Du er lige gået glip af disse Democratique Socks rabatkoder og tilbud

Få 15% rabat på din første ordre

Kode
Som ny kunde kan du bruge denne ratbatkode og få...Mere

Som ny kunde kan du bruge denne ratbatkode og få 15% rabat på hele din ordre hos Democratique Socks. Mindre

Rabatkode på 10% på din første ordre hos Democratique Socks.

Tilbud
Få en rabatkode til Democratique Socks ved at tilmelde dig...Mere

Få en rabatkode til Democratique Socks ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Du modtager en rabatkode, der giver dig 10% på din første ordre i din mail. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Billige strømper hos Democratique Socks

Tilbud
Hos Democratique Socks får du 100% dansk design og i...Mere

Hos Democratique Socks får du 100% dansk design og i deres outlet kan du finde billige strømper til hverdag og fest. Du har mulighed for, at spare op til 50 % på dine strømper i deres outlet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Strømper til enhver anledning

Strømper er en overset beklædningsgenstand, når man tænker på mode. Det er nok de færreste, der tænker over, at strømper kan udgøre en stor del af et moderigtigt outfit og være lige netop dén detalje, der får det hele til at gå op i en højere enhed. De senere år har strømper dog fået et comeback i modeverdenen, og særligt Mads Christensen har haft stor indflydelse på strømpemoden i Danmark.

Hos Democratique Socks mente man imidlertid ikke, at der var nok forhandlere af kvalitetsstrømper til fornuftige priser, og derfor har dette været missionen siden opstarten i 2012. Democratique Socks’ strømper er unisex og kan derfor bruges af både mænd og kvinder, hvilket er rigtig smart, hvis man f.eks. er et par eller blot ønsker at gøre hele shoppingoplevelsen nemmere og mere bekvem.

Sortimentet opdateres hver 2.-3. måned med 6-12 nye styles, så du hele tiden er sikret produkter, der er tilpasset sæsonens tendenser i forhold til materiale, farver og mønstre. Democratique Socks forhandler både sjove og fancy strømper, men du kan også købe de ensfarvede af slagsen og til alle slags formål; til nogle outfits skal strømperne være skjult, mens de til andre kan komplementere stilen ved at være synlige.

Kvaliteten er høj, og med blot to størrelsesintervaller – 36-40 og 41-46 – er det nemt og overskueligt at finde din rette størrelse. Skulle du alligevel være i tvivl, kan du benytte dig af størrelsesoversigten på siden, som du finder under fanen ’Info’.

 

Lækkert undertøj med høj komfort

Hos Democratique Socks har man ikke blot valgt at beskæftige sig med strømper, men valgt at satse på undertøj også, da den høje kvalitet og komfort fra strømperne let kan overføres hertil. Undertrøjerne er fremstillet i 100 % bomuld, mens underbukserne indeholder 5 % elastane, så de sidder til og giver en øget pasform. Bomuld er blødt og behageligt at have på og er ligeledes kendt for sine gode temperaturjusterende egenskaber, hvor overskydende varme transporteres væk fra kroppen, og man på den måde kan holde en behagelig temperatur dagen igennem, som passer til ens individuelle behov.

 

Democratique Socks og sociale medier

Som før nævnt er strømper efterhånden blevet en stor del af modebilledet, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken type strømper du vælger, hvis du gerne vil være med helt fremme. Democratique Socks har blandt andet en blog, hvor du kan se deres nyeste styles og hvor kendte butikker og modefolk rundt omkring i Europa giver deres bidrag til serien ”My Favorite Democratique Socks”.

Du finder også Democratique Socks på Facebook og Instragram, hvor du kan holde dig opdateret om de nyeste produkter på shoppen, samt finde inspiration til fede styles og sæsonens trends.

På democratiquesocks.com/vote inddrages du som bruger i dele af designprocessen, så du kan være med til at bestemme designet på de kommende kollektioner – det kalder de for Social Design.

 

Ønsker du at komme i kontakt med Democratique Socks’ kundeservice, kan dette gøres via Facebook, telefon, e-mail eller deres onlinechat på hjemmesiden.

 

Sådan anvender du en rabatkode hos democratiquesocks.com

  1. Vælg mellem rabatkoderne her på siden
  2. Kopiér den du ønsker at bruge
  3. Åbn democratiquesocks.com og gå til webshoppen
  4. Find dine favoritstrømper og læg dem i indkøbskurven
  5. Gå til checkout når du er færdig med at shoppe
  6. Her ser du en oversigt over dine varer og kan slette og rette i antallet af produkter
  7. Indsæt din kode i rabatkodefeltet lige under vareoversigten
  8. Udfyld felterne med dine adresseoplysninger og tryk ’GEM’
  9. Vælg leveringsmetode og acceptér handelsbetingelserne
  10. Vælg hvordan du vil betale og afslut dit køb

democratiquesocks rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 71 996 196

Handelsbetingelser

Adresse:

Selmers Vænge 20, 2970 Hørsholm, Denmark

democratiquesocks på facebook democratiquesocks på Twitter democratiquesocks Google-plus