Spar op til 50-75% på mange varer lige nu.

Tilbud
Der er Sale lige nu hos Deichmann.com med over 400...Mere

Der er Sale lige nu hos Deichmann.com med over 400 produkter der er nedsat. Du kan sparer op til 50-70% på manage varer. Mindre

Se Rabat
97% Succes

50% Rabat på Bestsellere (Udløber snart)

Tilbud
Rabatten udløber snart. Følg linket og se hvilke modeller der...Mere

Rabatten udløber snart. Følg linket og se hvilke modeller der er rabat på. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få 100 Kr. Rabat på dit første køb hos Deichmann

Tilbud
For at modtage rabatkoden skal du tilmelde dig nyhedsbrevet via...Mere

For at modtage rabatkoden skal du tilmelde dig nyhedsbrevet via linket.

Mindste køb ved brug af rabatkoden er 500 kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få Gratis levering hos Deichmann

Tilbud
Der er altid gratis levering når du handler hos Deichmann. Der...Mere

Der er altid gratis levering når du handler hos Deichmann. Der er ikke noget krav om mindste køb. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mere end 100 års erfaring

Deichmann.com er en familievirksomhed, som er over 100 år gammel. Den første butik så dagens lys i 1913 i Essen, Tyskland.  Hovedkontoret holder stadig til i Essen, hvorfra de mere end 3,600 butikker på verdensplan administreres.  Du finder Deichmann.com i hele 24 lande med fysiske butikker. Derudover kan du altid handle på webshoppen døgnet rundt.

Deichmann.com er ikke bare en virksomhed, der skal tjene penge. Det er også en virksomhed, der gennem et kristent livssyn, er med til at hjælpe mennesker i nød, forbedre arbejdsvilkår i NIC-lande og sikre glade og kompetente medarbejdere.  De uddeler hvert år penge til forskellige organisationer og projekter, som er med til at forbedre livsvilkår for mennesker.

Deichmann.com er Europas førende inden for skobranchen på grund af det omfattende sortiment, der henvender sig til hele familien. Virksomheden har fra starten arbejdet målrettet på, at være i vækst hele tiden. På Deichmann.com kan du se oversigt over, hvordan de måler deres succes.

For at få succes, er Deichmann.com’s trendcouts altid på sporet efter nye trends, som implementeres i kollektionerne. Derudover giver markedspositionen mulighed for, at være ekstremt konkurrencedygtige på prisen.

Når du handler på Deichmann.com kan du altid være helt sikker, for det er nemlig en E-mærket shop, hvilket betyder for dig, at sikkerheden er i top, når du gennemføre en bestilling. Du kan se certifikatet lige her.

Sko til hele familien til de bedste priser

På Deichmann.com finder du et meget omfattende sortiment af sko til hele familien. Der er sko til sort, hverdag og fest. Priserne er også til at se sig ud af og du kan nøjes med, at købe sko til hele familien ét sted.

Webshoppen er bygget overskueligt op, så du nemt ved hjælp af topmenuen kan finde de sko, du søger. Vælg mellem ”Herrer”, ”Damer”, ”Piger/drenge”, ”Småbørn” eller ”Sport”. Hver kategori har en ”drop-down”-menu, hvor du kan finde underkategorier. Blandt andet skoplejemidler, style kombinationer og accessories.

Når du skal finde familiens nye sko, så kan du altid under alle kategorierne finde en ekstra søgefunktion, hvor du kan sortere efter type af sko, størrelse, farver, mærker, pris og meget mere. Det gør det nemt for dig, at navigere rundt i de tusindvis af sko du finder på Deichmann.com.

Er du på jagt efter tilbud kan du altid finde et stort udvalg under kategorien ”Sale %” eller du kan se aktuelle kampagner på forsiden. På forsiden finder du også aktuelle sko, som f.eks. gummi støvler og sandaler om sommeren.

Med et stort sortiment følger også mange forskellige mærker, som alle er nøje udvalgt til dig.  Deichmann.com har også deres eget mærke Graceland, som er specielt designet til kunne klare hverdagens udfordringer og blive festernes midtpunkt. Her nedenfor kan du se, nogle af de øvrige mærker du kan finde på Deichmann.com til de bedste priser på markedet.

 • Adidas
 • Puma
 • Nike
 • 5th Avenue
 • Bobbi Shoes
 • Elefanten
 • Fila
 • Memphis One
 • Victory Performance

Dette er blot et lille udpluk af de mærker, der er på Deichmann.com. Du kan se den fulde liste over alle mærker, hvis du kigger under kategorien ”Mærker”, som du finder i topmenuen.  Samlet set dækker mærkerne over sko, der passer til enhver lejlighed.  Du finder alt fra hjemmesko til høje hæle i alle afskygninger og gummistøvler samt sportssko.

Udover sko, så finder du også et større udvalg af moderne tasker, punge, rygsække, tørklæder bælter og mange andre fede accessories. Gå på opdagelse det store udvalg, mens du shopper sko, for at skabe en unik og moderne stil.

