Du er lige gået glip af disse DecoFarver rabatkoder og tilbud

Spar 15% på din første ordre

Tilbud
Du kan spare 15% på din første ordre ved at...Mere

Du kan spare 15% på din første ordre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos DecoFarver. Når du gør dette modtager du en rabatkode der giver dig 15% rabat. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Få Gratis fragt v. køb over 499 Kr. hos DecoFarver

Tilbud
Når du handler maling og træbeskyttelse hos DecoFarver for du...Mere

Når du handler maling og træbeskyttelse hos DecoFarver for du gratis levering ved køb over 499 Kr. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Garanteret laveste online pris på maling og træbeskyttelse

Tilbud
DecoFarver matcher laveste onlinepris hvis du finder maling eller træbeskyttelse...Mere

DecoFarver matcher laveste onlinepris hvis du finder maling eller træbeskyttelse billigere på nettet. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Bag om Decofarver.dk

Eventyret med Decofarver.dk startede i 2013, hvor barndomsvennerne Brian og Jesper satte sig for, at sælge maling til online til lave priser.

For at kunne tilbyde dig de bedste priser etablerede de i 2014 deres eget lager/butik, som skulle danne grobund for større leveringssikkerhed samt indkøb i større mængder, hvilket kommer til udtryk i de gode priser, som du kan handle til.

Virksomheden fik hurtigt vokseværk, men holder stadig til på Midtfyn, nærmere betegnet Ringe. Her sidder et team, som alle arbejder hårdt på, at Decofarver.dk kan tilbyde dig de bedste mærker til de bedste priser og samtidig give dig en god indkøbsoplevelse, selvom du handler online.  Hele teamet bag Decofarver.dk ved noget om malerfaget og kan derfor tilbyde dig en professionel rådgivning – uanset om du kontakter dem eller blot vil læse dig til dit svar på deres hjemmeside, som de hele tiden arbejder på, skal være så brugervenlig som muligt.

Vennerne Brian og Jesper vil ikke bare være danskernes foretrukne nethandel inden for maling. De vil sprede sig i hele Skandinavien.

Find de populære mærker hos Decofarver.dk

Gennem deres stærke prisstrategi og fokus på, at købe store partier hjem, kan du købe de bedste og mest populære mærker hos Decofarver.dk. Du kan finde alle mærker i topmenuen af samme navn. Her er et udpluk af de mærker, som du kan finde hos Decofarver.dk:

 • Junckers
 • Jotun
 • Ferm Living
 • Spekter
 • Wallstyl
 • Nomastyl
 • Arstyl
 • Würth
 • Beckers
 • Beck & Jørgensen

Alle leverandører er nøje udvalgt med fokus på, at de kan levere den ønskede høje kvalitet, som Decofarver.dk vil kendes for.

Find alt hvad du skal bruge til dit malerprojekt.

Hos Decofarver.dk finder du alt hvad du skal bruge til dit malerprojekt. Du behøver altså kun handle ét sted, for at komme i gang med at male. Kvalitetskontrollen sikre, at alle produkter gør dit arbejde så nemt som muligt og samtidig sikrer, at du kan udføre dit malerprojekt bedst muligt.

I topmenuen finder du de overordnede kategorier, som Indendørs maling, Maling udendørs, Allergivenlig maling, Træ og lak, tapet, malerværktøj og afdækning. Det er altså nemt, at klikke dig videre til den kategori, der passer til dit malerprojekt.

Menuerne fungere som drop-down, hvor du bliver præsenteret for en række underkategorier. Under indendørs maling finder du f.eks. vægmaling, loftmaling, strukturmaling, gulvmaling og meget mere. Ligesom du under maling udendørs finder træbeskyttelse, facademaling, vinduesmaling og så videre.

Under malerværktøj finder du malerruller, pensler, malerbakker, sandpapir etc. Når du skal male er det vigtigt, at få dækket ordentligt af, derfor kan du under afdækning finde plastik, malertape, pap og afdækningsfilt.

Leder du efter produkter, som du ikke kan finder på Decofarver.dk kan du altid kontakte dem, så vil de gøre alt, for at finde det til dig hos en af deres mange leverandører.

Sådan vælger du den rette maling.

Når du skal bruge maling og vil købe det til lave priser hos Decofarver.dk, så er det både hurtigt og nemt, at navigerer rundt på siden. Du kan altid i venstre side se en oversigt over alle kategorier, som du kan klikke dig videre til.

Klik dig ind på den type maling du gerne vil købe. Vælg størrelse, typisk kan du vælge fra 0,9 liter til 10 liter. Hvis du er i tvivl om, hvilken mængde du skal bruge, så kan du vælge, at bruge ”beregn mængde” – Her skal du blot indtaste hvor mange kvadratmeter du skal male samt hvor mange gange du skal male (Ofte 2 gange eller mere).  Tryk derefter på ”Beregn mængde” og Decofarver.dk beregner mængden med det samme for dig.

