Spil lotto online for kun 2 kr. hos Danlotto

Tilbud
Tilmeld dig Danlotto og betal 2 kr. spar 212 kr....Mere

Tilmeld dig Danlotto og betal 2 kr. spar 212 kr. ved at spille lotto online. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Du er lige gået glip af disse Danlotto rabatkoder og tilbud

Billig Eurojackpot hos Danlotto.dk

Tilbud
Spil Eurojackpot fra 27 kr. uge. Opnå større gevinstchancer hos...Mere

Spil Eurojackpot fra 27 kr. uge. Opnå større gevinstchancer hos Danlotto.dk med Eurojackpot. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Billig onsdagslotto hos Danlotto.dk

Tilbud
Spil onsdagslotto fra kun 37 kr. om ugen. Få op...Mere

Spil onsdagslotto fra kun 37 kr. om ugen. Få op til 5 gange større chance for, at vinde. Danlotto garantere med dette spil, at du har minimum 1 vindertal – hver gang. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Hvad er Danlotto.com ?

Danlotto.com er en selvstændig lottoservice, der spiller på diverse danske lotterier. Websiden kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine lotterier. Siden giver dig mulighed for at spille på danske lotterier såsom OnsdagsLotto, Lotto og Eurojackpot.

Lotterier er en sjov aktivitet, der skaber spænding i hverdagen. Mange mennesker går med drømmen om at vinde flere millioner. Ved at spille på de danske lotterier vælger man helt selv, hvad pengene skal gå til. Det er derfor en oplagt mulighed for at komme tættere på din drøm.

Mange danskere spiller ugentligt på et eller flere lotterier. Til tider kan det dog ske for de fleste, at man glemmer at spille. Dette kan skyldes, at man har travlt i kalenderen og nok andet at se til. Ved at have en konto på Danlotto.com er du sikret at være med i diverse lotterier hver uge. Du skal derfor aldrig huske at købe en lottokupon, da den automatisk købes for dig. Danlotto.com er derfor til for at gøre hverdagen nemmere. Samtidig øges chancerne for at vinde betydeligt, da man som bruger netop spiller med hver eneste uge.

Utallige fordele – høj sikkerhed og forøgede chancer

Der er utallige fordele ved at benytte Danlotto.com som mellemled, når du spiller på diverse lotterier. Der er blandt andet flere systemer at vælge imellem, hvilket sikrer, at du kan finde det lotteri, du ønsker at spille på. Ikke nok med at Danlotto.com samler alle dine lotterier, så sikrer websiden, at du husker at spille på disse hver uge. Chancerne for at vinde de store beløb er derfor betydelig større, da du aldrig glemmer at købe Lotto.

Ligeledes kontrollerer Danlotto.com, om du har vundet, så du aldrig misser en gevinst. Der er ikke noget mere ærgerligt end at overse eller glemme en kupon og derved gå glip af gevinsten. Ved at benytte Danlotto.com sættes dine gevinster direkte ind på din konto. Du slipper derfor ydermere for at gå ned i kiosken for at få udbetalt din gevinst. Det er desuden ofte ubehageligt at have en kupon liggende med en stor gevinst på. Derfor er Danlotto.com en sikrere måde at spille på.  

Det må derfor siges, at det ikke bliver nemmere. Der er et utal af fordele ved at spille gennem Danlotto.com, og det er nemt og hurtigt. Du har desuden selv mulighed for at vælge, hvilke tal du ønsker at spille på. Du er således sikret gennemsigtighed i forhold til gevinster. Desuden skriver Danlotto.com på deres webside, at hvis der skulle være nogle spørgsmål, så sidder de klar til at hjælpe med det samme. Dette vidner om stabil og god kundeservice.

Det er nemt at blive medlem

Skulle du have tvivl om noget på siden, er der en formidabelt FAQ, der svarer på dine spørgsmål. Du finder således svar, hvis du eksempelvis ønsker at vide, hvordan du skifter dine systemer eller ændrer dine lottotal. Eller du kan søge svar på hvad, der sker, når du vinder. Desuden er der også oplysninger om, hvordan du opsiger eller ændrer dit abonnement. Det er derfor nemt og overskueligt at være kunde hos Danlotto.com.

Ikke nok med at du finder alle oplysninger, du behøver på siden. Du kan ordne alt, hvad der har med lotterier at gøre hjemme fra din computer. Danlotto.com er derfor med til at gøre lotterier nemt og overskueligt i en digitaliseret verden. Du behøver nemlig ikke at rejse dig fra sofaen for at spille OnsdagsLotto, Lotto eller Eurojackpot. Det er nemlig utrolig nemt at blive medlem. Klik blot på ’bliv medlem’ øverst på siden, hvorefter du vælger, hvilke systemer du ugentligt ønsker at deltage i. Det anbefales naturligvis, at du læser betingelserne, inden du går i gang med at spille, så du er bekendt med hvilke betingelser, der er på Danlotto.com.  


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: +356 9927 5355

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 9-15.

Betingelser