Du er lige gået glip af disse Coop rabatkoder og tilbud

Spar op til 30% – Tilbud på Cykler, børnecykler og elcykler hos Coop

Tilbud
Et stort udvalg af cykler hos Coop er sat ned...Mere

Et stort udvalg af cykler hos Coop er sat ned med på til 30%. Så hvis du skal købe ny cykel så se om du ikke kan finde et godt tilbud der. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Op til 60% rabat i Restmarkedet hos Coop

Tilbud
Se hele det store udvalg af varer i Restmarkedet hos...Mere

Se hele det store udvalg af varer i Restmarkedet hos Coop. Der er massere af varer sat ned med helt op til 60%. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Spar op til 70% på medlems tilbud hos coop shopping

Tilbud
Se alle aktuelle medlemstilbud hos coop. Du kan lige nu...Mere

Se alle aktuelle medlemstilbud hos coop. Du kan lige nu spare op til 70% på massere af produkter. Mindre

Se Rabat
99% Succes

Op 30% rabat på Trampoliner til haven hos Coop

Tilbud
Sikre og gode modeller have Trampoliner er sat ned ned...Mere

Sikre og gode modeller have Trampoliner er sat ned ned op til 30% lige nu hos Coop. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb alt til haven hos Coop shopping

Tilbud
Du kan få inspiration til haven hos Coop og finde...Mere

Du kan få inspiration til haven hos Coop og finde lige det du mangler. Der er massere af gode tilbud for medlemmer lige nu. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Mad og mærkevarer

Uanset om du søger efter mad eller en ny lampe til køkkenet, så har Coop.dk det. Deres dagligvareafdeling har et stort udvalg af produkter, for at være præcis har de mere end 8.000 forskellige dagligvarer, og derudover 30 specialbutikker – så det er bare at gå i krig. Coop går meget op i, at der skal være noget til alle kunder, derfor har virksomheden også et stort fokus på, at økologi skal have en plads på hylderne. Du er desuden altid sikret friske varer, da dette er et punkt, der står højt på dagsorden i alle Coops butikker. Man er som kunde også altid sikker på at kunne finde varer, der passer netop til sit budget, da de har mere end 500 varenumre, der altid står til faste lavpris, men ikke går ned på kvalitet.

Manglede du en ny køkkenlampe eller gave til kæresten? Så bør du tage et kig på Coops Shopping fane. Her kan du spare penge på kendte mærkevarer lige fra LEGO til Kay Bojesen, så du er mere end sikker på at kunne finde noget, der kan bruges. Der er noget for enhver smag, til enhver lejlighed.

Coop står altid klar til at inspirere dig til din madlavning. De har tilmed en fane med temaet ’inspiration’ til dig, der skal holde fødselsdag, barnedåb, eller bare vil afprøve noget nyt i køkkenet. I løbet af et år sørger de for at aktivere deres kunder i form af arrangementer som eks. arrangementet, Smag på Brugsen. Herudover ejer Coop også et af de mest kendte magasiner i Danmark, nemlig Samvirke, som er en bonus, du får med et medlemskab hos Coop. Coop er så at sige en virksomhed, der går op i dig som kunde og vil gøre sit bedste for at efterkomme din forespørgsel.

Medlem af Coop – spar yderligere

Hos Coop kan du købe et medlemskab, hvilket har mange fordele. Først og fremmest optjener du points, for hver gang du handler i en Coop forretning. Dette giver den fordel, at du senere kan spare penge på dine indkøb, da du kan få lov at bruge dine optjente point som rigtige penge. For det andet kan du spare penge på udvalgte produkter – både i dagligvare afdelingen og på mærkevarer til hjemmet. Disse fordele kan benyttes på hjemmesiden såvel som i de fysiske butikker. For det tredje afholder Coop kampagner, hvor du som kunde kan optjene samlemærker, når du handler, som du senere kan bruge på kampagnens samlevarer, hvilket eks. kan være glas eller bestik. Et medlemskab giver også rabat hos andres virksomheder – eksempelvis Boozt.com og Star Tour. Så de penge, du lægger i et medlemskab hos Coop, er hurtigt tjent ind igen.

Levering af varer

Som noget nyt tilbyder Coop levering af dagligvarer, så nu kan du både spare penge og tid på dine indkøb. Der er dog et mindstebeløb, der bestemmer, om du kan få leveret dine varer eller ej, men herefter har de lavet en ordning, der betyder, at jo mere du køber for, jo mere sparer du på leveringsprisen.

Det er ikke kun private personer, der kan nyde godt af levering af dagligvarer. Du kan nemlig blive erhvervskunde hos Coop og dermed lave faste aftaler, der sikrer frisk levering hver gang.

Sådan bruger du din kampagnekode til coop.dk

For at spare yderligere penge hos Coop.dk skal du følge denne guide:

  1. Kopiér rabatkoden
  2. Gå til Coop.dk
  3. Shop løs og placer de ønskede vare i indkøbskurven
  4. Tryk ’Gå til kurven’ øverst i højre hjørne
  5. Indsæt din kode i rabatkode feltet og tryk ’indløs rabatkode’
  6. Tryk herefter ’gå til kassen’
  7. Udfyld dine oplysninger og tryk videre
  8. Vælg levering og tryk videre
  9. Udfyld betalings oplysninger og gennemfør købet.

coop kampagnekode og rabatkode


Kontakt oplysninger

Telefon: 70 20 06 47
Åbningstider:
Mandag-Fredag: 8:00-20:30
Lørdag: 8:00-18:30
Søndag: 18:00-22:30

Kontakt kundeservice her

Medlemsvilkår

avg på facebook