Dandomain Basic webhotel fra kr. 24,00/md.

Tilbud
Hos Dandomain har de pro webhoteller der starter fra 24...Mere

Hos Dandomain har de pro webhoteller der starter fra 24 kr. pr. md. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Professionelle hjemmesider til iværksættere

Dandomain.dk startede lidt tilfældigt, da nogle venner hjalp nogle andre venner med at starte en hjemmeside op. Det var tilbage i 1999, hvor folk stadig tænkte, at internettet var lidt forvirrende og svært at finde rundt i. Det viste sig, at der var en god forretningsmulighed bag, og nu har de altså specialiseret sig i hjemmesideløsninger til både små og store virksomheder. De tilpasser gerne deres løsninger efter dine konkrete behov, og derfor kan I i fællesskab helt sikkert finde frem til en måde at gøre det på, som passer til din virksomhed eller blog, og som er den mest effektive og billige vej at gå.

Markedets billigste webhotel

Når du skal have en hjemmeside, har du brug for et webhotel. Du skal have en server, du kan ”placere” din hjemmeside på, og det kaldes et webhotel. Den er forbundet med internettet døgnet rundt, og når du vælger Dandomain.dk får du daglige backups og sikker og stabil drift. Desuden tilbyder de markedets billigste webhoteller – det kan de gøre ved at placere flere hjemmesider på samme server. Har du brug for din helt egen server, er der imidlertid også mulighed for det, og uanset hvad står dem bag Dandomain.dk klar til at hjælpe og guide dig til at få den bedste og mest effektive hjemmeside eller blog. Ved at have dem med ind over er du sikker på, at det fungerer, og at det går sikkert og hurtigt. Hvis ikke du selv har forstand på det, kan det være noget af et projekt at starte en hjemmeside op, og derfor er der god mening i at få hjælp udefra.

Slip for bekymringer omkring drift

Det smarte ved at lade fagfolk som dem bag Dandomain.dk hoste din hjemmeside er også, at du så ikke behøver at bekymre dig om driften. De sørger ganske enkelt for, at alting kører, som det skal, og er der tekniske problemer, er det dem, der tager sig af det. På den måde behøver du ikke spilde din dyrebare blogger- eller iværksættertid på tekniske ting og sager, som du måske ikke nødvendigvis ved så meget om. Ved at lade professionelle stå for det, er du sikker på, at det altid kører, som det skal, og så kan du fokusere på noget andet i stedet.

Find den perfekte løsning til din hjemmeside

Når du vælger at starte hjemmeside gennem Dandomain.dk, kan du købe forskellige løsninger, alt efter dine konkrete behov. Således er der forskellige løsninger med eksempelvis forskellige mængde serverplads. Skal din hjemmeside rumme en stor mængde data, er der nemlig brug for en stor mængde serverplads, hvorimod en lille virksomhed, der blot skal bruge hjemmesiden til en mindre mængde information, kan nøjes med mindre serverplads. Ligeledes er der e-mails tilknyttet de forskellige hjemmesider, så du eller I som virksomhed kan have professionelle e-mailadresser tilknyttet jeres egen hjemmeside. Mængden af tilknyttede mailadresser afhænger igen af abonnementet, da det typisk vil være større virksomheder, der har brug for mange e-mailadresser. Fælles for alle deres hjemmesideløsninger er, at der er gratis support og daglig backup, så du ikke risikerer at miste dyrebare informationer.

Det siger forbrugerne på Trustpilot

På Trustpilot har Dandomain.dk – baseret på knap 1200 uafhængige anmeldelser – en samlet score på 7.1 ud af 10. De roses især for deres gode service og deres hjælpsomme kundeservice, og hele 66% af forbrugerne anmelder dem som ”fremragende”.

Hvis du er interesseret i en god, stabil og billig hjemmesideløsning, kan du finde en rabatkode til Dandomain.dk her på Rabatbanditten.dk.


Kontakt oplysninger

Telefon: 8777 9045

E-mail: [email protected]

Handelsbetingelser

Adresse:

DanDomain A/S.

Højvangen 4

8660 Skanderborg

CVR. 25476255