Ønsker du at få tonet din maling, så er det også en mulighed hos Decofarver.dk. Det gør du ved, at indtaste den ønskede farvekode. Her kan du vælge mellem en masse forskellige farver og i venstre side kan du se, hvordan den pågældende farve ser ud, når du klikker på den. Når du har fundet den farve du ønsker, klikker du blot på ”Vælg farve” i øverste højre hjørne.

For at sikre, at du husker alle nødvendige redskaber, når du skal male, så kan du længere nede på siden se nogle forslag til produkter, som kan være relevante for dig, f.eks. afdækningsplast, pensler, rullespand eller noget helt fjerde.

Har du brug for hjælp

Du kan altid kontakte Decofarver.dk, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål produkterne eller brug for kompetent rådgivning. Du kan skrive til Decofarver.dk via chatboksen nederst i højre hjørne af skærmen uanset hvilken side du befinder dig på. Derudover kan du også ringe til dem på alle hverdage eller sende en mail. Du finder kontaktinformationerne under ”Kontakt”.

Bor du i Ringe eller på Midtfyn kan du også altid besøge butikken, hvor personalet er klar til at hjælpe dig.

Gode til tilbud og gode råd

Er du lidt til den kreative side og ønsker, at få inspiration til din indretning med maling og tapet, så kan du med fordel følge Decofarver.dk på Facebook. Derudover kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du også får masser af gode tilbud og inspiration.

Det er gratis, at tilmelde sig nyhedsbrevet, men Decofarver.dk belønner dig med en rabatkode til Decofarver.dk, som giver dig 15 % på dit første køb. Derudover får du også masser af gode tilbud direkte ned i din indbakke.

Kundeservice og kundeanmeldelser

Hos Decofarver.dk er det vigtigt, at du får en god køboplevelse, men hvad siger andre kunder egentlig om Decofarver.dk?

Hvis du kigger på Trustpilot.com, så er der noget, der tyder på, at kunderne er glade for, at handle hos Decofarver.dk. De får en samlet rating på hele 9,9 ud af 10, så det kan næsten ikke blive bedre. Hvis du kigger anmeldelserne igennem vil du også hurtigt se, at det som kunderne er særligt glade for, er blandt andet de gode priser, den hurtige levering og super gode kundeservice.

Klik her og læs alle anmeldelserne.

Selvom Decofarver.dk sælger produkter, som indeholde kemikalier, har de alligevel taget stilling til miljøet og blevet en certificeret CO2-neutralt website. Du kan læse mere om hvad det vil sige, at have et CO2-neutralt website.

Derudover har Decofarver.dk også sørget for, at du kan være helt tryg ved at handle hos dem, ved at blive en e-mærket webshop. Du kan læse mere om hvad det betyder for dig som kunde her.

Betaling og fragt hos Decofarver.dk

Når du skal betale for din produkter på Decofarver.dk, så kan du benytte følgende muligheder:

 • Kreditkort, Dankort, Visa og MasterCard.
 • ViaBill – Du kan også købe på afbetaling via ViaBill.
 • MobilePay – Betal uden dit kreditkort med Mobilepay.

Din ordre bliver afsendt fra deres eget lager i Ringe og du får gratis fragt ved køb over 499 kr. du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage og bliver leveret med Post Danmark eller Fragtmand.  Alternativt kan du også vælge, at afhente din maling i butikken i Ringe.

Sådan gør du en god handel

Vil du gerne spare penge på din maling, så er du kommet til det helt rette sted, for hos Decofarver.dk har de markedets laveste priser og samtidig garantere de prismatch, hvis du skulle finde en identisk vare til en bedre pris et andet sted. Du kan også finde gode tilbud på Decofarver.dk, men du hvis du vil spare endnu flere penge på din maling, så skal du have fat i en rabatkode til Decofarver.dk. Du kan få fat i rabatkoder til Decofarver.dk ved at tilmelde dig nyhedsbrevet eller du kan holde øje med siden her, hvor vi altid opdatere med aktuelle rabatkoder til Decofarver.dk samt andre virksomheder. Når du har fået en rabatkode, så skal du gøre følgende:

 1. Gå ind på Decofarver.dk
 2. Find den maling og det udstyr du skal bruge.
 3. Vælg størrelse og farver.
 4. Læg det i kurven.
 5. Gå til indkøbskurven, når du er færdig med at shoppe.
 6. Tjek din ordre igennem.
 7. Tryk på ”Gå til betaling”
 8. Har du handlet hos Decofarver.dk før, så skal du blot indtaste din mail.
 9. Er det første gang du handler hos Decofarver.dk, så skal du indtaste navn og adresse.
 10. Nederst i venstre kolonne kan du indtaste din rabatkode til Decofarver.dk.
 11. Tryk dernæst på ”Indløs”.
 12. Vælg betalingsmetode og leveringsmetode.
 13. Accepter handelsbetingelserne.
 14. Godkend og betal din ordre.
 15. Nu er du snart klar til, at friske boligen op med ny maling.

decofarver rabatkupon


Kontakt oplysninger

Telefon: 60 56 57 50

E-mail: Kundeservice@DecoFarver.dk

Handelsbetingelser

Adresse:

DecoFarver.dk
Gørtlervej 8
5750 Ringe
CVR nr.: 35 14 25 92

decofarver på facebook