Smykke udsalg hos Dealicious

Tilbud
Spar op til 70% på udvalgte smykker hos Dealicious.
Se Rabat
100% Succes

Få gratis fragt hos Dealicious

Tilbud
Hvis du køber for mindst 499 kr. for du gratis...Mere

Hvis du køber for mindst 499 kr. for du gratis fragt hos Dealicious. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Deals du ikke kan modstå

Hvis du, ligesom de fleste andre, godt kan lide at spare penge, så er Dealicious lige stedet for dig. Her finder du nemlig et væld af særligt udvalgte og attraktive deals, som du kan benytte dig af helt uden forpligtelser.

Sortimentet udskiftes løbende, og der tilføjes hele tiden uimodståelige tilbud på nye produkter, så du får de absolut skarpeste priser på markedet. Du finder tilbud på rejser, smykker, beautyprodukter, parfumer, accessories, fitness og wellness – og sommetider mere til. Hos Dealicious gør man alt for at kunne give dig de allerbedste tilbud, og du sparer ofte mere end 50 % på lækre produkter i høj kvalitet. Derfor kan du med fordel tage et kig på webshoppen næste gang, du går og leder efter et bestemt produkt eller blot føler trang til at shoppe – det kan være, du finder et godt tilbud på lige præcis det, du går og mangler.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær først

Dealicious’ deals er tidsbegrænsede, og derfor skal man sommetider være en smule hurtig, hvis man vil nå at få fat i de gode tilbud. Nogle af varerne får du tilsendt direkte med posten, mens andre, såsom rejser, udløser et værdibevis, som du selv skal huske at indløse. Uanset hvad, er det rigtig surt at gå glip af de gode tilbud, og derfor kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet. På den måde får du informationer og opdateringer om nye tilbud og deals før alle andre og kan være hurtigt ude, hvis du finder et tilbud på lige præcis det, du har gået og ledt efter. Måske har du fået fri i weekenden og pludselig dukker der en mail op med et tilbud på 3 dage til Berlin – med nyhedsbrevet går du altså aldrig glip af muligheden for gode oplevelser og lækre produkter. Desuden deltager alle nye abonnenter i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kroner, som kan bruges på webshoppen og husk, at du hos Dealicious får dobbelt så meget – hvis ikke mere – ud af dine penge.

Du kan også følge Dealicious på Facebook og få inspiration til dit næste køb, nyheder om nye deals, idéer til særlige gaver og guides til udvalgte rejsemål. Så kan du være på forkant, uanset hvor du er.

 

Fantastiske kundeanmeldelser

Der findes efterhånden så mange webshops, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad de hver især tilbyder, og hvorfor man skal vælge den ene over den anden. Trustpilot har gjort det muligt for kunder at anmelde virksomheder, så andre kan læse om gode og dårlige købsoplevelser og ud fra et sagligt grundlag vurdere, om de selv ønsker at handle hos det pågældende firma.

Dealicious scorer flotte 8,6 ud af 10 stjerner på Trustpilot og er altså en webshop, du kan stole på. Generelt roses de for deres kundeservice og deres attraktive deals, og der er altså flere gode grunde til at gøre sit næste køb hos Dealicious.

 

Sådan indløser du en rabatkode hos Dealicious

  1. Start med at vælge din rabatkode til Dealicious blandt de mange rabatkoder her på siden
  2. Find den eller de deals, du gerne vil benytte og gå til indkøbskurven
  3. Her kan du enten logge ind med et eksisterende login eller oprette en ny bruger
  4. Udfyld alle de påkrævede felter med dine kontakt- og adresseoplysninger
  5. Vælg metode for fragt og betaling
  6. Gennemse din ordre for eventuelle fejl og mangler
  7. Indsæt din rabatkode fra Rabatbanditten i feltet i sidste trin og tryk OK – rabatten skulle nu fremgå af det samlede beløb
  8. Godkende betingelserne og gå til betaling
  9. Indtast dine kreditkortoplysninger
  10. Afslut købet

dealicious rabatkode


Kontakt oplysninger

Kontakt via denne formular

Handelsbetingelser

Dealicious

Skindergade 15

1159 København K

CVR 33614187  

dealicious på facebook dealicious på Twitter dealicious Google-plus