Få gratis levering hos CoolTights

Tilbud
Når du handler hos CoolTights for du altid gratis fragt....Mere

Når du handler hos CoolTights for du altid gratis fragt. Der er ikke noget mindste køb for at få gratis levering. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Køb med Viabill uden renter hos CoolTights

Tilbud
Du har nu mulighed for at betale med Viabill hos...Mere

Du har nu mulighed for at betale med Viabill hos CoolTights. Derved kan du betale i mindre bider i op til 24 måneder. Helt uden renter og gebyrer. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Lige nu stærkt nedsatte vare hos CoolTights

Tilbud
Der er over 60 produkter sat kraftigt ned hos CoolThights...Mere

Der er over 60 produkter sat kraftigt ned hos CoolThights lige nu. Se dem alle ved at følge linket. Mindre

Se Rabat
100% Succes

Tonsvis af smarte mærker og styles

Tights er ikke bare tights. Jovist, alle tights er forholdsvis stramme og spændstige, men der er stor forskel på kvalitet, holdbarhed, materiale og design. Hos cooltights.dk har man nøje udvalgt de mest eftertragtede brands, herunder tyske Adidas, amerikanske Nike og det ikoniske Under Armour. Der er med andre ord noget for enhver, uanset hvad du sætter pris på og vægter højst. Førnævnte mærker er blot et mindretal af de brands, du finder i cooltights.dks sortiment, hvorfor du med stor sandsynlighed kan finde noget, der falder i din smag.

Tights behøver ikke være sorte og simple, og derfor finder du også et væld af farverige og unikke modeller i shoppen. Med en af disse kreative og stilfulde designs vil du med garanti blive lagt mærke til i fitnesscentreret – på den gode måde, selvfølgelig. Bare rolig – hvis du er til det stilrene og simple, går du på ingen måde forgæves på cooltights.dk. Man tilbyder naturligvis også en række sorte tights, der hverken er for fremtrædende eller diskrete.

Tights til alle situationer – og meget andet

Er du mest til løb eller et par timer i motionscentret? Hos cooltights.dk finder du tights, der er velegnet til begge dele. Man har nemlig samlet alt fra løbetights til de såkaldte kompressionstights, der hjælper blodcirkulationen ved dine ben. Ydermere finder du både korte og lange tights samt alt indimellem. Er kolde temperaturer og en smule sne ingen hindring for dine ambitioner, har du også mulighed for at købe et par solide vintertights, der holder på varmen, uden at de hæmmer din bevægelighed eller komfort under træningen.

Selvom ”tights” ligger i webshoppens navn, forhandler man dog også mange andre produkter, der alle relaterer sig til motion, træning og idræt. Du kan både købe løbesko, trøjer, T-shirts og sports bh’er, hvorfor du med fordel kan købe alt dit træningsgrej ét sted – på den måde sparer du fragt og besvær.

Næsten fejlfri på Trustpilot – eminent service

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal købe dine tights på cooltights.dk, kan du med fordel tage et kig på Trustpilot, hvor webshoppen scorer en samlet bedømmelse på 9,4 ud af 10, hvilket er noget nært perfekt. Bedømmelsen er baseret på hele 32 anmeldelser fra tidligere og nuværende kunder, som tydeligvis sætter pris på den service og kvalitet, de har fået hos cooltights.dk. Hele 96,9 % af samtlige bedømmelser giver den højeste score – 5 ud af 5 stjerner. Der er altså ingen grund til ikke at handle på cooltights.dk med tidligere kunders erfaringer in mente.

Sådan bruger du din rabatkode til cooltights.dk

Er du klar til at give den en skalle på stierne i skoven eller med vægtene i det lokale fitnesscenter? Med en rabatkode til cooltights.dk fra Rabatbanditten kan du spare penge på tights, T-shirts eller noget helt tredje. Du bruger din rabatkode således:

  1. Først skal du finde rabatkoden, du ønsker at bruge. Den finder du – selvfølgelig – her hos Rabatbanditten
  2. Gå ind på cooltights.dk, og find de tights, du ønsker at købe
  3. Når du er færdig med at handle, kan du trykke på indkøbskurven i højre hjørne. Her kan du se, hvilke produkter du har puttet i kurven samt størrelse og farver
  4. Indtast dine personlige oplysninger
  5. Scroll lidt ned af siden. Her finder du et tomt felt med teksten ”RABAT”
  6. Indtast rabatkoden fra tidligere her, og tryk OK. Rabatten fratrækkes fra prisen
  7. Tryk på ”Godkend og betal”, og gennemfør købet.

cooltights rabatkode


Kontakt oplysninger

E-mail: [email protected]

Telefon:  21 47 72 44

Handelsbetingelser

Åbningstid: 08-16 på hverdage

Agerhatten 16B Indg. 2 – 1TV
5220 Odense SØ

CVR nr: 35605363