Få gratis fragt hos Currosport

Tilbud
Der er altid gratis fragt hos Currosport.dk. Der er ikke...Mere

Der er altid gratis fragt hos Currosport.dk. Der er ikke noget mindste køb og der bliver leveret med Postdanmark. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Når det kvindelige tager en løbetur

Shorts og T-shirt kan være ganske praktiske og er nok for de fleste helt tilstrækkeligt til en løbetur. Men det er ikke der, hvor du vil føle dig mest feminin. Det savner mange, når de dyrker motion, men her har currosport.dk fundet en løsning. En løbekjole, der giver en god bevægelsesfrihed, der passer til alle. Den er ikke som andre kjoler i sportsverdenen – for eksempel tennistøj – lårkort, men har en længde, hvor alle vil føle sig godt tilpas.

Selvom den er feminin og kommer i mange spændende og flotte farver, så der er noget til enhver smag, så er den også praktisk. Når du er ude at løbe, så er der nemlig nogle ting, der er gode at kunne have med, og en taske er ikke ligefrem en mulighed. Derfor kan du få løbekjolerne fra currosport.dk med lommer, så du kan have nøgler, drikkedunk og smartphone eller din iPhone med på farten. Du kan samtidig få små, praktiske vandflasker på siden, der passer helt perfekt til de lommer, du finder i tøjet.

Men godt løbetøj er mere og andet end en kjole. Det er også trøjer og handsker, til når det er koldt om vinteren, og gode sports BH’er, der er et must, hvis du spørger en hvilken som helst kvinde, der dyrker sport. Samtidig er løb og sport til alle størrelser, så du kan også finde større størrelser af de praktiske og smukke kjoler her.

Fra tanke til handling

Det startede med, at indehaveren selv ønskede sig denne type sportstøj. At kunne føle sig smuk og feminin når hun løb ture, men samtidig at kunne have det mest nødvendige med. Det skulle sidde godt, være godt at bevæge sig i, men samtidig også kunne bruges, hvis det bare var en rask gåtur, der var på programmet.

Hvis noget, man gerne vil have, ikke findes, hvad gør man så? Man opfinder det selvfølgelig, og det er lige, hvad der skete her, og currosport.dk opstod. Tit er det sådan, at når man selv synes, at markedet mangler en bestemt vare, så er der andre, der mener det samme. Kjolen blev gennemtestet ved løb og forbedringer gennemført, inden den ramte markedet, som det produkt, du kan få i dag, som er noget, mange vil finde glæde ved, når de skal løbe en tur. Det kan også ses på Trustpilot, hvor en anmelder roser kjolen for de praktiske lommer, kvaliteten og for en god service eller på deres Facebookside.

Det er mere end bare salg af løbetøj

Udover alle kjolerne og det andet tøj, der er med til at gøre en god løbetur – for alle løbere ved, at tøjet er lige så vigtigt som skoene – så finder du også en blog, hvor du kan læse om en løbers erfaringer. Både om, hvordan løbekjolen så dagens lys første gang, men også andre erfaringer med løb, som altid er lærerigt. Alle løbere kan nikke genkendende til historier om løbesko eller smerter efter mobiltelefonen, der har siddet fast rundt om overarmen, og det er rart at vide, at du ikke er den eneste.

Det, du får, er en personlig hjemmeside. Du kommer med hjem, du kommer ud og er med til at teste kjolen i brug, og du får en ærlig beskrivelse af udseende, udfordringer og glæder ved det at løbe. Det er ikke bare endnu en sportsside, men en kvinde, der gerne vil kunne glæde andre løbere i landet med alt det, der har givet hendes løb mere værdi i hverdagen, og som tegner et billede af en kvinde, der, ligesom de fleste andre, gerne vil være smuk og feminin, selv når det står på en løbetur en dag med mudder og regn.

Rabatkode til currosport.dk – sådan gør du

  1. Find rabatkoden til currosport.dk her på Rabatbanditten – vi opdaterer løbende siden, så du altid har adgang til de nyeste og bedste rabatkoder
  2. Besøg hjemmesiden currosport.dk
  3. Find de produkter, du ønsker at købe. Tilføj produkterne til kurven
  4. Når du er færdig med at shoppe, skal du trykke på indkøbsvognen i højre hjørne
  5. Her kan du se de varer, du har tilføjet til kurven. Dobbelttjek, om du har valgt den rigtige farve og størrelse, inden du fortsætter
  6. Tryk på ”Gå til kassen”
  7. I højre side har du mulighed for at benytte rabatkoden fra tidligere. Indtast koden i det tomme felt med teksten ”Rabat”, og tryk på ”Brug”
  8. Indtast dine personlige oplysninger, og gennemfør købet

currosport rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon: 75 543 545

Åbningstider: Mandag-Fredag 10.00 – 15.00

Handelsbetingelser

Curro Sport
Industrivej 7
6580 Vamdrup