Du er lige gået glip af disse Decoslide rabatkoder og tilbud

Spar op til 40% på skydedøre hos decoslide.dk

Tilbud
Du kan spare op til 40% ved at købe skydedøre...Mere

Du kan spare op til 40% ved at købe skydedøre hos decoslide.dk. De har et godt udvalg og webshoppen er nem at benytte. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 30% på garderobeskabe hos decoslide.dk

Tilbud
Du kan spare op til 30% ved at købe garderobeskabe hos...Mere

Du kan spare op til 30% ved at købe garderobeskabe hos decoslide.dk. Se alle de gode tilbud og gør en god handel lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar 40% på ALT decoslide.dk kun denne uge

Tilbud
I denne uge kan du spare 40% på alt hos decoslide.dk....Mere

I denne uge kan du spare 40% på alt hos decoslide.dk. Så skynd dig ind i shoppen og gør en god handel. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Decoslide.dk har pantet på skydedøre

I 2010 arbejdede grundlæggeren Anders Hornebo i Skandinavisk Køkkengruppe i Vestjylland. Her fik han ideen til skydelåger, han i dag har patent på, på grund af det særligt udviklede system. Igennem 2 år gennemgik han et udviklingsforløb, hvor der hele var fokus på, at det skulle være nemt.

 • Nemt at gennemskue
 • Nemt at købe
 • Og sidst, men ikke mindst; Nemt at samle.

En anden ting, der er del i succesen hos Decoslide.dk er også den gennemskuelige prisstrategi. Det skal være nemt for dig, som kunde at kunne gennemskue prisen på netop dine skydedøre og låger.

Anders Hornebo har siden siddet ved roret og styret virksomheden sikkert hen til, at være ikke bare succesfuld i Danmark, men i hele Skandinavien. Decoslide.dk er udelukkende en internetbaseret virksomhed, som sælger direkte fra fabrik til forbruger. Fravalget af fordyrende mellemled i handlen har været med til, at skabe succesen bag skydelågerne.

Det system, der gør Decoslide.dk til en af de førende leverandører inden for skydelåger, er unikt udviklet i virksomheden og det er lykkedes Decoslide.dk, at opnå patent på dette system. Det har blandt andet også betydet, at skydedørene er blevet hædret med en IF Product Design Award, som er en international anerkendt pris i Tyskland.

Vælg dine skydedøre nemt og enkelt

Hos Decoslide.dk er det et stort fokusområde, at du som kunne nemt kan sammensætte de designs i netop de størrelser, som passer til din garderobe og indretning.  På forsiden kan du finde inspiration og se udvalgte produkter samt eventuelle tilbud.

Udover skydedøre kan du også købe garderobeskabe hos Decoslide.dk til attraktive priser. Alle produker – også deres eget udviklede system – fås i meget høj kvalitet, men samtidig til lave priser.  Du bestiller garderobeskabe og skydelåger i de mål, der passer til dit hjem.

I topmenuen finder du først ”Skydedøre”. Her kan du se alle de designs af skydedøre, som nemt kan justeres i højden. Vælg det design du bedst kan lide. Nu skal du blot klikke dig videre til ”Vælg farve og bredde” – Følg anvisningerne og tilføj dine unikt designede skydedøre til kurven. Du kan altid følge med i prisen lige over, hvor du vælger farve og mål.

Når du bestiller skydedøre hos Decoslide.dk medfølger alt hvad du skal bruge for, at kunne montere dine skydedøre. Du behøver altså ikke skulle købe gulv- eller loft skinner i byggemarkedet også – Det hele bliver leveret direkte på din adresse.

I topmenuen finder du også ”Garderobeindretning”. Her kan du købe moduler og interiør, så du kan indrette dit garderobeskab præcis, så det passer til dit behov. Vælg også LED-lys til dine garderobeskabe, så du altid kan se hvad der ligger bagerst på hylderne. Derudover finder du også kurve, skoholdere, bukseholder, bælteholder og meget mere, der skal gøre det endnu nemmere for dig, at holde orden i skabet. Alt interiør kan bruges til både garderobeskabe samt Walk-IN closet.

Endvidere kan du på Decoslide.dk også læse alt om virksomhedens oprindelse og udvikling samt anmeldelser fra andre kunder under ”Om Decoslide”.

Nogle gange kan du have brug for inspiration, hjælp til montering eller blot mere information om skydedørene hos Decoslide.dk – Alt det finder du under ”Videoer” i topmenuen.

Er du på jagt efter gode tilbud på dine skydedøre, så kig også under ”tilbud” i topmenuen.

Brug for hjælp til dit køb?

Du kan altid kontakte Decoslide.dk i deres chat eller på mail. Faktisk er det ret vigtigt for Decoslide.dk, at du får en god købsoplevelse og derfor har de også sørget for, at lave udvidet kundeservice, som du altid kan kontakte i både dagtimer og aftentimer.