Skomode der udvikler sig

Hver dag er Deichmann.com fokuseret på, at kunne tilbyde dig de nyeste trends inden for skomode. Hvis du vil have de nyeste trends på dine fødder, så kan du altid kigge under ”Nyheder” i topmenuen, men du kan også vælge at følge Deichmann.com på de sociale medier, hvor du bliver holdt opdateret hver dag. På Facebook bliver du opdateret med nyheder, style sammensætninger og gode tilbud. På YouTube kan du finde tips og tricks til hvordan du bedste vedligeholder dine sko.

Vil du hellere modtage en mail, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet hos Deichmann.com, hvor du blandt andet får alle nyhederne og de gode tilbud før alle andre.  Du kan også deltage i konkurrencer og der er unikke rabatkoder til Deichmann.com, for dem der modtager nyhedsbrevet. Så kan du købe endnu billigere sko.

Kundeservice til dig

Du kan altid forvente, at få en god kundeservice selvom du handler online på Deichmann.com. Det er vigtigt for ledelsen at du altid møder kompetente medarbejdere, der er klar til at rådgive dig ud fra din problemstilling. Derfor kan du altid ringe til deres kundecenter på alle hverdage eller sende en mail, som du typisk får svar på inden for 24 timer på hverdage.

Derudover kan du også under ”spørgsmål og svar”, finde de mest stillede spørgsmål, som måske kan afhjælpe dig med dit spørgsmål.

Glade kunder er med til at skabe succesen

Deichmann.com er ikke alene om, at skabe deres succes. I høj grad er det også mange glade kunder, som vælger at handle på Deichmann.com eller i én af deres mange butikker. På Ecomi.dk kan du se nogle anmeldelser, som tidligere kunder har givet Deichmann.com. Her det muligt, at give op til 5 stjerner og i gennemsnit har Deichmann.com fået 4,7 stjerner.  Læs her, hvad det er kunderne synes er så fantastisk ved Deichmann.com.

Du kan også læse anmeldelser fra Trustpilot.dk, hvor deres samlede rating er 6,6 ud af 10 stjerner.

Det er selvfølgelig vigtigt, at gøre opmærksom på, at anmeldelserne er fra oplevelser i både butikker og Deichmann.com. Samlet set er tidligere kunder meget glade for, at handle på webshoppen, hvor de blandt andet skriver, at den hurtige levering, vejledning til hvordan du sender retur og god service er med til at skabe de gode oplevelser.

Gratis levering og returnering

Når du bestiller på Deichmann.com, så har du altid fri fragt på din ordre, som bliver sendt med Post Danmark. Din ordre bliver altid pakket inden for 24 timer og du kan derfor forvente en leveringstid på 1-3 hverdage. Når din ordre bliver sendt af sted, modtager du et Track & Trace nummer, som giver dig mulighed for at følge pakken.

Skulle du modforventning have brug for, at sende din ordre retur til Deichmann.com er dette naturligvis gratis. Du skal blot printe en returlabel på Deichmann.com. Hertil modtager du en vejledning med din ordre.

Du har 14 dages fuldreturret ifølge lovgivningen, men hos Deichmann.com har du hele 60 dage, såfremt du kan returnere varen i ubrugt stand.

Slutteligt er der også mulighed for, at returnere og/eller bytte din ordre i en af de mange butikker landet over. Du kan finde din nærmeste Deichmann butik, ved at klikke på ”Find butik” øverst på Deichmann.com.

Betalingsmuligheder på Deichmann.com

Du kan på Deichmann.com betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, Visa/Dankort og via Paypal. Det hele er selvfølgelig helt gebyrfrit for dig som kunde.

Sådan bruger du rabatkoder hos Deichmann.com

På Deichmann.com kan du altid finde et stort udvalg af gode tilbud på sko og accessories. Selvom Deichmann.com i forvejen har de bedste priser på markedet, så er der jo ikke noget i vejen for, at få et endnu bedre tilbud. Her på Rabatbanditten.dk kan du altid finde aktuelle rabatkoder til Deichmann.com. Vi har også lavet en oversigt over, hvordan du gennemføre et køb med en rabatkode til Deichmann.com.

 1. Find din rabatkode her på Rabatbanditten.dk
 2. Gem din rabatkode til Deichmann.com
 3. Find nu de sko du mangler på Deichmann.com
 4. Læg dem i kurven og gå til kassen
 5. Nu ser du en oversigt over din bestilling og pris
 6. I højre side under din bestilling finder du en boks, hvor du kan indtaste din rabatkode
 7. Indtast nu din rabatkode til Deichmann.com og tryk på pilen ved siden af
 8. Nu ser du din pris inkl. din rabat
 9. Tryk på ”Videre til betaling” eller ”Check ud via Paypal”
 10. Er du ny kunde indtaster du alle dine oplysninger. Har du handlet hos Deichmann.com før skal du blot logge ind
 11. Gå videre til betaling og levering
 12. Vælg leverings- og betalingsmetode
 13. Tryk på ”Næste”
 14. Kig din ordreoversigt igennem og tryk på ”Godkend ordre”
 15. Nu kan du forvente at modtage dine nye sko indenfor 1-3 hverdage

deichmann rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 33 34 38 14
Hverdage 9-16

Du kan også finde svar på dine spørgsmål i FAQ.

deichmann på Youtube deichmann på facebook
Deichmann Sko ApS
Vesterbrogade 6D, 1.sal
1620 København V
Telefon: 33 34 38 00
CVR: 27278388
Etableret: 2003