Du er lige gået glip af disse Dandrone rabatkoder og tilbud

Gode priser og hjælp til Droner

Tilbud
Der er lige nu gode priser på nye Droner hos...Mere

Der er lige nu gode priser på nye Droner hos Dandrone.  Hos Dandrone for du hjælp før og efter dit køb. Derfor et det er godt sted fat købe din første Drone. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Vær med på den nyeste teknologi

Hos DanDrone.dk kan du finde alt indenfor markedet af droner. DanDrone sælger droner og tilbehør til både privat brug og til erhvervsmæssige aktiviteter. De har en bred kundegruppe indenfor et specifikt område, hvilket gør dem specialiseret i droner. DanDrone samarbejder med ingeniører og eksperter fra hele verden, så de hele tiden kan være opdateret og have den nyeste teknologi og trends inden for droner.

DanDrone.dk tilbyder en hurtig og nem handel, hvor du er garanteret en hurtig levering. Du undgår at vente i længere tid på dit nye produkt, som du sikkert ikke kan vente med at tage i brug. Hvis du bestiller inden kl. 14, kan du se frem til at modtage din ordre allerede den næste dag.

Rådgivning

Der sker hele tiden ny udvikling på dronemarkedet, hvor teknologien konstant gør nye ting mulige. Det gør, at markedet for droner udvikler sig hurtigt, og det kan derfor godt være svært at vide præcis, hvad du eller din virksomhed skal investere i. Hos DanDrone.dk gør de en dyd ud af at rådgive og vejlede deres kunder – også inden du trykker køb på webshoppen. Deres telefoniske kundeservice har åbent hver dag fra kl. 9-16, hvor du eller dit firma kan få råd og vejledning til dit næste køb af droner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gratis online undervisning.

DanDrone.dk har en ekstra service til dig og din nye drone, som mange andre droneudbydere ikke har. De tilbyder gratis, online undervisning til brug af din drone. Ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev gør DanDrone det muligt for dig at lære, hvordan du bruger din nye drone med online undervisningsvideoer. Selvom du måske allerede ved, hvordan du skal håndtere din drone, tilbyder DanDrone dig her at få en større viden og et indblik ind i en specialiseret viden i dronerne. På den måde udvider du din egen viden om dit nye produkt.

Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig DanDrones nyhedsbrev på deres hjemmeside ved at indtaste dit navn og din mail. Herefter vil du modtage mails fra dem med brugbar viden om droner samt dine undervisningsvideoer.

Anmeldelser tager ikke fejl

En god ide, før du køber noget på internettet, er at tjekke hjemmesidens anmeldelser ud. På den måde er du sikker på, at det er en troværdig og sikker hjemmeside at handle på. DanDrone.dk har fået en score på 9 ud af 10 stjerner, hvilket er rigtig flot. De roses for deres kompetente rådgivning, deres exceptionelt gode kundeservice og deres lave priser. Hos DanDrone.dk kan du få god og saglig vejledning, inden du køber dine nye varer til en god pris.

Guide til brug af rabatkupon på Dandrone.dk

Det er altid rart at kunne spare nogle penge, lige meget hvor mange penge du skal bruge. Rabatkoder fra rabatbanditten gør det muligt for dig at spare nogle håndøre, som du kan bruge på andre ting. Nedenfor er en samlet guide til, hvordan du finder og anvender rabatkoder til dit næste køb på dandrone.dk.
Find rabatkoden til dandrone.dk på rabatbanditten

  1. Surf rundt på webshoppen på dandrone.dk og find dine ønskede varer
  2. Når du har valgt alle dine varer ved at trykke køb, går du til din indkøbskurv
  3. Her får du en oversigt over, hvad du har valgt af varer
  4. Tjek, at det er de rigtige varer og det rette antal, som er tilføjet til din kurv
  5. Indløs din rabatkode fra rabatbanditten ved at indtaste den lige nedenunder  dine varer
  6. Tryk på ’Gå til Kassen’, hvor dit beløb automatisk vil blive justeret
  7. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto på dandrone.dk – ellers kan du oprette en hurtigt og nemt
  8. Indtast dine faktureringsoplysninger og valg af betalingsmåde
  9. Afgiv din ordre ved at indtaste dine betalingsoplysninger og bekræft dit køb.

dandrone kupon og rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: +45 7199 0201

E-mail: [email protected]

Se alle droner

DanDrone ApS

Gammel Køge Landevej 55, 4

2500 Valby

dandrone på facebook