaste din mail og så er du tilmeldt – Nemt og gratis! – What’s not to like?

Der er også andre muligheder, for du finder også Designdreams.dk på Instagram og Facebook. Her får du præsenteret en masse lækre nyheder, tilbud og andre spændende tiltag hos Designdreams.dk på bedste vis.

Glade kunder, der er glade for god kundeservice

Hos Designdreams.dk er det ikke kun produkterne, der er i fokus. Det er kunderne også – I hvert fald hvis man skal tro på, hvad deres kunder skriver i deres anmeldelser på Trustpilot.dk. Det er stort set kun rosende ord og de bliver ofte kastet efter den gode kundeservice.

Det giver Designdreams.dk en samlet rating på 8,1 ud af 10. Udover den gode kundeservice, så får de også point for deres produkter og hurtige levering.

Hvis du vil læse anmeldelserne på Trustpilot.dk og have syn for sagen, så kan du gøre det her.

Derudover har Designdreams.dk også fået anmeldelser på Facebook, hvor en række af deres følgere har givet dem stjerner. Her tyder det også på, at de skal være stolte over deres kundeservice for her giver kunder i gennemsnit 4,9 stjerner ud af 5 – Ikke dårligt af en nystartet virksomhed.

Har du spørgsmål til Designdreams.dk?

Ud fra deres anmeldelser at dømme, så sidder de altså klar til at hjælpe dig – uanset hvilket spørgsmål du måtte sidde inde med. Du kan altid kontakt kundeservice via telefon eller mail. Du finder kontaktinformationerne nederst på Designdreams.dk.

Hurtig levering, fri fragt og betalingsmuligheder

Designdreams.dk levere til hele landet og hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fri fragt på din ordre.  Din pakke vil blive sendt med GLS til din nærmeste pakkeshop og vil typisk blive afsendt enten samme dag eller efterfølgende hverdag. Du kan altså forvente en leveringstid på 2-5 hverdage.

Som en ekstra service, så kan du altid oplyse om, at din ordre skal bruges til gave. Herefter vil Designdreams.dk sørge for, at din ordre bliver pakket ind – Helt uden ekstra omkostninger.

Alle beløb på Designdreams.dk er oplyst inkl. moms og beløbet vil først blive trukket på din konto, når din ordre sendes af sted. Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard.

Spar penge med rabatkoder til Designdreams.dk

Du kan altid finde gode tilbud under ”Udsalg” på Designdreams.dk, men ville det ikke være rart, at kunne krydre det lidt med endnu flere rabatter? Så hvis du er enig i dette, så har du altså to muligheder. Den ene er, at holde øje med siden her, hvor du altså kan finde opdaterede rabatkoder til Designdreams.dk og mange andre virksomheder. Den anden er, at du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra Designdreams.dk, hvor du også vil få unikke rabatkoder til Designdreams.dk tilsendt.

For at vise dig, at det er lige så enkelt som din boligindretning, at bestille varer hos Designdreams.dk har vi nedenfor lavet en lille guide, så du ved hvilken rækkefølge, der er en fordel at benytte:

 1. Har du en rabatkode til Designdreams.dk, så find den frem nu.
 2. Gå ind på Designdreams.dk og find dine yndlingsmærker inden for boligindretning.
 3. Læg varer i kurven.
 4. Gå bagefter til indkøbskurven, som du finder øverst oppe til højre på Designdreams.dk.
 5. Nu kan du se en oversigt over din bestilling. Tryk på ”Til kassen”.
 6. Har du handlet hos Designdreams.dk før, så skal du blot logge ind og så henter de dine oplysninger.
 7. Er du ny kunde skal du oprette dig som kunde ved, at indtaste dine oplysninger i første kolonne.
 8. Nedenunder kan du indtaste din rabatkode til Designdreams.dk.
 9. Vælg nu betalingsmetode og leveringsmetode.
 10. I sidste kolonne kan du nu se en oversigt over din bestilling.
 11. Hvis du er enig skal du blot trykke på ”Gennemfør ordren” efter du har accepteret handelsbetingelserne.
 12. Nu skal du betale din ordre.
 13. Til sidst skal du bare vente på, at du kan designe dit hjem med lækre produkter.

designdreams-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 20 40 79 08

Handelsbetingelser

Adresse:

DesignDreams
Påkjær 72 – 6400 Sønderborg
CVR 36928743

designdreams på facebook