Spar op til 50% på udsalget hos DanGuitar

Tilbud
Lige nu kan ud finde mange produkter sat ned med...Mere

Lige nu kan ud finde mange produkter sat ned med op til 50%. Gør et kup i udsalget hos Danguitar i dag. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Kvalitetsvarer til lave priser

På DanGuitar.dk kan du købe et væld af produkter – du kan købe alt lige fra en eksklusiv guitar til en nodebog. På webshoppen kan du købe alle slags musikinstrumenter, lydanlæg, sceneudstyr og andet tilbehør. Man må altså sige, at DanGuitar.dk har alt, hvad hjertet kan begære inden for musikkens verden. Udvalget af produkterne på webshoppen spænder vidt. Du kan købe begynderguitarer til under 1000 kr., men du kan også købe meget eksklusive guitarmodeller fra eksempelvis ”Martin”. Fælles for alle produkterne er, at de sælges til yderst konkurrencedygtige priser. DanGuitar.dk har rent faktisk de bedste priser på guitars, bas, slagtøj, keyboards, strygere og blæseinstrumenter. DanGuitar.dk står nemlig selv for importen af mange af deres produkter, og derfor kan de typisk skaffe gode kvalitetsprodukter til billigere penge. DanGuitar.dk køber produkterne direkte hos nogle af de største fabrikker, så de sikrer, at du får produkterne til de bedste priser.

Overskuelighed gør handlen hurtig og nem

DanGuitar.dk har en meget overskuelig webshop. I midten af webshoppen finder du nyhederne på sitet. Du kan derfra klikke dig direkte ind på nyhederne, hvorefter du kan klikke dem i din kurv. Til venstre på sitet finder du de forskellige varegrupper. De forskellige varegrupper er stillet op under overskrifter, og du kan derfor hurtigt overskue, hvor du skal klikke for at finde det, du skal bruge. Overskueligheden på siden er altså med til at gøre det nemt og hurtigt for dig at handle på den.

Hold dig opdateret

DanGuitar.dk giver dig mange muligheder for at følge med og holde dig opdateret. Du kan tilmelde dig webshoppens nyhedsbrev og sikre, at du får de nyeste nyheder og tiltag leveret til din mail. Du vil også være den første til at få nys om nye tilbud og lignende.

På Facebook kan du ”synes godt om” DanGuitar.dk. Du finder dem under deres eget navn, DanGuitar.dk. På webshoppens facebookside har mange kunder tilkendegivet, at de er glade kunder af DanGuitar.dk. DanGuitar.dk har nemlig i gennemsnit fået 4,5 ud af 5 stjerner fra tilfredse kunder. Udover at blive opdateret på nyheder og tilbud, kan du med jævne mellemrum deltage i konkurrencer på webshoppens facebookside.

Gode anmeldelser sikrer dig en sikker handel

Hvis du ikke føler dig tryg ved at handle online, kan det være en god ide at kigge på en webshops anmeldelser. De giver dig nemlig en god indikation på, hvordan webshoppen behandler sine kunder. DanGuitar.dk har fået exceptionelt gode anmeldelser på både Trustpilot og Facebook. Derudover er DanGuitar.dk e-mærket, hvilket betyder, at webshoppen er en sikker webshop. Du kan altså derfor trygt og sikkert handle på DanGuitar.dk.

God service

Det er ikke uden grund, at DanGuitar.dk har fået så gode anmeldelser fra deres kunder. Udover, at webshoppen sælger kvalitetsprodukter til lave priser og er e-mærket, yder DanGuitar.dk en rigtig god service.

Der er drønhurtig levering! Hvis du bestiller lagervarer inden 15.30 på hverdage, sendes varen samme dag. Du kan altså forvente at modtage din vare 1-2 dage efter, du har bestilt den.

Når du handler hos DanGuitar.dk har du fuld returret i 30 dage. Det betyder, at du kan returnere varen i 30 dage, efter du har modtaget den. Du skal altså ikke tøve med at bestille en vare, du er i tvivl om, hvorvidt du skal købe, for hvis du fortryder købet, kan du blot sende varen tilbage, såfremt den er i samme stand, som da du modtog den.

Hvis du har spørgsmål til en vare, til din ordre eller til handelsbetingelserne, kan du kontakte kundeservicen hos DanGuitar.dk. Du kan både rette henvendelse per telefon og mail, hvilket betyder, at du med højere sandsynlighed får et hurtigt svar på din henvendelse. Du kan også kontakte DanGuitar.dk på Facebook, hvor de tager imod henvendelser, dog kan et hurtigt svar ikke garanteres, hvis du retter henvendelse ad denne vej.


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 86 32 32 86

Returret og betingelser

Adresse:

Rugvænget 1

8500 Grenaa

Åbningstider:

Mandag – Fredag kl. 9.30–17.30

Lørdag kl. 9.30–14.00

 danguitar Google-plus danguitar på facebook billidanguitar på Youtube