Du kan benytte chatboksen i nede i højre hjørne af skærmen, så du ikke behøver at gå væk fra produktet du kigger på, for at få hjælp. Du kan også kigge under ”Kontakt” i topmenuen, hvor du kan benytte kontaktformularen, ringe til Decoslide eller sende en mail.

Vil du gerne følge med i udviklingen

Følg Decoslide.dk og deres udvikling inden for skydedøre og garderobeskabe ved, at følge dem på de sociale medier. Du finder Decoslide.dk på Facebook og LinkedIn. Her får du masser af inspiration til din indretning med skydedøre samt gode tilbud.

Du kan også følge Decoside.dk på YouTube, hvor du blandt finder en masse inspiration samt information omkring skydedørene og deres kvalitet. Har du allerede købt skydedøre hos Decoslide.dk og har du brug for finde ud af hvordan du montere dem, så kan du også finde en række montagevideoer – både hjemmesiden, men også på YouTube.

God kvalitet og god kundeservice

Decoslide.dk er en god solid jysk virksomhed, der med sit store fokus på, at levere skydedøre af meget høj kvalitet og masser af enkelhed har opnået stor succes i både Danmark og øvrige dele af Skandinavien. Succesen skyldes også, deres fokus på, at give dig en god købsoplevelse og sikre, at du bliver tilfreds med resultatet efter montering – Det har resulteret i en masse glade kunder, som har givet Decoslide.dk anmeldelser på Trustpilot.com.

Ord, som verdensklasse, formidabelt, fantastisk service og super produkt er ord, der går igen i alle anmeldelser. Langt de fleste er så tilfredse, at de har givet 5 ud af 5 stjerner, hvilket betyder, at Decoslide.dk opnår en samlet rating på 9,1, hvor 10 er det højeste.  Læs alle anmeldelserne på Trustpilot.com.

 

Hurtig levering og nem betaling hos Decoslide

Alt hos Decoslide.dk er implementeret for, at gøre det nemmest for dig, at købe skydedøre hos Decoslide.dk og montere dem selv. Det betyder også, at de har lavet nogle gode leverings- og betalingsbetingelser.

Din ordre hos Decoslide.dk bliver leveret inden for 1-2 hverdage, dog undtaget ved ikke brofaste øer, hvor du kan forvente en leveringstid på ca. 5 hverdage. For at passe bedst muligt på dine skydelåger bliver din ordre leveret på paller af de fragtmænd, som Decoslide.dk samarbejder med.

Al levering sker til din kanststen eller så tæt på din hoveddør, som en lastbil kan komme i tidsrummet 8-17 på alle hverdage.

Bestiller du for mere end 2000 kr. får du fri fragt på din ordre.

Når du skal gennemføre din bestilling hos Decoslide.dk er udgangspunktet, at du selv montere dine skydelåger, men du kan også tilkøbe denne ydelse.

Betal for dine skydedøre eller garderobeelementer med Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Maestro eller JCB.  Du betaler ingen gebyrer med kortbetaling og beløbet trækkes først, når din ordre bliver sendt af sted.

Brug din rabatkode fra Rabatbanditten hos Decoslide.dk.

Decoslide.dk er baseret på, at sælge skydedøre til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten og hvis du er på jagt efter et godt tilbud, så kan du kigge i menuen af samme navn, som du finder i topmenuen. Også på de sociale medier får du information om gode tilbud. Herudover kan du spare endnu flere penge på dine skydedøre ved, at benytte rabatkoder til Decoslide.dk. Du kan finde rabatkoder til Decoslide.dk ved, at følge med på siden her, hvor du også finder en række andre aktuelle rabatkoder.

Se her hvor nemt det er, at bestille nye skydelåger til din garderobe:

 1. Har du en rabatkode til Decoslide.dk, kan du finde den frem nu.
 2. Gå ind på Decoslide.dk og se deres efterhånden store udvalg af skydedøre.
 3. Vælg det design, der passer til din indretning.
 4. Herefter skal du vælge farve og bredde på dine skydedøre fra Decoslide.dk.
 5. Tilføj det til din indkøbskurv.
 6. Gå nu til kassen.
 7. Her kan du se din ordre.
 8. Lige nedenunder kan du indløse din rabatkode til Decoslide.dk
 9. Tryk på næste
 10. Indtast dine personlige oplysninger.
 11. Vælg leverings- og betalingsmetode.
 12. Gennemse din ordre og godkend handelsbetingelserne.
 13. Godkend nu din ordre og glæd dig til at montere nye skydedøre i din garderobe, nemt og enkelt.

decoslide-rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 88 82 66 80

Handelsbetingelser

Adresse:

DecoSlide Company ApS

Priorsvej 2

8600 Silkeborg

CVR 36476532